تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 421 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من این eror رو همیشه زمان تداخل برنامه های سیستم عامل های 64 و 32 بیتی دیدم. شاید این از اون معدود درایورایی باشه که این دو نسخش با هم متفاوتند.
    نه فکر نمیکنم.تو توضیحات این درایور که تو یه فایل text همراه درایور بود نوشته برای کلیه ی ویندوز های 32 و 64 و کلیه ی ادیشن ها ساپورت میشه.جالبه که وقتی من مستقیما فایل setup اون رو اجرا کردم این ارور رو میداد واسه همین من یه کار دیگه کردم.رفتم و مستقیما درایور brodcom 802.11n network adapter رو باز کردم و گزینه ی آپدیت اون رو زدم و آدرس فایل setup درایور wlan 1501 رو بهش دادم و اونم بعد یکم فکر کردن نصبش کرد.الان brodcom تبدیل شده به 1501!حالا یعنی این درست شده؟کانفیگم هم از سرویس تگ دل چک کردم.وایرلس رو همین 1501 نوشته بود!!

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه فکر نمیکنم.تو توضیحات این درایور که تو یه فایل text همراه درایور بود نوشته برای کلیه ی ویندوز های 32 و 64 و کلیه ی ادیشن ها ساپورت میشه.جالبه که وقتی من مستقیما فایل setup اون رو اجرا کردم این ارور رو میداد واسه همین من یه کار دیگه کردم.رفتم و مستقیما درایور brodcom 802.11n network adapter رو باز کردم و گزینه ی آپدیت اون رو زدم و آدرس فایل setup درایور wlan 1501 رو بهش دادم و اونم بعد یکم فکر کردن نصبش کرد.الان brodcom تبدیل شده به 1501!حالا یعنی این درست شده؟کانفیگم هم از سرویس تگ دل چک کردم.وایرلس رو همین 1501 نوشته بود!!
    فکر میکنم مشکلت از ویندوز باشه!! چون غیرطبیعیه که به صورت Setup بزنی و نصب نشه ولی دستی بشه!! معمولا زمانی این اتفاقات رخ میده که درایور نصف نیمه نصب شده باشه یا نصف نیمه پاک شده باشه و هنوز برخی فایل های درایور باقی مونده باشه که نمیذاره نصب اصلی صورت بگیره!

3. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

ميگم دوستان درمورد سرويس تگ به فروشنده گفتم، گفت يه فايلي هست بايد اونو نصب كني بعد با خود لپتاپ به اينترنت وصل ميشي و اون موقع سرويس تگو چك ميكني.گفت اينجوري جواب ميده. نظرشما چيه؟؟؟ سركار گذاشته منو نه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ميگم دوستان درمورد سرويس تگ به فروشنده گفتم، گفت يه فايلي هست بايد اونو نصب كني بعد با خود لپتاپ به اينترنت وصل ميشي و اون موقع سرويس تگو چك ميكني.گفت اينجوري جواب ميده. نظرشما چيه؟؟؟ سركار گذاشته منو نه؟؟؟
    چه ربطی داره اخه؟؟ به نظرم هزیون پرونده!! سرویس تگ یک شماره پروداکت هستش که موقعی که شرکت سازنده دستگاه رو میده بیرون برای فروش بر اساس اون سریال ، مشخصاتشو توی بانک اطلاعاتیش ثبت میکنه تا در صورت لزوم بشه کانفیگ و اطلاعات دستگاه با اطلاعاتی که شرکت سازنده وارد کرده تطابق داد! نه نیاز به نرم افزار داره و نه میشه اینطوری کار کرد!
    مثل این می مونه شما یه مغازه داری شماره فاکتورها و شماره سریال جنس هاتو توی کامپیوتر ذخیره کردی و برای نمایش عموم هم باز گذاشتی تا هرکی که ازت جنس خریده شماره سریال کالاشو توی سایت شما بزنه و مشخصات کالاشو ببنیه!! خب این نیاز به نرم افزار خاصی داره وقتی که خودتون همه چیو مهیا کردید؟؟
    پس یحتمل فروشنده محترم شب شام زیاد خورده بود

6. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام.منم 5010 دارم.ازش خیلی راضیم.
    فقط چرا کارت گرافیکم نوشته ati mobility radeon 4570 ؟؟؟
    درایور این کارت گرافیک نیست هیج جا.میشه درایور 5470 رو بریزم؟؟؟
    این درایورهایی رو که تو صفحه اول گداشتید برای 64 بیت هست یا 32 بیت؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.منم 5010 دارم.ازش خیلی راضیم.
    فقط چرا کارت گرافیکم نوشته ati mobility radeon 4570 ؟؟؟
    درایور این کارت گرافیک نیست هیج جا.میشه درایور 5470 رو بریزم؟؟؟
    این درایورهایی رو که تو صفحه اول گداشتید برای 64 بیت هست یا 32 بیت؟؟؟؟؟
    فکر میکنم باید از خانواده ی 550V باشه!! شما درایور 550v نصب کنید ببینید میشه یا خیر!!
    کلیه درایورها هم به 32 بیت می خوره هم 64 بیت

داره خودمونی میشه david .jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان بازم سلام
    یه سوال دیگه داشتم :توی دفترچه راهنمای لب تاپ من در باره تاچ پدش امکاناتی رو گفته مثلا rotate کردن عکس ها یا زوم فقط با دو انگشت و یه سری قابلیت دیگه که من خیلی برای کارای طراحیم بدردم میخوره ولی در عمل هر کاری میکنم نمیتونم این کارا رو با تاچ پدش انجام بدم درایورش رو هم نصب کردم خواستم بدونم این واسه بقیه کانفیگها فعال هست یا باید خودم فعالش کنم اگه بگید چه جوری ممنون میشم در ضمن دکمه فعال یا غیر فعال کردن تاچ پدم هم کار نمیکنه یعنی هر چی میزنمش (هم به تنهائی و هم با fn key ترکیبی) بازم تاچ پدم فعال میمونه!
    یا حق
    آره من درایور شو نصب کردم زوم دو انگشتی داره synaptics driver

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

چه ربطی داره اخه؟؟ به نظرم هزیون پرونده!! سرویس تگ یک شماره پروداکت هستش که موقعی که شرکت سازنده دستگاه رو میده بیرون برای فروش بر اساس اون سریال ، مشخصاتشو توی بانک اطلاعاتیش ثبت میکنه تا در صورت لزوم بشه کانفیگ و اطلاعات دستگاه با اطلاعاتی که شرکت سازنده وارد کرده تطابق داد! نه نیاز به نرم افزار داره و نه میشه اینطوری کار کرد!
    مثل این می مونه شما یه مغازه داری شماره فاکتورها و شماره سریال جنس هاتو توی کامپیوتر ذخیره کردی و برای نمایش عموم هم باز گذاشتی تا هرکی که ازت جنس خریده شماره سریال کالاشو توی سایت شما بزنه و مشخصات کالاشو ببنیه!! خب این نیاز به نرم افزار خاصی داره وقتی که خودتون همه چیو مهیا کردید؟؟
    پس یحتمل فروشنده محترم شب شام زیاد خورده بود
    رفتم یه سروصدای درست و حسابی با این فروشنده کردم.اونم زنگ زد زیگورات گفتن 100 در100 تا یکی دو هفته دیگه فعال میشه نگران نباشید.حالا منتظر میشم ببینم چی میشه.اون فایلی هم که میگفت کرک ویندوز 7 بود.یارو اصلا چیزی بارش نبود.

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من یکدونه 5010 با گرافیک 550V دارم و وبندور 64 بیتی هم روش نصب کردم بار اول که با خود وبندوز چگ کردم و امتیاز 5.7 را داد ولی بارهای بعدی بعد نصب تمام درایور ها دیگه نتونستم و این ارور را میدهد
      محتوای مخفی: عکس ارور 

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بابا یه سوال پرسیدیم کسی جوابشو نمیونه ؟؟؟؟؟آیا رایتر LightScribe N5010 داره ؟؟؟ اگه کسی جواب مارا بدونه ممنون میشم؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •