بله درسته . زبان ربطي به فيزيك نداره . ايشون اگه زبان پيش رو كه 100 زدن ؛ زبان 3 رو 0 زده بودن جا تعجب داشت .وگرنه شايد فيزيك رو اصلا طبق برنامه كانون مطالعه نميكنن كه 0 زدن !
بله درسته . زبان ربطي به فيزيك نداره . ايشون اگه زبان پيش رو كه 100 زدن ؛ زبان 3 رو 0 زده بودن جا تعجب داشت .وگرنه شايد فيزيك رو اصلا طبق برنامه كانون مطالعه نميكنن كه 0 زدن !
می تونم بپرسم چرا با اینکه زبان رو 100 زدین ولی فیزیک 3 رو سفید دادین؟
به نظر من ایشون بعد از زدن تستهای عمومی و به خصوص زبانشون دچار غرور کاذب شدن و این غرور به طور کاملا محسوس تاثیر خودش رو توی فیریک 3 نشون داده :|
کلا خیلی از کنکوری ها مثل ایشون دچار چنین غرورهایی میشن و نمی تونن از پتانسیل های خودشون به درستی استفاده کنند![]()
دوستان تو رو خدا یه کمکی بکنید
من نمیدونم چرا سر ازمون همش میترسم یه سوالی نکته دار باشه حلش نمیکنم با اینکه همه نکات رو بلدم ولی میترسم یه نکته ای توش باشه بعد من حل کنم غلط بشه
جدیدا اینجوری شدم
حتی سر سوالای اسون هم یه چیزی عین خوره میفته به جونم که سوال یه نکته انحرافی داره و من نمیدونم
جالبه موقعی که میام خونه دوباره ازمون رو میزنم اونجوری نیستم و همشو درست حل میکنم
مثلا امروز دیفرانسیل 60 زدم سر ازمون اومدم خونه زدم 87 نگو 4 تا سوال خنده دار رو ترسیدم سر ازمون حل نکردم
تو رو خدا یه راه حلی اگه میدونید یه پندی یه اندرزی یه حکایتی چیزی بگید قضیه حل بشه
میترسم سر کنکور همینجوری شم![]()
![]()
کسی راهی به فکرش نرسید
بقیه دوستان هم کارنامه هاشون رو بزارن.
البته بگم که فیزیک 3 رو اشتباه زده سفید چون باید بین فیزیک 1 و فیزیک 3 یکی رو انتخاب می کردیم که من فیزیک 1 رو انتخاب کردم.)
Last edited by ashjaee; 30-10-2010 at 06:38.
اسم ايشون خيلي مفهومي هست ( فكر كنم معنيش ميشه مژي ، مخفف مژگان )
دوستان ديشب بحثتون به كجا رسيد ؟ تونستين چيزايي كه بايد رو بفهمين ؟
راستي زبان قلمچي خيلي راحت بوده گويا ! يه 100 و يه 95 داشتيم فعلا![]()
Ashjaee مي گم سوالاتش به نظرت تو چه سطحيه؟با گام اول كه بودي مقايسش كن
در كل به نظر مياد تو اين يك ماه پيشرفت زيادي داشتي
موفق باشي
بالاخره کارنامه ی ما هم اومد
![]()
![]()
.................................................. ...............
باز 2 روز نبودم اینجا چه خبر بوده ؟
اون چند صفحه ی قیلی کلا بهتره پاک بشه. اگه یکی ندونه اینجا رو با یه جای دیگه اشتباه می گیره.
اگه می خواین ابراز محبت کنین پیام خصوصی بدین.![]()
راستی قلمچی تخمین رتبه نداره؟ الان درصداتون رو چطور حساب می کنید؟ همه درس ها رو جدا کرده که.
می خوام یکی دو تا رو با گزینه دو تخمین بزنم و با تخمین قلمچی مقایسه کنید.
دوستانی که کارنامشون رو گذاشتن، درصد هر درس رو بزارن تا تو گزینه دو وارد کنم. ( مثلا فیزیک ... نه فیزیک 1 فلان و فیزیک 2 ... )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)