سلام
فكر مي كنم ArcCos(1/3) باشه.
سلام
فكر مي كنم ArcCos(1/3) باشه.
ممنون!
خودم هم به این جواب رسیدم ولی شک داشتم.
سلام
اگه حدی رو با روش هپیتال حل کنیم و مکرر جواب مبهم باشه چی کار کنیم؟
ویا جواب صفر بیاد چه باید کرد؟
باید این قدر ادامه بدی تا جواب بدست بیاد.اگه صفر بشه خب جواب حد هم 0 میشه.فقط اگه با هوپیتال گیری جواب حد +یا- بینهایت شد نمی تونی از این قضیه(هوپیتال)استفاده کنی(نه اینکه بگی جواب حد هم بینهایت میشه ها).باید از روشهای دیگه حد رو حساب کنی.
با سلام
راجع به رويه ها سوالي داشتم . در مورد اين كه از يك خم چگونه مي توان استوانه به دست اورد.
سوال :
برای قضیه زیر مثال نقضی بیاورید :
اگر حد g(x) وقتی x به a میل کند b شود و حد f(x) وقتی x به b میل کند c شود . آنگاه حد f(gx) وقتی X به a میل کند برابر c میشود .
من 2 ساعت فکر کردم دو تا تابع طوری پیدا کنم که این رابطه بالا رو نقض کنه اما نشد ! شما میتونید کمکم کنید ؟!
اگرx1 و x2 ریشه های x^2-mx+m^2=0 باشد معادله ی درجه دومی که ریشه هایش x1/x2 و x2/x1 باشد چیست؟
سلام
مثال نقض:
g را تابع ثابت b بگیرید(تابعی که همواره مقدارش b است).و f را تابعی بگیرید که f(b)=c+1 و برای هر x مخالف b داریم f(x)=c.
به وضوح حد g در a برابر b است و حد f در b برابر c است.و حد f o g در a برابر c+1 است.
برای پیدا کردن مثال نقض برای یک حکم،یک راه خیلی خوب اینه که سعی کنیم اثبات کنیم اون حکمو...!و ببینیم که چرا اون حکم غلطه...
قضیه ی بالا هم اگه شرط پیوستگی f در b رو بهش اضافه کنیم،درسته..
Last edited by ali_hp; 22-11-2008 at 22:17.
سلام!گرx1 و x2 ریشه های x^2-mx+m^2=0 باشد معادله ی درجه دومی که ریشه هایش x1/x2 و x2/x1 باشد چیست؟
S,P معادله اول رو پیدا کنید.(S=m,P=m^2)بعد یه معادله با شرایطی که خواستید بنویسید(با همون روش x^2-Sx+P،که S میشه جمع x1/x2 و x2/x1 و P میشه ضربشون.)حالا این اس و پی رو یه جوری برحسب m تبدیل کنید.
امیدوارم متوجه شده باشید.خودم که نشدم!!!
باسلام،
موفق باشيد.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)