بچه ها راهی برای شبکه ای بازی کردن این بازی وجود داره؟
بچه ها راهی برای شبکه ای بازی کردن این بازی وجود داره؟
کاری نداره طلا
فقط 6 7 بار سعی کنی میشه
دوستان من اینه رو هر کاری می کنم درست نمیشه و رندر نشده هستش
end رو که میزنم عقبو نگاه می کنه چه ربطی داره!؟
حجت این چیزایی که گذاشتیو روش کلیک میکنی میره تو خود سایت اصلی میهن دانلود
چیزی برای کیجن دیده نمیشه
یه جا خودت آپ کن بده بیاد![]()
دوست عزیز . 50 بار توضیح دادن که . آینه پشت رندر نشدست برای راحتی کار و نیومدن فشار گرافیکی به بازی . خب آسون تره دیگه پلیسا آبی ماشینا زرد
لینک تست شدست ولی OK فرصت کردم آپلود میکنمش .حجت این چیزایی که گذاشتیو روش کلیک میکنی میره تو خود سایت اصلی میهن دانلود
چیزی برای کیجن دیده نمیشه
یه جا خودت آپ کن بده بیاد![]()
دمت گرم حجت خودم پیداش کردم همونیه که 779 کیلو بایته دیگه؟؟ولی بازم بذارش برای بچه ها
خب اونو ران کنم برم تو بازی؟؟؟همین
یعنی اکتیویتورو ران میکنم یه مستطیل سیاه میاد که توش نوشته press any key درسته؟بعد بذارم همینطوری بمونه بعد بازیو ران کنم؟؟؟؟
دمت گرم
عجب... میگم اون اوایل بازی انتخاب درجه سختی که نداره دست خودمون باشه؟؟؟ مثلا بزنیم آسون تر شه یا سخت تر ؟ ها ؟
آخه به نظرم بعضی از مراحلش واقعااااا سخته
ممنون میشم یکی جواب بده.
اینم که تموم شد رفت
حالا چیکار کنیم بدون NFS ??!!
دوستان مگه بازی 20 مرحله نیست ؟؟
مال من تو مرحله 12 تمام شد ونوشتهاش اومد !!!!! چرا ؟؟؟
ظاهرا با پلیس مرحله 20 رو باز کردی
یا مثل با دزد
چون این بازی دو تا لول داره . اگه یکیش هم 20 بشه بازی تمومه.
راهی نیست فعلا.ممنون میشم یکی جواب بده.
----------
یه ایراد بسیار بزرگ بازی اینه که کلا توی Hot Pursuit یا اینکه یه هدفو تعقیب کنی نیروی کمکی وجود نداره . وقتی پلیس دنبال ما هست یهو میبنیم 5-6 تا پلیس کلید کردن رو ما .
ولی پلیر بیچاره باید با یه ماشین یه Race رو Shutdown کنه . اونم فقط با استفاده از امکانات مانند هلیکپتر و Road Block و ...
فکر کنم توی HP 2 همچین امکانی بود که نیروی کمکی میومد ولی خب اینجا من تا حالا ندیدمش
+ بزرگترین مشکلش ترافیکه . واقعا آدم احساس میکنه داره تو پیست میره . فقط توی Preview و Rapid Respond یکمی ترافیک وجود داره و میشه لایی کشید . این کدوم شهره که اتوباناش اینقدر خلوته ؟ ما در حسرت یه NFS با ترافیک خفن موندیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)