تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 946 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان من ترسیدم این جدیدارو دانلود کنم . فعلا حرف جناب مهرانو گوش کردم و این قبلیارو تست کرردم . البته با لرزیدن نتیجش این شد . که از 6 تا ویروس 7 تا پیدا شد راستی ناد 32 چرا میگین خوب نیست ؟ این 57 تا حجمش زیاد بود وگرنه !
    .

راستیی به محض در اوردن از حالت فشرده همرو انتی ویروس بلعید و به قسمت قرنتینه برد . نه اروری داد و نه صفحه ی قرمزیراه دیگه ای هم برای اسکن کردن ویروس ها هست ؟
    Last edited by SA.JJ.AD; 13-11-2010 at 08:29.

2. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان من ترسیدم این جدیدارو دانلود کنم . فعلا حرف جناب مهرانو گوش کردم و این قبلیارو تست کرردم . البته با لرزیدن نتیجش این شد . که از 6 تا ویروس 7 تا پیدا شد راستی ناد 32 چرا میگین خوب نیست ؟ این 57 تا حجمش زیاد بود وگرنه !
    .

راستیی به محض در اوردن از حالت فشرده همرو انتی ویروس بلعید و به قسمت قرنتینه برد . نه اروری داد و نه صفحه ی قرمزیراه دیگه ای هم برای اسکن کردن ویروس ها هست ؟

Viperm عزیز فکر نکنم کسی پیدا بشه بگه آنتی ویروس ناد32, آنتی ویروسی خوبی نیست. بلکه منظور من و یا کسانی که ممکنه همچین حرفی را بزنند اینه که هیچ آنتی ویروسی به تنهایی نمیتونه در مقابل نمونه های جدید ویروس ها و تروجانها از سیستم کاربران محافظت کنه.

اگر من بخوام از روی تجربه ای که دارم حرف بزنم میتونم بگم که روزی که نمونه های جدید ویروسها و تروجانها نوشته میشند و پخش میشند درصد تشخیص دادن این نمونه ها در روز اول چیزی مابین 20 تا 30 درصد است. یعنی از هر 10 نمونه یک آنتی ویروس بسیار خوب فقط میتونه 2 یا حداکثر 3 تا رو تشخیص بده. اما این تشخیص با پخش شدن نمونه های آلوده در اینترنت هر روز بهتر میشه و بعد از دو سه روز تشخیص آنتی ویروسها به 60 تا 70 درصد میرسه, چون نمونه ها براشون فرستاده میشه و یا توسط کاکنان خود شرکت آنتی ویروسها کشف میشند.

بعضی از آنتی ویروسها حتی بعد از گذشت هفته ها و یا ماه ها هنوز هم نمیتونند تمام نمونه ها رو در دیتابیس خودشون ثبت کنند چون تعداد نمونه ها جدید روزانه چیزی حدود 50 هزار تا است و تشخیص 50 هزار نمونه در روز و ثبت اونها در دیتابیس کار هیچ شرکت آنتی ویروسی نیست.

بذار آمار رو کمتر کنیم تا بهتر بشه مطلب رو بیان کرد. با یک سوال از شما شروع میکنم... سیستم شما برای آلوده شدن به چند عدد ویروس و یا تروجان احتیاج داره؟

خب اگر کمی به موضوع فکر کنید حتما به عدد 1 خواهید رسید چون هر سیستمی برای آلوده شدن به 1 مخرب احتیاج داره و همین 1 دونه مخرب باعث میشه که بعضی وقتها خود آنتی ویروس رو از کار بندازه, نذاره برنامه هاتون اجرا بشند, سیف مد رو میتونه ببنده و یا حتی با 1 بار ریستارت کردن سیستم ممکنه کلا ویندوز بالا نیاد.

حالا آیا فکر میکنید ناد32 میتونه تمام مخربهای دنیا رو تشخیص بده؟ خب مسلمه که نه تنها ناد32 بلکه هیچ آنتی ویروس دیگری هم نمیتونه اما سوال اینجاست که پس اگر نتونه همشون رو تشخیص بده آیا برنامۀ دیگری دارید که بتونه در مقابل نمونه های شناخته نشده توسط آنتی ویروس از سیستم محافظت بکنه و جلوی آسیب رسانی بهش رو بگیره؟

باز هم اگر کمی فکر کنید میتونید پی ببرید که ناد32 و Eset Smart Security بغیر از دیتابیس و هوش مصنوعی چیز دیگری برای محافظت از سیستم نداره. یعنی اگر ویروس و یا تروجانی رو ناد32 نتونه تشخیص بده و این ویروس یا تروجان در سیستمی که محافظتش بدست ناد32 سپرده شده اجرا بشه براحتی میتونه سیستم رو آلوده بکنه و حتی ناد32 را هم از کار بندازه... بطور نمونه میتونید سیستم شخصی که در تاپیک زیر درخواست کمک کردند و ناد32 آپدیت شده هم داشتند را نگاه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این شخص بعد از آلوده شدن سیستمش تنها با 1 نمونه هم آنتی ویروسش از کار افتاده و هم نمیتونسته هیچ برنامۀ دیگری رو باز کنه و یا از آنتی ویروس دیگری استفاده کنه.

اگر بخواهیم واقع بینانه به مسئله نگاه کنیم باید بگم که ناد32 حتی Behavior Blocker هم نداره و به همین دلیل کسانی که فکر میکنند با داشتن ناد32 آپدیت شده و یا Eset Smart Security سیستمشون محافظت شده در اشتباه هستند. شما برای تکمیل کردن امنیت سیستمتون تا حدد 99 درصد به امکانات و قابلیت های زیر احتیاج دارید.

Nod32 + Behavior Blocker + HIPS + Firewall

الان اگر شما فقط ناد32 یا فقط Eset Smart Security را داشته باشید باز هم 3 مورد و یا 2 موردی که در بالا گفتم رو کم دارید.

البته جهت اطلاع بهتون بگم که حدود 7 تا 10 ماه دیگه ESET هم قراره Sandbox را جزو یکی از لایه های دفاعی خودش بکنه اما قبل از اون فعلا Parental Control رو در نسخه های آینده در نظر گرفته و معلوم نیست برای سند باکس چه تصمیمی داره.

موفق باشید.

4. 8 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز مرسی از گذاشتن نتایج.
    نکته ای که در این نتیجه ها مشخصه اینه که Avira شدیدا عقبه و بهتره یکمی خودشو بکشه بالا. Avast هم پا به پای آنتی ویروسهای معروف داره جلو میره. نسخۀ پرو با نسخۀ رایگان هم فرقی نمیکنه و گذاشتن نتایج یکی از اینها کافیه.

اما موردی که هست اینه که Avast و بعی آنتی ویروسهای دیگه وقتی نمونه ای را تشخیص میدند ممکنه 1 یا 2 فایل dll داخل نمونه را هم تشخیص بدند و به همین دلیل امکان داره که 1 فایل 3 بار آلوده شناخته شده باشه. شما موقع اسکن با Avast نباید خود فایل RAR را اسکن کنید بلکه باید اول Avast را غیر فعال کنید و بعد نمونه ها را از rar در بیارید و داخل پوشه قرار بدید و بعد خود پوشه را اسکن کنید.

یا اینکه میتونید بدون غیر فعال کردن Avast لایۀ دوم rar شده را extract کنید تا هر چقدر پیدا کرد خودش اتوماتیک قرنتطینه کنه و اون تعدادی هم که باقی موند میره داخل پوشه و میتونید نتیجه رو با log و یا عکسی نشون بدید.

بنابراین 54 تشخیصی که Avast داشته ممکنه کمتر باشه و عدد واقعی نیست. این رو گفتم که نتایج دقیقتری در آینده قرار بدید.

ممنون از راهنمایی که کردید .

57 تا فایل رو اکستراکت کردم با avast Pro :

بار اول اکستراکت کردم توي يکي از درايوا ، 48 تا ویروس پیدا کرد و هيچ فايل تمپي نبود .
    ( با عرض پوزش فایل تصویری Jpeg بنام m-Video-converter ، بر اساس سورت نام وسط فایلای آلوده قرار گرفته )

بار دوم اکستراکت کردم توي يه پوشه ، هميني که ميبينيد :

فایلهای با پسوند Tmp تو اسکن اول نبود ولی حالا چرا هست ؟ توی قرنطینه هم نبودن . یعنی این فایلا رو
    پیدا کرد و هیچ کار باهاشون نکرد ، یا اینکه من توی سری دوم اشتباه کردم ؟
    در ضمن حذف هم نمیشدن پیغام زیر میامد :

خلاصه مجبور شدم کمودو رو فعال کنم و پوشه رو باهاش اسکن و حذفشون کنم .

ممنون
    Last edited by FAR_FA; 13-11-2010 at 12:48.

6. 3 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام
    مهران جان اینا فشرده تر نمیشه
    20 مگ زیاد نیست یکم؟؟؟؟؟

من الان کسپرو آپ کردم با این سرعت حداکثر:

الان گزاشتم دانلود فایلا 25 دقیقه ی دیگه پارت 2 تموم میشه

اگه میشه یکم فشرده تر کن_چه میدونم با 7zipهم تست کن)ممنون میشم
    Last edited by jax2; 13-11-2010 at 12:49.

8. 2 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون از راهنمایی که کردید .

57 تا فایل رو اکستراکت کردم با avast Pro :

بار اول اکستراکت کردم توي يکي از درايوا ، 48 تا ویروس پیدا کرد و هيچ فايل تمپي نبود .

بار دوم اکستراکت کردم توي يه پوشه ، هميني که ميبينيد :

فایلهای با پسوند Tmp تو اسکن اول نبود ولی حالا چرا هست ؟ توی قرنطینه هم نبودن . یعنی این فایلا رو
    پیدا کرد و هیچ کار باهاشون نکرد ، یا اینکه من توی سری دوم اشتباه کردم ؟
    در ضمن حذف هم نمیشدن پیغام زیر میامد :

خلاصه مجبور شدم کمودو رو فعال کنم و پوشه رو باهاش اسکن و حذفشون کنم .

ممنون

دوست عزیز روش extract کردن شما اشتباه بوده.

شما باید به این روش عمل میکردید. اگر هر دو فایل rar شده را که پارت 1 و پارت 2 داشت دانلود کردید هر دو را داخل یک پوشه قرار بدید. بعد روی قسمت 1 کلیک راست کنید و گزینه ای را که در عکس زیر نشون دادم را انتخاب میکنید.

با این کار ازتون درخواست پسورد میشه و شما هم پسورد 123 را بهش میدید. بعد شروع میکنه به خارج کردن لایۀ دوم داخل پوشه ای به اسم 57Desktop . وارد پوشه که بشید 57_sample_nov11 را که rar شده هست میبیند. کار بالا را دوباره روی این پوشه تکرار میکنید. یعنی کلیک راست و گزینۀ Extract to 57_sample_nov11 را انتخاب میکنید.

با این کار تمام نمونه ها از حالت فشرده خارج میشند و داخل تمپ هم نمیرند. اصلا قرار نیست چیزی داخل تمپ بره همۀ نمونه ها داخل پوشه ای به نام 57_sample_nov11 قرار میگیرند و هر وقت هم خواستید میتونید کل پوشه را پاک کنید.

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

سلام
    مهران جان اینا فشرده تر نمیشه
    20 مگ زیاد نیست یکم؟؟؟؟؟

من الان کسپرو آپ کردم با این سرعت حداکثر:

الان گزاشتم دانلود فایلا 25 دقیقه ی دیگه پارت 2 تموم میشه

اگه میشه یکم فشرده تر کن_چه میدونم با 7zipهم تست کن)ممنون میشم
    نه عزیز فشرده تر نمیشن.

10. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مرسي آقا مهران .

هموني كه گفتيد انجام دادم ، باز مثل قبل تعدادي فايلهاي تمپ بجاموندن كه با كومودو حذفشون كردم .

رفتم توي درايو XP ، آواست فري رو تست كردم ، فايل زيپ رو Extract كردم ، حتي يكدونه هم پيدا نكرد . بنظر شما غير فعال شده ؟

بازم صد رحمت به كمودو و آويرا . آويرا رو حذف كرده بودم ، دوباره نصبش ميكنم ببينم از طريق Real-Time ميتونه حرفي
    واسه گفتن داشته باشه يا نه .
    Last edited by FAR_FA; 13-11-2010 at 18:11.

12. 3 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مرسي آقا مهران .

هموني كه گفتيد انجام دادم ، باز مثل قبل تعدادي فايلهاي تمپ بجاموندن كه با كومودو حذفشون كردم .

رفتم توي درايو XP ، آواست فري رو تست كردم ، فايل زيپ رو Extract كردم ، حتي يكدونه هم پيدا نكرد . بنظر شما غير فعال شده ؟

بازم صد رحمت به كمودو و آويرا . آويرا رو حذف كرده بودم ، دوباره نصبش ميكنم ببينم از طريق Real-Time ميتونه حرفي
    واسه گفتن داشته باشه يا نه .

دوست عزیز به نظر من مشکل از Avast نیست. Avast گارد خوبی داره و اگر اختلالی در کارش توسط برنامه های دیگه بوجود نیاد کارش رو بدرستی انجام میده.

مشکل در اینجا شما هستید که 3 آنتی ویروس رو کنار همدیگه نصب کردید. با این کار امنیت سیستم خودتون پایین میاد و بیشتر نمیشه که نمونه اش رو هم دیدیم.

به نظر من Comodo Internet Security بصورت تنها جوابگوی امنیت 99 درصدی برای هر سیستمی است و اگر قرار باشه اسکنر آفلاینی جهت کمک در سیستم نصب بشه من MBAM و Hitman Pro رو انتخاب میکنم.

موفق باشید.

14. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون مهران خان .

avast pro و Comodo توي درايو ويندوز 7 نصبه ( در شرايط معمول ، آنتي ويروس كمودو رو غير فعالش ميكنم ) .
    توي درايو XP هم avast Free گذاشتم . زمان تست ويروسها كه ميشه ، از اين ويندوز به اون ويندوز ميپرم .

آويرا رو نصب كردم ، آپديت كردم ، و avast Free رو هم غير فعال . ( درايو XP )

اينبار از طريق Extract عمل كردم ، نتيجه بد نبود :

اين هم چهار تا ويروسي كه به رسم يادگار واسم باقي گذاشت :

باز هم سپاس از راهنمايي كه كرديد .
    Last edited by FAR_FA; 13-11-2010 at 19:14.

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اينبار درست شد .

راستارت كردم ، گارد آويرا رو غير فعال كردم و دوباره اكستراكت :

يادگاري ها :

17. 2 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این عکسی که گذاشتی نشون میده پسوند های فایلا به نمایش گذاشته نمیشه . برای اینکه بدونی چه فایلی رو دارید اجرا میکنی بهتره از فولدر اپشن پسوند ها رو نمایش بذاری تا معلوم شه یه فایلی که شبیه فولدر میبینی نکنه پسوند exe داشته باشه ; )

موفق باشی

19. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •