دوست عزیز مرسی از گذاشتن نتایج.
نکته ای که در این نتیجه ها مشخصه اینه که Avira شدیدا عقبه و بهتره یکمی خودشو بکشه بالا. Avast هم پا به پای آنتی ویروسهای معروف داره جلو میره. نسخۀ پرو با نسخۀ رایگان هم فرقی نمیکنه و گذاشتن نتایج یکی از اینها کافیه.
اما موردی که هست اینه که Avast و بعی آنتی ویروسهای دیگه وقتی نمونه ای را تشخیص میدند ممکنه 1 یا 2 فایل dll داخل نمونه را هم تشخیص بدند و به همین دلیل امکان داره که 1 فایل 3 بار آلوده شناخته شده باشه. شما موقع اسکن با Avast نباید خود فایل RAR را اسکن کنید بلکه باید اول Avast را غیر فعال کنید و بعد نمونه ها را از rar در بیارید و داخل پوشه قرار بدید و بعد خود پوشه را اسکن کنید.
یا اینکه میتونید بدون غیر فعال کردن Avast لایۀ دوم rar شده را extract کنید تا هر چقدر پیدا کرد خودش اتوماتیک قرنتطینه کنه و اون تعدادی هم که باقی موند میره داخل پوشه و میتونید نتیجه رو با log و یا عکسی نشون بدید.
بنابراین 54 تشخیصی که Avast داشته ممکنه کمتر باشه و عدد واقعی نیست. این رو گفتم که نتایج دقیقتری در آینده قرار بدید.
ممنون از راهنمایی که کردید .
57 تا فایل رو اکستراکت کردم با avast Pro :
بار اول اکستراکت کردم توي يکي از درايوا ، 48 تا ویروس پیدا کرد و هيچ فايل تمپي نبود .
( با عرض پوزش فایل تصویری Jpeg بنام m-Video-converter ، بر اساس سورت نام وسط فایلای آلوده قرار گرفته )

بار دوم اکستراکت کردم توي يه پوشه ، هميني که ميبينيد :
فایلهای با پسوند Tmp تو اسکن اول نبود ولی حالا چرا هست ؟ توی قرنطینه هم نبودن . یعنی این فایلا رو
پیدا کرد و هیچ کار باهاشون نکرد ، یا اینکه من توی سری دوم اشتباه کردم ؟
در ضمن حذف هم نمیشدن پیغام زیر میامد :
خلاصه مجبور شدم کمودو رو فعال کنم و پوشه رو باهاش اسکن و حذفشون کنم .
ممنون