فلدرهای root گوشیم رو زمانی میتونم ببینم که تیک Hide Protected Operating System files رو برداشته باشم.
اینم عکساش:
اینم عکس زمانی که رو فلدرها راست کلیک میکنم و properties رو نگاه میکنم:
فلدرهای root گوشیم رو زمانی میتونم ببینم که تیک Hide Protected Operating System files رو برداشته باشم.
اینم عکساش:
اینم عکس زمانی که رو فلدرها راست کلیک میکنم و properties رو نگاه میکنم:
Last edited by ice-man; 22-12-2007 at 01:19.
سلام
بعضی از ویروسها هستند که مشخصات فایلهای روی هارد را عوض می کنند که در این گونه موارد حتی پس از پاک
شدن ویروس و عوض کردن ویندوز ( اگر فایلها روی درایو دیگری باشند ) هم مشخصات فایلها به حالت اول بر
نمی گردد . در این حالت شما باید با استفاده از خط فرمان مشخصات را برگردانید :
پنجره Command Prompt را باز کنید ( در پنجره Run کلمه CMD را تایپ کنید و Enter را بزنید ) و در پنجره باز شده
بر حسب کاری که می خواهید بکنید فرمان زیر را تایپ کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر می خواهید تمام فایلهای داخل یک پوشه را از حالت مخفی در آورید می توانید در فرمان بالا به جای نام فایل *.* تایپ
کنید یعنی اگر مثلا می خواهید تمامی فایلهای موجود در پوشه ای به نام bing در درایو d از حالت مخفی در آورید باید
فرمان زیر را تایپ کنید:
و اگر داخل پوشه bing علاوه بر فایلهای مختلف پوشه های دیگری هم باشد باید به آخر فرمان مزبور پس از یک / حرف s
را باید اضافه کنید که به شکل زیر در می آید :
البته در تایپ این فرمانها به فواصل بین حرفها و کلمات دقت کنید.
اگر با خط فرمان راحت نیستی می توانی از نرم افزارهای خاص این کار استفاده کنی که در اینترنت به وفور یافت
می شوند به عنوان مثال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم=3.3 مگابایت
سلام عزيز .به پست هاي قبلي مراجعه كردم .كاسر اسكاي را كامل اپديت كردم .و در حالت سافت مود سيستم را اسكن كردم .ولي بازم خوب نشد.كاسپر نتونست ويروس را بشناسه.
روي هر درايو در حالت هيدن اين دو فايل وجود داره .چيكارش كنم. NTDETECT و autorun
Last edited by senator mj; 22-12-2007 at 17:42. دليل: سناتور
دوست عزیز
فایل Autorun را پاک کن ولی فایل NTDETECT.exe را قبل از پاک کردن برای من آپلود کن ( داخل یک فایل فشرده ) .اگر فایل دیگری به
نام boot.old هم پیدا کردی آن را هم قبل از پاک کردن آپلود کن .
كلافه شدم![]()
Last edited by senator mj; 23-12-2007 at 01:55. دليل: اضافه
سلام دوست عزيز .من يكي از درايوهام را خالي كردم و اون را فرمت كردم .ولي بازم سريعا توي اون درايو تازه فرمت شده اون دو فايلي كه گفتم ساخته شد.فايل boot.old را هم هنوز كه پيدا نكردم.اينم چيزي كه ميخواستي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست عزیز همانطور که در شکل زیر می بینید کاسپرسکی این تروجان را شناسایی می کند شما کاسپرسکی را
درست تنظیم نکرده اید :
برای شناسایی این ویروس و استفاده از حداکثر قدرت کاسپرسکی باید تنظیمات آن را دست کاری کنید .مطابق شکل زیر در
Setting به قسمت Threats and Exclusions بروید و هر دو گزینه ای را که مشخص کرده ام همانند شکل تیک بزنید :
حالا باز در Setting مطابق شکل زیر My Computer بروید و تنظیمات آن را دقیقا مطابق شکل زیر قرار دهید :
حالا System Restore را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode سیستم را به طور کامل با کاسپرسکی اسکن کنید (
در قسمت Scan گزینه My Computer را انتخاب کنید ).پس از پاک شدن تروجان فایل Autorun.inf را از تمامی
درایوهای خود به طور دستی پاک کنید.
سلام دوستان
نمي دونم چرا بعضي فايلهاي من مخفي شدن و در properties نمي تونم تيك مخفي شدن را بردارم چون غيرفعال هستش.
البته توي سيستم خودم اون فايلها را نتونستم ببينم چون مخفي شده و در تنظيمات folder option كه گزينه اي براي فعال كردن نمايش فايلهاي مخفي هستش را نمي تونم فعال كنم چون دوباره به حالت مخفي بودن برميگرده .
علت چي مي تونه باشه؟
با سلام
هر وقت کابل ریدر رو وصل می کنم این پیغام میاد systems.com-no disk و نمیزاره از ریدر استفاده کنم
آقایون مدیر : !
چرا من دوبار مشکلم رو مطرح کردم اونم همراه با عکس پاکش کردین ؟. بدون انکه به مشکل من جواب بدین .
آخه چه معنی میده ؟
واقعا که ....
لا اقل دلیلش رو می گفتین . همینطوری فقط بلدید حذف کنید . واقعا چرا ؟
من که فقط مشکلم رو مطرح کرده بودم///////////
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)