سلام
عنوان تاپیک احتیاج به ویرایش نداره آیا؟!
D:
سلام
عنوان تاپیک احتیاج به ویرایش نداره آیا؟!
D:
هنوز بصورت رسمی وارد بازار نشده
و نکته ای که من باید بهش اشاره کنم اینه که ملاک و معیار بیشتر وارد بازار داخلی شدن هستش
چون ما تو همین فروم دیدم که گوشی های آشغال چینی رو به جای گوشی های اصلی که هنوز وارد بازار نشدن
انداختن به افراد کم تجربه و بی تجربه!
و همین وارد بازار نشده
برای جلوگیری از تکرار این کلاهبرداری هاست
سلام علی آقا!
پس این گوشی هایی که به اسم N8 توی "علاءالدین" میفروشن هم ... ؟!
در ضمن یه طرف دیگه ی قضیه هم پست های مربوط به سری 7 نوکیا بود که جاش اینجا نیست!
عزیزم یک مقایسه ی مختصر و بدون کل کل هایی که قبلاً اینجا دیدیم اگه گهگاهی صورت بگیره اشکالی نداره که هیچ بلکه کلی هم فایده داره.حداقل از اینهمه پست بدون بار علمی که زده میشه بهتره و یه چیزی دست مخاطب که مراجعه میکنه میاد
در ثانی شما تصمیم گیرنده نیستین که چی جاش هست و چی نیست. شده مثل انجمن فیلم که هر جا پست میدی یکی پیدا میشه که بگه اینجا جاش نیست!![]()
Last edited by f-secure; 15-09-2010 at 12:22.
ویو که اندروید نیست ! بازم گرافیک بازیاش همین حده ؟
hd2 چی ؟ اونم که ویندوزه ! بازم خوبه ؟
ویو گرافیک بازیاش از ویندوز خیلی بیشتره.
چیپست گرافیکیش از ایفون 4 هم قویتره و سی پی یوش هم همون توی ایفون 4 با کلاک بیشتر.
چه شارژر قشنگی!!!
مث این که چند منظوره هست!
شاد باشین
به نظر یه نو استند رو میزی میاد تا یک شارژر!
با سپاس
بله
دانته جان گوشی هایی کهالان تحت نام ان8 فروش میرن
هیچ کدام نوکیا اصل نیستن
و از این کپی های اشغال چینی هستند(نه جنس اصلی نوکیا که تو چین ساخته شده)
و اگه کسی اطلاعات کافی نداشته باشه
این مغازه دارای بی انصاف و بی همه چیز بهش می ندازن![]()
سلام به دوستان
من شنیدم باطریش پیچ می خوره و برای در آوردن باطری باید پیچش رو باز کنیم . راسته؟ می خواستم ببینم کسی در این زمینه اطلاعاتی داره یانه ؟
بعدشم من عاشق این گوشی شدم اما گوشی لازمم و گوشی خودم خراب شده و شارژ خالی می کنه کسی می دونه حدودا کی میاد تو بازار و اگه بیاد با همین قیمته یا نه چون من تا سقف 500 الی 550 هزار تومن می تونم هزینه کنم به نظرتون منتظر بمونم یانه ؟
لطفا مرا راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)