تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 1291 اولاول ... 571071471531541551561571581591601611672072576571157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه سوال دیگه: این مودم هایی که ایرانسل میده کیفیتش خوبه؟ آخه الان توی بازارم مثلا مودم وایرلس وایمکس پیدا میشه که قیمتشم پایینتره. یه چیز دیگه هم اینکه آیا من باید پول مودم هم همراه با پول اشتراک واریز کنم یا جداست؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه سوال دیگه: این مودم هایی که ایرانسل میده کیفیتش خوبه؟ آخه الان توی بازارم مثلا مودم وایرلس وایمکس پیدا میشه که قیمتشم پایینتره. یه چیز دیگه هم اینکه آیا من باید پول مودم هم همراه با پول اشتراک واریز کنم یا جداست؟
    مودم outdoor كه من دارم يك ماهه كه داره كار ميكنه و به مشكل برنخورده
    پول مودم + وديعه + نصب + ماليات بر ارزش افزوده يكجا بايد واريز بشه

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه این آخرین سوالم بپرسم و برم...من امروز رفتم دانشگاه، طرف گفت که ما روی گواهی نمینویسیم که برای اینترنت، یه گواهی متفرقه(!) بهت میدیم، به نظرتون جواب میده؟ سوال بعدی هم اینکه این ثبت نامی که میگید یکی دو روزه همه مراحل تا نصبش تموم میشه اینترنتیه یا حضوری؟
    Last edited by mss_195; 15-11-2010 at 12:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا کمک!
    این صفحه پرتال دهن منو سرویس کرده! هر چند ساعت یه بار میاد و تا یوزر و پس ندم دوباره راه نمیفته.
    چی کار باید کنم که اینترنت یک سره بشه بدون قطعی. حالا هر وقتم قطع شد این صفحه پرتال نیاد
    اینجوری من که میرم دانشگاه، صبح میزارم رو دانلود تا برمیگردم میبینم صفحه پرتال اومده و هیچی دانلود نشده

پیشاپیش مرسی از کمک

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه این آخرین سوالم بپرسم و برم...من امروز رفتم دانشگاه، طرف گفت که ما روی گواهی نمینویسیم که برای اینترنت، یه گواهی متفرقه(!) بهت میدیم، به نظرتون جواب میده؟ سوال بعدی هم اینکه این ثبت نامی که میگید یکی دو روزه همه مراحل تا نصبش تموم میشه اینترنتیه یا حضوری؟
    بعيد ميدونم قبول كنن گواهي بايد دقيق باشه
    1. بنام چه كسي باشه
    2. براي چي باشه مثلا براي اينترنت
    3. چه سرعتي باشه مثلا 512
    4. براي چه هدفي ميخوان مثلا مقاصد پژوهشي
    تمامي مراحل ثبت نام غير حضوري و اينترنتي هست به جز واريز پول كه بايستي بري بانك و طبق شناسه انحصاري كه بهت ميدن پولو واريز كني و پس از چندروز باهات براي نصب هماهنگ ميكنن

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کمک!
    این صفحه پرتال دهن منو سرویس کرده! هر چند ساعت یه بار میاد و تا یوزر و پس ندم دوباره راه نمیفته.
    چی کار باید کنم که اینترنت یک سره بشه بدون قطعی. حالا هر وقتم قطع شد این صفحه پرتال نیاد
    اینجوری من که میرم دانشگاه، صبح میزارم رو دانلود تا برمیگردم میبینم صفحه پرتال اومده و هیچی دانلود نشده

پیشاپیش مرسی از کمک
    سلام
    یه روشی هست که دیگه به وارد کردن یوزر و پس نداره که مفصلا تو خود سایت ایرانسل گفته . برو تو سایتش
    طبق تجربیات بنده تنها زمانی صفحه پرتال میاد که مودم خاموش شده باشه مثلا برق قطع شده باشه
    والا من حتی اگر سیستمو هم خاموش کرده باشم ولی مودم روشن بماند با یکبار وارد کردن یوزر و پس دیگه صفحه پرتالی هم نمیاد و مستقیم میره تو اینترنت
    پس مودمو خاموش نکنین
    Last edited by ata.royalfalcon; 15-11-2010 at 20:11.

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام به اساتید
    دوستان بنده هم چند تا سوال داشتم
    الان بخوام اینترنت وایمکس بگیرم چقدر هزینه بر میداره ( البته قیمت اشتراک رو از سایت ایرانسل برداشتم ) قیمت مودم و راه اندازی و اینا رو میخوام و اینکه مودم رو میفروشن یا امانی میدن
    مودم رو هم میخوام از اون مدلی میخوام که بشه هر جایی خواست برد ( پرتابل باشه )
    اینجوری که دوستان تو صفحات قبلی گفتن سرعت دانلود رو هم که ظاهرا خالی بندی نوشتن تو سایتشون،تعجب کردم که نوشته تو 128 سرعت دانلود هم 128 هست ( با این اوصاف با این اینترنت Adsl داغونمون هیچ فرقی نداره )
    دوستان هر چقدر که میتونید کاملتر توضیح بدید.
    مرسی
    Last edited by mehdi_47; 15-11-2010 at 20:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به اساتید
    دوستان بنده هم چند تا سوال داشتم
    الان بخوام اینترنت وایمکس بگیرم چقدر هزینه بر میداره ( البته قیمت اشتراک رو از سایت ایرانسل برداشتم ) قیمت مودم و راه اندازی و اینا رو میخوام و اینکه مودم رو میفروشن یا امانی میدن
    مودم رو هم میخوام از اون مدلی میخوام که بشه هر جایی خواست برد ( پرتابل باشه )
    اینجوری که دوستان تو صفحات قبلی گفتن سرعت دانلود رو هم که ظاهرا خالی بندی نوشتن تو سایتشون،تعجب کردم که نوشته تو 128 سرعت دانلود هم 128 هست ( با این اوصاف با این اینترنت Adsl داغونمون هیچ فرقی نداره )
    دوستان هر چقدر که میتونید کاملتر توضیح بدید.
    مرسی
    ای خدا
    صد بار باید یه چیزی گفته بشه
    هر 8 بیت 1 کیلو بایته پس 128 کیلو بیت 16 کیلو بایته که در شرایط ایده آل میباشد در شرایط عادی حدوداً 14 کیلوبایته
    مودمو میفروشن امانی ندارن
    در مورد هزینه ها موقعی که داری ثبت نام میکنی در سمت چپ صفحه اینترنت یه صورتحسابی ظاهر میشه که با توجه به نوع تعرفه ها و نوع مودم به صورت اتوماتیک وار هزینه های نهایی رو بهت میگه که اگر بودجه ات میزون بود OK میکنی
    نکته خیلی مهم اینه که موقع ثبت نام حتماً اینترنت اکسپلورر باشه نه مثلا فایرفاکس چون ممکنه صورتحسابو نشون نده
    نکته مهم اینه که اگر میخوای دردسر نداشته باشی مودم OUTDOOR بگیر چون احتمال گیرندگی آن بالاتر از هر نوع مودمی هست درسته که گرونترین هست ولی دردسرت کمترین هست
    Last edited by ata.royalfalcon; 15-11-2010 at 21:01.

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ای خدا
    صد بار باید یه چیزی گفته بشه
    هر 8 بیت 1 کیلو بایته پس 128 کیلو بیت 16 کیلو بایته که در شرایط ایده آل میباشد در شرایط عادی حدوداً 14 کیلوبایته
    مودمو میفروشن امانی ندارن
    در مورد هزینه ها موقعی که داری ثبت نام میکنی در سمت چپ صفحه اینترنت یه صورتحسابی ظاهر میشه که با توجه به نوع تعرفه ها و نوع مودم به صورت اتوماتیک وار هزینه های نهایی رو بهت میگه که اگر بودجه ات میزون بود OK میکنی
    نکته خیلی مهم اینه که موقع ثبت نام حتماً اینترنت اکسپلورر باشه نه مثلا فایرفاکس چون ممکنه صورتحسابو نشون نده
    نکته مهم اینه که اگر میخوای دردسر نداشته باشی مودم OUTDOOR بگیر چون احتمال گیرندگی آن بالاتر از هر نوع مودمی هست درسته که گرونترین هست ولی دردسرت کمترین هست
    رنج قیمت مودم چقدره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم داخلی 999.000 ریال
    مودم بیرونی 1.999.000 ریال

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •