من بخاطر همین باگ اپگرید کلا بیخیال این بازی شدم و ادامه ندادم !![]()
من بخاطر همین باگ اپگرید کلا بیخیال این بازی شدم و ادامه ندادم !![]()
نه دوست من مشکلی نیست شما یه آپگرید بالاتر رو بگیر ولی به جاش تا وقتی آپگرید پوینت هات به اندازه آپگرید بعدی بالا رفت خودش به طور اتوماتیک کم میکنه.
ولی درکل درسته این یه باگ هست و شما بعد از هر آپگرید خودتون رو به یک چک پوینت برسونید تا مشکلی پیش نیاد...البته نمیشه دقیقا این رو به کرک ربط داد ممکنه باگ خود بازی باشه مثل resident evil 5 !
کلا با این باگ ها و گیم پلی و این گرافیک و... یکی از مزخرف ترین بازی های سال بود !
مزخرف که چه عرض کنم
بخاطر اسمش هم ارزش بازی رو داشت اما انتظار از UBI بخاطر سابقه اش زیاد بود
در طول بازی یا از دیوار برو بالا یا با حرکات ثابت دشمناتو بزن که اونام حرکاتشون ساده بود و راحت میشد جاخلی داد
تو طول بازی میشد حتی یه نفرو نکشی و بازیو تموم کنی ...........مزخرف که چه عرض کنم
بخاطر اسمش هم ارزش بازی رو داشت اما انتظار از UBI بخاطر سابقه اش زیاد بود
در طول بازی یا از دیوار برو بالا یا با حرکات ثابت دشمناتو بزن که اونام حرکاتشون ساده بود و راحت میشد جاخلی داد
خیلی ضایع بود
باید وقتی دشمنی ظاهر میشه را های عبور به قسمت بعد بسته میشد
آره خدایش با همتون موافقم.
همه چی تکراری و یکنواختو مخلوطی از بازی های قبلیش. داستان مزخرف. ایراد گرافیک نمی گیرم چون اگه بالا بود رو کامپیوتر من بالا نمی یومد راحت
یاد ورژن 2 این بازی بخیر پر از ابهام و هیجان. یادش بخیر وقتی اون غول سیاهه دنبالمون می کرد چه قدر هیجان داشت فرار کردن.
من 2 رو به همشون ترجیح می دم. 4 رشم باز خوب نبود. 3 هم خوب بود.
اگه میخواین از این بازی لذت ببرید پیشنهاد من به شما نسخه های PSP و موبایلش هست
خداییش این دو نسخه از PC بینهایت قشنگتر بود مخصوصا PSP ایش.
تو PSP ایش دو بیت خیام میخونه.صفاست![]()
من که 2 رو بازی نکردم ولی با سه خدایی حال کردمیاد ورژن 2 این بازی بخیر پر از ابهام و هیجان. یادش بخیر وقتی اون غول سیاهه دنبالمون می کرد چه قدر هیجان داشت فرار کردن.
من 2 رو به همشون ترجیح می دم. 4 رشم باز خوب نبود. 3 هم خوب بود.
قشنگ بود
پس یه جورایی داستان از دستتون در رفته ، پیشنهاد میکنم از شماره اولش یعنی Sands of time شروع کنید بیشتر حال میکنید .
من يه چيزي ميگم خوا هش ميكنم جواب بديد من پشت يه در ميمونم بعد كركو عوض ميكنم درست ميشه بعد پشت يه در ديگه ميمونم خواهش ميكنم يه كرك درست و حسابي بديد فقط سريع.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)