بچه ها من پنج شنبه ، جمعه میرم واسه خرید ویواز ، اون جایی که میرم نمایندگی هست و قابل اعتماد ( آشناست ، البته اصفهانه ) .
نکته خاصی نیست در مورد گوشی ؟
در ضمن کیفیت و بلندی صدا توی گوشی ( جایی که صدای مخاطب میاد ) چطوریه ؟
بچه ها من پنج شنبه ، جمعه میرم واسه خرید ویواز ، اون جایی که میرم نمایندگی هست و قابل اعتماد ( آشناست ، البته اصفهانه ) .
نکته خاصی نیست در مورد گوشی ؟
در ضمن کیفیت و بلندی صدا توی گوشی ( جایی که صدای مخاطب میاد ) چطوریه ؟
Last edited by Vallio; 17-08-2010 at 10:05.
فقط اینو می دونم که این علا ادینیا خیلی دزدن.........گوشی پسر عموم ان78 رو گفتن براش آنتی ویروس و برنامه می ریزن 40 تومن گرفتن ولی هیچ کاری نکردن......فقط گوشی رو بگیر برو.......![]()
آره زياد ازين كارا ميكنن
مرسي از راهنماييت
فكر كنم اين تاپيكم چشم خورد
كسي نميخواد جواب منو بده؟؟؟![]()
به نظر من كه خيلي عاليه هم فرستنده اش و هم گيرنده ي صدا
من امروز از تجریش پاساژ نیکو (تهرانه ) قیمت کردم ویواز پرو گفت 355 تومن ! ستمه ! علالدین باید ارزونتر باشه ولی فکر نمیکنم بیشتر از 10 15 تومن پایینتر باشه . ولی منم قطعا میخرم اینو . برنامه های خیلی خوبی هم چک کردم دیدم داره . اکثرا کاربردیه
من حدود يه ماه پيش قيمت كردم علاءالدين 370،80 بود، الانو نميدونم...
ويواز پرو كه كيفيت صداي مگوشي و ميكروفن خيلي خوب و صدا بلنده، ازين لحاظ هيچ مشكلي نداره.
1- پرو كه من نديدم چيز اضافي داشته باشه، همه پكاش همون چيزاي معمول رو دارن
2- گارانتي كه به نظرم پارس كامتل خوبه. من كه خورم بدون گارانتي تو علاادين از آشنا گرفتم، مشكلي هم خداروشكر نداره.
3- برنامه هم دل بخواهي هست زوري كه نيست. اگه واسه برنامه زياد خواست بگيره بگو نميخوام.
4- ويواز پرو هنوز براش آپديت نيومده، فكر ميكنم ورژن فعليش با ويواز آپديت شده يكي هست.
5- من خودم 340 دو هفته پيش خريدم علاادين ولي بعدا ديدم 320 هم طبقه پنجم ميدن.
6- صداش نسبت به گوشي هاي ديگه كمه ولي پرو كه يه زنگه مناسب براش بزاري، تو بيرونم ميتوني صداشو بشنوي، البته ويبره هم بزاري مطمئن تره. صداي توي هدفونشم كيفيتش خوبه با هدفونه ديگه، ولي خيلي بلند نيست. صداي اسپيكرش قابل قبول نيست ولي تو هدفون نسبتا خوبه.
آره منم به خاطر همین می خوامش.........عالیه..........نصب سمبیان سخته؟؟؟؟تا حالا نداشتم.......
کاسیش از جت بهتره؟؟؟؟؟فیلمبرداری که از جت بهتره.....پس با این حساب اینو بخرم؟؟صداش نصبت به جت چه طوره؟؟؟؟اف ام ترنس داره؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by RaS0oL.M; 17-08-2010 at 16:02.
1- بله
2- بسته به گارانتی داره 10 تا 25 تومن فکر کنم
3- نیاز به هیچ چیزی نداره
گوشیو بخر بقیه کارا را همینجا بهت میگیم فقط به شرطی که سرعتت بدک نباشه
4- تا اونجایی که من میدونم گارانتی خودش یا رایگان ا÷دیت میکنه و یا نصف قیمت
5- اینم هر شهری فرق داره دوستان هم همین صفحات قیمتشو گفته اند
6- با هدست هر جایی میتونی
ولی باید یکی دیگه بخری مال خودش زیاد مالی نیست
شما باید برین به قسمت مشاوره خرید گوشی
در حد عالی
اکثر گوشیهای سونی اریکسون صدای مکالم عالی دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)