تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 472 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

دوست عزیز بستگی به ماشینتون داره. هرجاش که مشکل داشته باشه باید عوض و یا تعمیر بشه. آیا با خودروتون مشکلی دارید؟ بگین تا راهنمایتون کنم
    نه فقط یه مشکلی که دارم ژیگلاتور ماشین گاز می ده ورو صفحه کیلومتر هم علامت زرد رنگ چک میاد ومی خواهم شمع های ماشین را هم عوض کنم واطلاعاتی در مورد شمع اتوموبیل ندارم ونمی دونم الان وقت تعویض شمع است یا نه؟
    Last edited by hamed malekpour; 13-10-2012 at 18:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

1- بعد از نصب بر روی چند خودرو به علت در امدن ماهک از کوئیک شیفتر در این خودرو ، شرکت نصب بر روی این خودرو را انجام نمی دهد و توصیه به نصب نمی کند. غیر قابل نصب بر روی خودروهای : موتورهای پایه گازسوز (EF7) و خودروهایی با گیربکس اتوماتیک
    2- کروز قابل نصب نمی باشد . زیرا پایه موتور EF7 دوگانه سوز می باشد و دریچه گاز ان برقی است
    3- کروز بر روی سمند EF7 به دلیل برقی بودن دریچه گاز قابل نصب نمی باشد و بر روی سمند مالتی پلکس در حال حاضر آپشنی قابلیت نصب ندارد .
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز من میگم 8ماهه دارم استفاده میکنم باز شما میگید نصب نمیشه بعدش هم گاز برقی برای کروز بهتر جواب میده اونهایی که گازشون سیمی است باید یک قطعه بهش اضافه کنن که هزینش هم بشتره ضمنا این منابعی که گذاشتین من هم قبلا دیدم ولی خیلی حرفای نمایندگی وآپکو رو جدی نگیرید کار نشد نداره عقل می خاد که اونا ندارن ضمنا مگه این ماشینایی که کروز دارن همه شون گازبرقی ندارن چرا به راحتی روی 206تیپ5و6نصب میکنن والا من قبل ازاین پراید داشتم روی اونم برام نصب کردن بخاطر مشکل خواب رفتن پاهم موقع رانندگی طولانی دارم حالا هی بگو نصب نمیشه....

در آغاز فعالیت Reza_Patriot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام
    ما این ماشینو خرداد امسال خریدیم. هنوز گارانتی و کارت طلاییش تموم نشده.
    میخواستم بدونم چه استفاده هایی میشه از کارت طلاییش کرد؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    ما این ماشینو خرداد امسال خریدیم. هنوز گارانتی و کارت طلاییش تموم نشده.
    میخواستم بدونم چه استفاده هایی میشه از کارت طلاییش کرد؟
    سرویس 20000 کیلومتر یک دست لنت و یک دست شمع رایگان بهتون میدن به علاوه تعویض روغن و فیلتر ها به صورت رایگان
    دقیقا همین موارد در سرویس 40000 کیلومتر هم هست به شرطی که کارت طلایی اعتبار داشته باشه.
    30000 کیلومتر هم یه بازدید معمولی انجام میدن.
    من تا لحظه آخر از خدمات گارانتی و کارت طلایی استفاده کردم

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ماشین من مدل 1388/11 است ومن 9ماه خریدمش به نظر شما که الان حدود650000 راه رفته اصولا باید کجاهاش را عوض کنم چه کاری بکنم ؟
    تسمه تایم رو یه بازدید بدید انجام بدند در صورت امکان تسمه تایم و هرزگردرو عوض کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

1- بعد از نصب بر روی چند خودرو به علت در امدن ماهک از کوئیک شیفتر در این خودرو ، شرکت نصب بر روی این خودرو را انجام نمی دهد و توصیه به نصب نمی کند. غیر قابل نصب بر روی خودروهای : موتورهای پایه گازسوز (EF7) و خودروهایی با گیربکس اتوماتیک
    2- کروز قابل نصب نمی باشد . زیرا پایه موتور EF7 دوگانه سوز می باشد و دریچه گاز ان برقی است
    3- کروز بر روی سمند EF7 به دلیل برقی بودن دریچه گاز قابل نصب نمی باشد و بر روی سمند مالتی پلکس در حال حاضر آپشنی قابلیت نصب ندارد .
    سلام
    حرفتون کاملا درسته
    ولی پایه گازسوزها دریچه برقیند و بنزینی ها دریچه گازشون مکانیکی
    این دوسمونم فرمودند ماشینشون مولتی نیست
    پس هیچ مشکلی نمیتونه براشون ایجاد بکنه

7. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز من میگم 8ماهه دارم استفاده میکنم باز شما میگید نصب نمیشه بعدش هم گاز برقی برای کروز بهتر جواب میده اونهایی که گازشون سیمی است باید یک قطعه بهش اضافه کنن که هزینش هم بشتره ضمنا این منابعی که گذاشتین من هم قبلا دیدم ولی خیلی حرفای نمایندگی وآپکو رو جدی نگیرید کار نشد نداره عقل می خاد که اونا ندارن ضمنا مگه این ماشینایی که کروز دارن همه شون گازبرقی ندارن چرا به راحتی روی 206تیپ5و6نصب میکنن والا من قبل ازاین پراید داشتم روی اونم برام نصب کردن بخاطر مشکل خواب رفتن پاهم موقع رانندگی طولانی دارم حالا هی بگو نصب نمیشه....
    حالا که نصب نمیشه. اگه مالتی پلکس باشه که امکان نصبش اصلا نیست. در صورتی که گاز برقی باشه بازم نصب نمیشه. اگه نصب کنید ماشین از استاندارد خارج می شه. 206 هم تمام مدلاش روشون کروز نصب نمیشه. مثلا تیپ 2 روز به هیچ وجه کروز نصب نمیشه. همطور شما نمی تونید کروز 206 رو روی سمند بذارید. اینکه میگید کار نشد نداره درسته کار نشد نداره.. میشه موتور زانتیا رو برداشت روی شاسی پیکان گذاشت بدنه هیوندا رو سوار کرد. ولی اینا اصلا استاندارد نیست. برای همین هم شما اگه روی سمند موتور ملی کروز نصب کنید ماشینتون از گارانتی خارج می شه. قبلا خود اپکو نصب می کرد. یکی از دوستان خودم هم نصب کرده بود. اما کلی مشکل داشت ماشینش. بعد فراخان دادن رفت براش ورش داشتن نزدیک 400 تومن هم بهش دادن بابت خسارت و گفتن دیگه نصب نمی کنیم و نصبش گارانتی رو باطل می کنه. فقط روی موتور XU7 نصب می کنیم و برای 206 هم روی تیپهای 5 و6 ، چون بقیه مشکل پیدا می کنن....
    حالا شما 30 ماه دیگه هم کروزتو بذار رو ماشینت باشه. وقتی خواستی ماشینو بفروشی می فهمی چه اشتباهی کردی یا وقتی بردی نمایندگی فهمیدن گارانتی تو باطل کردن.
    یکی دیگه از آشنایان ما رفت روی ماشینش همین تغییرات رو انجام داد گفت بابا کشته دروغ میگن نمی فهمن. بعد یه مدت برد تعمیرگاه مرکزی. ماشینشو از گارانتی خارج کردن. بعدشم روزی می خواست تحویل بگیره دید هیچ کاری رو ماشینش انجام ندادن . کلی شاکی شد. بهش گفتن برو این تجهیزاتی که بستی باز کن بیا کارای ماشینتو انجام بدیم. اون بنده خدا هم کلی خرج رو دستش موند.
    حالا خود دانی....
    اگه گارانتی ماشین و خدمات پس از فروشش براتون مهم نیست هرچی می خواین روی ماشین نصب کنید. منابعی که اوردم برای سایت خود ایران خودرو هستش.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    حرفتون کاملا درسته
    ولی پایه گازسوزها دریچه برقیند و بنزینی ها دریچه گازشون مکانیکی
    این دوسمونم فرمودند ماشینشون مولتی نیست
    پس هیچ مشکلی نمیتونه براشون ایجاد بکنه
    نمی دونم شاید. ولی من سورنمو بردم کروز نصب کنم گفت علاوه بر اینکه مالتی پلکس هستش درچه گازشم برقیه و قابلیت نصب نداره. فکر کنم یه سری از سمندها درچه گازشون مکانیکی بوده اونا رو روش می شه نصب کرد ولی الان همشونو درچه برقی می زنن ! والا نمی دونم

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

نمی دونم شاید. ولی من سورنمو بردم کروز نصب کنم گفت علاوه بر اینکه مالتی پلکس هستش درچه گازشم برقیه و قابلیت نصب نداره. فکر کنم یه سری از سمندها درچه گازشون مکانیکی بوده اونا رو روش می شه نصب کرد ولی الان همشونو درچه برقی می زنن ! والا نمی دونم
    به احتمال زیاد میخواسته طرف شما از سر خودش باز کنه و الکی یه چیزی گفته
    دریچه گاز ef7 بنزینی برقی نیست .
    در مورد مالتی البته حق با ایشون بوده چون کلا خیلی اذیت میکنه مخصوصا ماله سورن و سمند ,یه چراغ ال ای دی هم نمیشه روش نصب کرد!
    هی ارور میده یا باید توی مسیرش مقاومت گذاشت یا باید منفی رو از باتری بگیری
    کلا جیز باحالی نیست خیلی بش ور رفتم ,فقط از صفحه کیلومترش خیلی خوشم میاد ادمو یاد bmw میاندازه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به احتمال زیاد میخواسته طرف شما از سر خودش باز کنه و الکی یه چیزی گفته
    دریچه گاز ef7 بنزینی برقی نیست .
    در مورد مالتی البته حق با ایشون بوده چون کلا خیلی اذیت میکنه مخصوصا ماله سورن و سمند ,یه چراغ ال ای دی هم نمیشه روش نصب کرد!
    هی ارور میده یا باید توی مسیرش مقاومت گذاشت یا باید منفی رو از باتری بگیری
    کلا جیز باحالی نیست خیلی بش ور رفتم ,فقط از صفحه کیلومترش خیلی خوشم میاد ادمو یاد bmw میاندازه
    البته درچه گاز سیمی خیلی شتاب بیشتری به خودرو می ده تا برقی اما من چند نفر رو هم دیدم که موتور بنزینی داشتن می گفتن درچه گازشون برقی هست. دوست عزیز از کجا می شه فهمید برقی هست یا سیمی؟ قابل رویت هست این دریچه گاز؟
    راستش یه نکته بگم. من خودم قبلا خیلی تو ظاهر و باطن ماشین دست می بردم. اما الان به این نتیجه رسیدم هرچقدر هم تغییر قراره تو یه خودرو اعمال بشه باید همون اصالت خودشو داشته باشه. چون موقع فروش و یا تعمیر خودرو خیلی اذیت شدم. برای همین سورنمو که گرفتم بجز روکش صندلی و ضبط هیچ تغییری روش ندادم...
    البته یه نکته هم بگم. خود سورن مالتی پلکس یه چراغ روی صفحه کیلومترش داره که برای کروزه. سوال که کردم گفتن کروز این ماشینو خود ایران خودرو باید طراحی کنه. هنوز طراحیش تموم نشده بندازه رو ماشینها برای همین بدون کروز تحویل می شه و در حال طراحی و ساخت هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •