من اونا را نمیخواستم بکشم
loool
farps را که معلومه دارم
من اونا را نمیخواستم بکشم
loool
farps را که معلومه دارم
این اخر خیلی سوپرایز بود برای کسایی که همه ی مراحلو تو حالت نامرئی رد میکردن
.
خوب اگه fraps استفاده میکنی دیگه این حرفا برا چیه ؟!
ه سوال دیگه
چرا اسکرین شات میگیرم صفحه سیاه میاد ؟![]()
سلام سيو رو گذاشتم همون مرحله ي منه تو 4تا سيو بعد از اينو به من بده تا دانلودش كنم ممنونت ميشم
باتشكر![]()
ای انجمن بازی کجایی که یادت بخیر...
سلام. Symbiotic به معنی همزیستی هست . یعنی نانوسوئیت رو یک موجود بیولوژیکی می دونه که با انسان همزیستی می کنه..
من جایی نشندیم که لباس باعث مرگ فرد بشه ، حتی پرافت هم بعد در آوردن لباس نمرد ، بلکه خودکشی کرد.
سوالی که برام به وجود اومد این هست که چه طور ، نانوسئیت جلو آلوده شدن آلکاتراز رو تونست بگیره ، ولی پرافت رو نه!! یعنی اگه پرافت می توسن یک نمونه از بافت ceph ها رو پیدا کنه (همون طور آلکاتراز انجام داد ) ، به ویروس آلوده نمی شد؟!!
در کل داستان نکات گنگ زیادی داره ...
من کلا زیاد از نامرئی استفاده نکردم
زمانی هم که استفاده میکردم معمولا میزدم
اما این اواخر تنبل شدم و رد میکردم
یه چیزی لازمه موقع استفاده از حالت نامرئی را بگم
وقتی در حالت نامرئی هستین و میخواهین یکیو بزنین قبلش دکمه q را بزنین بعد بزنین دشمن را
مگر اینکه دشمن فقط یکی باشه
در غیر اینصورت کار خیلی دشوار میشه و ممکنه زود بمیرین
بیا ببین این به کارت میاد
کلا یه اسم دیگه برداشتم که فکر کنم مرحله بعدی باشه
چرا لباس باعث مرگ حامل اون میشد. جیکوب اینو می دونست ولی اینو از پرافت و گروهش توی کرایسیس 1 مخفی کرده بود. این قضیه توسط gould کشف شد زمانی که اولین بار با الکاتراز ملاقت کرد و بعد نیروهای cell ریختن توی خون (اولای بازی). گولد گفت که لباس، بدن رو الوده می کنه و شخص حامل رو به یک dead man walking تبدیل می کنه (مرده ی متحرک)
پرافت هم بعد از بازگشت از جزیره این قضیه رو فهمید و فکر کنم برای همینم خودکشی کرد چون میدونست یه dead man walking هست
یه چیزی تو مایه های اتفاقی که برای رابرت داونی جونیر توی داستان iron man 2 داشت می افتاد
نانو سوییت هم جلوی الوده شدن الکاتراز رو گرفت چون گولد بعدا فهمید که لباس الکاتراز می تونه بافت های فضایی هارو جذب کنه و باهاشون مطابقت پیدا کنه چون مسلما ویروس روی خود فضایی ها تاثیر نداره دیگه. به همین دلیل اوایل بازی گولد به الکاتراز می گه حتما یه نمونه بافت فضایی هارو پیدا کن تا نانوسوییت روش انالیز رو انجام بده (که اواخر بازی توی دمو نشون داد که انالیز 100 درصد کامل شد) و به همین دلیلم گولد مرتبا می گفت نانوسوییت تنها شانس زنده موندن ما و شکست ادم فضایی هاست. چون می تونست در مقابل ویروس مصونیت داشته باشه
Last edited by whitewolf; 10-05-2011 at 19:06.
يادم نمي اد كه گولد همچين حرفي زده باشه... بهترين كار اين هست كه اون قسمت رو براي بار 4 ام بازي كنم تا مطمئن شم :دي
گولد نمونه ي بافت موجودات فضايي رو مي خواست تا خودش روشون آزمايش انجام بده تا بتونه جلو ي هاگ هاي فضايي رو كه انسان ها رو آلوده مي كرد رو بگيره و اصلأ از اين موضوع كه نانوسوئيت براي انجام اين منظور ساخته شده خبر نداشت!! (تو يك ميان پرده هم مي گه كه آلكاتراز ، نمي دونم با سوئيت چه كار كردي ولي عملكرد و سيگنال هاش ديوانه وار شدن و ... )
در كل عرضم اين هست كه ممكنه نانوسوئيت به فرد آسيب بزنه و يا نزنه و هيچ حرف مستندي تو بازي كه بتونه اين قضيه رو تأئيد يا رد كنه زده نشده..
حتي در آخر بازي ، وقتي آلكاتراز ، پرافت رو مي بينه ، پرافت بهش مي گه كه ما بايد اين راه رو ادامه بديم.. اگه قرار بود نانوسئت فرد رو بكشه ، پرافت مي گفت يكي ديگه رو پيدا كن كه راه رو ادامه بده :دي
دليل خودشكي پرافت هم آلوده شدنش به ويروس فضايي ها بود .
سلام
منم تمومش کردم
آخرش جالب نبود
به هر حال دوستان اشاره کرده بودند به این موضوع
وجود یک رئیس خوب در اخر بازی میتونست خیلی شیرینتر باشه که کرایسیس 2 چنین چیزی نداشت
گیم پلی خوبی داشت و منم این سبک را دوستدارم
گرافیک بازی و مراحل بازی در حد انتظار نبود اما در کل خوب بود
مراحل بازی زیاد تنوع نداشتند میتونستند بهتر از اینها بسازند
مثلا جنگ هوایی و یا تانکها و یا ...
هوش مصنوعی دشمنان نیز خودتون بهتر میدونید که از فواصل دور زیاد بود در نزدیکها بعضی مواقع کم
البته من در veteran تموم کردم در اینصورت هوش مصنوعی میره بالا
بازی لگ و افت فریم و ... تقریبا نداشت و از این نظر عالی بود
تنوع دشمنان نیز کم بودند و یا حداقل کمتر از انتظار
نظر کلی
بازی خوبی بود ولی نه در حد شاهکار
به نظر من بهتر هست نسخه بعدی را برگرده و مثل ورژنهای قبلی بسازه
چون هم گرافیکشون بیشتر بود و هم جذابتر بودند
گرافیک سواحل کرایسیس وارهد کجا و گرافیک فضای بسته کرایسیس2 کجا ...
و به نظر من هم نمره کلی 8.5 برای این بازی میتونه مناسب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)