تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 323 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ببخشيد زياد سوال ميكنم،البته الان كه فكر ميكنم ميبينم همچين كم هم باهاش كار نكردم ،150 تا مخاطب داشتم كه اسماشونو كامل كردم و يه ذره با gps ور رفتم يه ذره هم منوشو بالا پايين كردم.
    فروشنده ميگفت چون تاچش خازنيه شارژ زياد مصرف ميكنه.
    آها راستي يه فايل wmv با حجم 33 مگ ريختم موقعي كه فايلو باز كردم تصوير نداشت ولي يكي ديگه ريختم با حجم 13 مگ كه باز كرد با تصوير،قضيه اين چيه؟
    مرسي از جوابتون،من اولين بار كه گوشي رو به شارژ زدم در حالت خاموش بود و چون خونه نبودم حدود 18 ساعت تو شارژ بود!!!!!!!
    الانم با اينكه استفادم كمه 2 روز بيشتر شارژ نگه نداشت،يعني باطري خرابه؟؟؟
    ممكنه اين تو شارژ بودن زياد اثر منفي روش گذاشته باشه؟
    آفرین که خودت جواب خودتو پیدا نکردی. شارژ بیش از حد رو خور باتری مار گوشی و سیمکارت تاثیر منفی میزاره تو بلندمدت البته این 18 ساعت اولیه مشکلی نداره. در اون اولا فکر می کردیم وقتی شارژ گوشی پر میشه باید اصولا مدار شارژر توسط رله حذف بشه ولی این کار انجام میشه ولی چون جریان برق دائما در حال شارش و جریانه این خودش هم باعث مصرف انرژی و هم استهلاک دستگاه و باتریه

در مورد فیلمه باید بگم شاید اینکدش مناسب نبوده و متناسب با گوشی نبوده و نتونسته پخشش کنه . توسط نرم افزارهای موجود در کامپیوتر برو دوباره ری اینکد (کد بندی مجدد) کن حتما پخش میشه تو گوشیت

و اینکه فروشنده خامی کرده گفته چون خازنیه مصرفش زیاده! هرچی به دهنشون میاد به زبون میارن. فروشنده اصلا چه میدونه تکنولوژی خازنی چیه مقاومتی چیه. فروشنده سر کیسه کردن بلده!

---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------

خیر باطری شما خراب نیست.
    استفاده ها متفاوتن مثلا خود من با اینکه روزانه شاید بین 1 تا 2 ساعت از گوشی استفاوه کنم ولی ممکنه تو 2 روز تموم شه ممکنه تا 3.5 روز بمونه یا زودتر تموم شه چون میزان انرژی مورد نیاز برای فعالیت ها متفاوته.همچنین معمولا روز های اول استفاده باطری زود تر تموم میشه.
    البته این گوشی وقتی شارژش پر میشه خود به خود شارژ کردنش رو متوقف می کنه و اگه دقت کنید دیگه نوار ثابت میشه پس اثر منفی نداشته.
    تمام گوشی ها و شارژر ها مجهز به مدار کنترل شارژ هستند یه جور کیته. که موقع اتمام شارژ ، فرایند شارژر کردن رو قطع می کنند و به قول شما اون نوار باتری ثابت میشه ولی مستمرا به شارژر گذاشتن و به پریز بودن پدر شارژر و گوشی و باتری را درخواهد آورد حتی اگر شارژرش کامل شده باشه. اگه حتی بعد 10 ساعت هم بری دس بزنی به گوشی میبینی داغه چون جریان شارش داره. اینم زبان عامیانش اگه فنی تر خواستین بازم میگم.
    البته در این مورد مشکلی برای دوستمون پیش نیومده. ایشون حسابی باتری رو مصرف کردن بعد فرمودند که باتریش زود تموم شده
    ممنون

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نه هنوز نخريدم. ميخوام ببينم چجوريه.

منظورم اينه که مثلا براي PDFهاي متني سرعتش چجوريه؟

(ببخشيد دارم دير جواب ميدم. چند روز نبودم.)
    من جواب شما رو به تفضیل در صفحات قبلی داده ام رجوع کنید به جوابتان خواهید رسید ممنون

-----
    خیلی گشتم ولی پیداش نکردم اون پستی رو که توش جوابتونو نوشته بودم.
    بایدبگم این گوشی هیچ مشکلی تو سرعت لود و نمایش فایلهای PDF و EBook نداره. سی پی یوهای پایین تر از این هم هیچ مشکل خاصی در کندی نداشتن چه برسه به ARM434 مگاهرتزی این گوشی. اگه خیلی حساسی و میتونی صبر کنی یه صبر حدود 5 ماهه پیشنهاد می کنم ان8 بخر البته اگه نوکیا خواستی
    Last edited by Help118; 01-08-2010 at 23:34.

4. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام اين رزولوشن و بيت ريتي كه دوستان گفتن چطور ميشه فهميد چنده؟

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

اين گارانتي اصلي كه ميگن يعني چي؟

كدوم گارانتي ها معتبرند؟

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

... بالاخره این گوشی رو گرفتم
    از تمام کسانی که در این مدت منو در امر خرید این گوشی راهنمایی کردن ممنونم. (مخصوصا n-95)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام دوستان

كدوم گارانتي ها معتبرند؟
    ببین دوست من طی بازارگرمی هایی که قبلا انجام شده بود و الانم داره میشه گارانتی های متفاوتی واسه یه گوشی یه برند یا یه وسیله دیجیتالی داده میشه .
    نوکیا قبلا مقلا حدود 5سال پیش در ایران 4 تا نمایندگی و گارانتی اصلی داشت که معروفترینش اتصالات بعد نیا و نمی دونم موبایل پلاس و ایراتل بود ولی بعدش دیگه تصمیم گرفتند کل این گارانتی ها رو یکی کنند. الا ننوکیا تو ایران فقط یک جور گارانتی داره اونم با نام گارانتی نوکیا هستش. مدتش یکساله و شامل قطعات فروسده شونده و باتری و فکر کنم ال سی دی و شارژر و وسایل جانبی نمیشه فقط خود گوشی. ال سی دی رو دقیقا نمی دونم.
    برای صحت و اطمنیان خریدت از گارانتی اصلی بودن شماره سریال گوشیتو به 200023013 مرکز خدمات مشتریان نوکیا ارسال می کنی و بلافاصله بهت میگه که گوشیت اصله یا نه.
    گوشی های با گارانتی اصلی در ایران فقط با اسم ساخت چین تحت عنوان زیر ارائه میشن
    Made in china under the authority of nokia corporation, finland
    نوکی ااومده تو کشور چین خط تولید زده برای اینکه قیمت گوشی در ایران با قیمت جهانی یکی باشه یا لااقل نزدیک هم باشه. خود فنلاندی ها دارن تو چین کار می کنن با کارگرهای چینی. و کیفیت گوشی همون فنلاندیه.
    علاوه بر گارانتی در این گوشی ها پروداکت کد فارسی و مخصوص کشور های فارس مثل ایرانه و منوی فارسی و کیپد فارسی هم دارند (مخصوص گوشی های کیپد دار) که تعویض این پروداکت کد با برنامه NSS برای آپ دیت گوشی به فریم ویر غیر ایران موجب ابطال گارانتی خواهد شد.

من همیشه دوستان رو توصیه کردم به خرید با گارانتی اصلی. گرچه در ایران به خود آدم ارزش و گارانتی ای قائل نیستن چه برسه به یه گوچشیه فکسنی. باید بگم به احتمال قوی در مرکز خدمات گارانتی مناسب و مطلوبی به شما داده نشه که از این بابت نگرا ننباشید. توصیه من به دوستان به خرید با گارانتی اصلی از این بابته که قطعات گوشی کاملا اصلی و بدون هیچگونه مشکلی هستند.
    دوستان ایکس 6 خریده بودند بصورت قاچاقی که اکثرا جی پی اس اونا مشکل نرم افزاری داشته
    باتشکر سوال دیگه ای بود در خدمتم

9. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

از تمام کسانی که در این مدت منو در امر خرید این گوشی راهنمایی کردن ممنونم. (مخصوصا n-95)
    عزیز دل مبارکت باشه واقعا خوشحال شدم ان شاالله بیام تبریز حضورا ببینمت. مبارکت باشه

حداقل کاریه که میتونستم بکنم
    حالا برو نقشه ماهواره ای تبریز رو هم روش پیاده کن بعد حالتو ببر.
    Last edited by Help118; 01-08-2010 at 16:32.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام دوستان

كدوم گارانتي ها معتبرند؟
    گارانتی اصلی: نوکیا ایران

شرکت های خدمات دهنده: نیا، ایراتل، ارتباط وطنی پرشیا، ارکان ارتباطات

نکته بسیار مهم: اتصالات به دلیل نارضایتی مشتری ها از دایره گارانتی رسمی نوکیا خارج شد!

شاد باشین

12. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

تبریک میگم به پای هم پیر شید...........
    gps ماله شما علیه سلامه؟؟؟
    یعنی مث دوستان که می گن مشکلی ندارید؟؟؟؟

داره خودمونی میشه rahafrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    منم تازه ایکس 6 خریدم و با جی پی اس مشکل دارم.
    وقتی سرچ می کنه 4 تا ماهواره می جوره ولی بازم مکانو نمیگه.مشکل چیه؟
    گوشیم گارانتی اصلی هست
    Last edited by rahafrooz; 01-08-2010 at 16:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •