اره خیلی وقت پیش شنیده بودم در این مورد ولی نمیدونم تا چه قدر صحت داشته باشه میتونید یه سرچ توی نت بزنید!
اره خیلی وقت پیش شنیده بودم در این مورد ولی نمیدونم تا چه قدر صحت داشته باشه میتونید یه سرچ توی نت بزنید!
شایعه ای بیش نیست .
از بچگی دارن میگن کنکور رو میخواهیم از سال دیگه برداریم راه برای جوان ها باز بشه اما .....................!
هر وقت شنیدی کنکور رو برداشتن بدون این پودمانی هم حذف شده![]()
کنکور را که گفتند سال 93 برمیداریم
کسی اطلاع داره کلاسهای پودمانی هفته ای چند روزه؟
بستگی به اون واحد دانشگاهی داره
معمولا اینطوریه که 3 روز در هفته اونم از ساعت 2 بعد از ظهر الی 6 و7 شب هست
ممنون یه سوال دیگه ایا امتحان جامع سخته یا راحت میشه قبول شد می ترسم بعد از تموم شدن نتونم از عهداش بر بیام
امتحان جامع 99% قبول میشن و نگرانی از این بابت وجود نداره
بیشتر جنبه سوری داره و نگرانش نباش
خیلی ممنون
سلام دوستان
بچه ها یه سوال داشتم....
من یه گاج سه سالانه ی دین و زندگی واسه سال 88 دارم و میخوام واسه کنکور جامع علمی کاربردی ترمیه سال دیگه بخونمش علاوه بر اون انگلیسی و ادبیات و عربیم هم تقریبا قدیمیه البته مال نظام جدید هست...سال 86 دیپلم گرفتم....حالا میخوام بدونم العان مفهوم کتاب ها تغییر اساسی کرده و من باید برم جدیدشون رو بخرم و بخونم یا اینکه فقط جلدشون عوض شده و همین کتاب های خودم برای کنکور کفایت میکنه؟
راستی دروس عمومیه پیش دانشگاهی هم باید بخونم یا فقط تا دیپلمه؟
غیر از کتاب دین و زندگی با معارف اسلامی سابق که کاملا فرق کرده بقیه خیلی تغییری نکرده همون ها رو بخون
کتاب های عمومی دوم و سوم رو فقط بخون پیش نیازی نیست
من سه ساله دارم کنکورش رو می دم و هر سال انتخاب اولم در تهران قبول میشم اما امسال تصمیم گرفتم برم
تست های امسال نسبتا سخت بود فکر کنم سال بعد هم سخت باشه چون هر سال متقاضی زیاد تر میشه ( چند سال پیش همین ترمی هم کنکور نداشت)
جهت اطلاع: شهریه کل ترم اول معماری 430 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)