فیلم run شدن برنامه photoshop cs4 در 3 ثانیه(از لحظه کلیک رو برنامه تا loading کامل) در لپ تاپ zg قدیم با باس 1066 . مخصوصا با دوربین موبایل فیلم گرفتم که لپ تاپ مشخص باشه و حرفای احتمالی پیش نیاد .
متاسفانه در این بخش یه سری از یوزرها با دادن اطلاعات غلط و تاکید کامل و بدون نقص احتمالی بر گفته هایشان باعث گمراه شده یوزرها می شوند.
دانلود فیلم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول پست های ذیل
چند وقت پیش آگهی فروش لپ تاپتم رو در سایت ایستگاه داده بودم مدل zg قدیم. ! چند روز بعد اگهی زدن یه طرف بهم زنگ زد ظاهرا تو کار لپ تاپ فروشی بوده و مغازه داشته تو تهران و سری 5738 با کانفیگ جدید رو هم می فروخته !.
با اینکه سری جدید با کانفیگ جدید رو نو می فروخت و داشت ! در به در دنبال این کانفیگ قدیمی بود ! خلاصه من باهاش به توافق نرسیدم از فروختن این مدل هم منصرف شدم .
اینطور که من از این دوست فروشنده جویا می شدم .ایشون با صراحت اعلام می کرد,مونیتور سری جدید قابل قیاس با قدیم نیست و قدیم کیفیت بسیار بالاتری داره.! ظاهرا ایشون هر دوسری رو کنار هم دیده بودن
در مورد رم هم ddr3 باس 1066 سری قدیم در سری جدید به 667 و ddr2 رسیده !
البته نکته مثبتی که در سری جدید رخ داده کارت گرافیک قدرتمند ati هست که به نظر میاد حدود 15 20 درصدی بهتر از g force 105 قدیم هست .
دوستانی که سری جدید رو دارن یه زحمتی بکشن photoshop cs4 رو ران کنن و ببینن از لحظه کلیک کردن بر روی برنامه تا لحظه loding کامل برنامه و بالا اومدنش چقدر طول میکشه ؟
یه تست ساده ای هست برای درک بهتر مزیت بالا بودن باس رم بر روی یه برنامه نسبتا سنگین.
واس من(zg old ) تو 3 ثانیه ران میشه !
1. سرعت 5738ZG جدید بیشتر از مدل قدیم است و فتوشاپ در نوت بوک شما غیر ممکن است در 3 ثانیه باز شود چون من با کامپیوتر خونه که CPU Core 2 Quad Q9650 3.00 12MB 1333 و با Ram 8 GB DDR3 1333 فوتوشاپ CS4 را با 4.5 ثانیه اجرا می کنم آن وقت شما چگونه با یک نوت بوک که آنهم CPU T4200 1MB 800 FSB در 3 ثانیه اجرا می کنید
2. اجراشدن برنامه ها کاری به باس رم ندارد و مربوط به میزان کش CPU و در مرحله دوم به سرعت و بعد باس CPU مربوط می شود پس بدین ترتیب 5738ZG سری جدید سریع تر از مدل قدیم است بعد از آن در تمام سایت ها و تست های گرفته شده در دنیا رم های DDR3 1066 از نظر کارایی و پرفورمنس با رم های DDR2 800 برابری می کنند و اختلاف چندانی ندارند می توانید به سایت شهر سخت افزار هم سری بزنید و نتیجه چند تست گرفته شده را مشاهده کنید
حرف های شما هم مثل آن دوستی بود که می گفت میکروفن این سری بد است و ادعا می کرد که شرکت سازگار گفته ایراد این سری جدید ضعف میکرفن است و لی چون بی اطلاع بودنند نمی دانستند با تنظیم قسمت کارت صدا میکرفن به حدی قوی است که از فاصله 1 تا 6 متری با کیفیت فوق العاده ضبط می کنند
پپس اول درست تحقیق کنید و بعد کلاه خود را قاضی کنید و بعد نظر دهید