تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 192 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

داره خودمونی میشه bs31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کی گفته؟
    من الان حدود 1 ماهه دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.البته درایورش آخرین ورژنه
    ممنون از نظرت ، این مطلبی هست که خیلی ها تو این تاپیک هم بهش اذعان کردن! حرف خودم نیست! شما که باهاش کار کردین ، نظرتون در موردش چیه؟ لطفأ هم محاسن و هم معایب و بدون تعصب!
    تاچ پد و عملکردش بستگی به درایور داره،دقیقا دو مدل درایور وجود داره که یکیش آشغاله من خودم روز های اولی که خریده بودم حالم از تاچ پدش بهم میخوره،همش پرش داشت و عصابم رو حسابی داغون کرده بود تا اینکه در این تاپیک از دوستان پرسیدم و حمید خان گفتند که مدل ورژن دیگری باید نصب کنی و وقتی که نصب کردم عالی شد،اون قسمت فلشی که کنار تاچ پد هم داره خیلی عالیه بر خلاف سایر لپ تاپ ها که برای استفاده از اسکول موس باید دو انگشتی روی پد بکشی پائین این یک قسمت مجزا داره که عالیه.به نظر منکه تاچش عالیه.

2. 2 کاربر از bs31 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

تاچ پد و عملکردش بستگی به درایور داره،دقیقا دو مدل درایور وجود داره که یکیش آشغاله من خودم روز های اولی که خریده بودم حالم از تاچ پدش بهم میخوره،همش پرش داشت و عصابم رو حسابی داغون کرده بود تا اینکه در این تاپیک از دوستان پرسیدم و حمید خان گفتند که مدل ورژن دیگری باید نصب کنی و وقتی که نصب کردم عالی شد،اون قسمت فلشی که کنار تاچ پد هم داره خیلی عالیه بر خلاف سایر لپ تاپ ها که برای استفاده از اسکول موس باید دو انگشتی روی پد بکشی پائین این یک قسمت مجزا داره که عالیه.به نظر منکه تاچش عالیه.
    دی وی دی ای که سازگار روی این لپ تاپ میده داخلش دو تا درایور برای touch pas هست یکیش اسمش Alps هست و اون یکی رو دقیقا یادم نیست ولی اگه اشتب نکنم اسمش Synaptic هست
    Alps در حد افتضاحی آشغاله ولی Synaptic خیلی ردیفه و اصلا باحاش حال میکنی اگه کار کنی.یکی از قابلیتهاش هم اینه که وقتی با انگشت روی قسمت سمت راست تاچ پد بالا و پایین میکنی مثل اسکرول بار عمل میکنه.
    کسایی که در مورد تاچ پد این لپتاپ بد میگن احتمالا درایور alps و نصبیدن

4. 3 کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

فیلم run شدن برنامه photoshop cs4 در 3 ثانیه(از لحظه کلیک رو برنامه تا loading کامل) در لپ تاپ zg قدیم با باس 1066 . مخصوصا با دوربین موبایل فیلم گرفتم که لپ تاپ مشخص باشه و حرفای احتمالی پیش نیاد .

متاسفانه در این بخش یه سری از یوزرها با دادن اطلاعات غلط و تاکید کامل و بدون نقص احتمالی بر گفته هایشان باعث گمراه شده یوزرها می شوند.

دانلود فیلم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نقل قول پست های ذیل
    چند وقت پیش آگهی فروش لپ تاپتم رو در سایت ایستگاه داده بودم مدل zg قدیم. ! چند روز بعد اگهی زدن یه طرف بهم زنگ زد ظاهرا تو کار لپ تاپ فروشی بوده و مغازه داشته تو تهران و سری 5738 با کانفیگ جدید رو هم می فروخته !.

با اینکه سری جدید با کانفیگ جدید رو نو می فروخت و داشت ! در به در دنبال این کانفیگ قدیمی بود ! خلاصه من باهاش به توافق نرسیدم از فروختن این مدل هم منصرف شدم .

اینطور که من از این دوست فروشنده جویا می شدم .ایشون با صراحت اعلام می کرد,مونیتور سری جدید قابل قیاس با قدیم نیست و قدیم کیفیت بسیار بالاتری داره.! ظاهرا ایشون هر دوسری رو کنار هم دیده بودن

در مورد رم هم ddr3 باس 1066 سری قدیم در سری جدید به 667 و ddr2 رسیده !

البته نکته مثبتی که در سری جدید رخ داده کارت گرافیک قدرتمند ati هست که به نظر میاد حدود 15 20 درصدی بهتر از g force 105 قدیم هست .

دوستانی که سری جدید رو دارن یه زحمتی بکشن photoshop cs4 رو ران کنن و ببینن از لحظه کلیک کردن بر روی برنامه تا لحظه loding کامل برنامه و بالا اومدنش چقدر طول میکشه ؟

یه تست ساده ای هست برای درک بهتر مزیت بالا بودن باس رم بر روی یه برنامه نسبتا سنگین.

واس من(zg old ) تو 3 ثانیه ران میشه !

1. سرعت 5738ZG جدید بیشتر از مدل قدیم است و فتوشاپ در نوت بوک شما غیر ممکن است در 3 ثانیه باز شود چون من با کامپیوتر خونه که CPU Core 2 Quad Q9650 3.00 12MB 1333 و با Ram 8 GB DDR3 1333 فوتوشاپ CS4 را با 4.5 ثانیه اجرا می کنم آن وقت شما چگونه با یک نوت بوک که آنهم CPU T4200 1MB 800 FSB در 3 ثانیه اجرا می کنید

2. اجراشدن برنامه ها کاری به باس رم ندارد و مربوط به میزان کش CPU و در مرحله دوم به سرعت و بعد باس CPU مربوط می شود پس بدین ترتیب 5738ZG سری جدید سریع تر از مدل قدیم است بعد از آن در تمام سایت ها و تست های گرفته شده در دنیا رم های DDR3 1066 از نظر کارایی و پرفورمنس با رم های DDR2 800 برابری می کنند و اختلاف چندانی ندارند می توانید به سایت شهر سخت افزار هم سری بزنید و نتیجه چند تست گرفته شده را مشاهده کنید

حرف های شما هم مثل آن دوستی بود که می گفت میکروفن این سری بد است و ادعا می کرد که شرکت سازگار گفته ایراد این سری جدید ضعف میکرفن است و لی چون بی اطلاع بودنند نمی دانستند با تنظیم قسمت کارت صدا میکرفن به حدی قوی است که از فاصله 1 تا 6 متری با کیفیت فوق العاده ضبط می کنند

پپس اول درست تحقیق کنید و بعد کلاه خود را قاضی کنید و بعد نظر دهید

Last edited by Ami R 940; 17-11-2009 at 00:06.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

نوشته شده توسط hamidhassa
    در سری جدید از مانیتور های LED استفاده شده است ولی از نوع HD Crystal Eye شرکت ایسر که تکنولوژی انحصاری شرکت ایسر است
    crystal eye تکنولوژی وب کم این مدل هست و ربطی به صفحه نمایش یا همون مونیتور نداره.

در سری قدیم مانیتور این مدل با بک لایت led عرضه می شد , و در سری جدید با بک لایت ccfl .

مزایا عمده بک لایت led

علاوه بر پائین آوردن مصرف انرژی در پنلها از اونجایی که کنترل شدت نور در LED ها به عنوان بک لایت راحت تر از مجموعه لامپهای CCFL و صفحه یکدست کننده نور هست میشه مشکی عمیق تری رو در پنلهایی که از این تکنولوژی به عنوان نور پس زمینه استفاده میکنن تولید کرد

صفحات تاپیک رو به خوبی مرور کنید در این مورد من و دوستان با ذکر منابع معتبر صحبت کرده ایم.
    Last edited by Ami R 940; 17-11-2009 at 00:12.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

[SIZE=2]
    در سری جدید از مانیتور های LED استفاده شده است ولی از نوع HD Crystal Eye شرکت ایسر که تکنولوژی انحصاری شرکت ایسر است
    crystal eye تکنولوژی وب کم این مدل هست و ربطی به صفحه نمایش یا همون مونیتور نداره.

در سری قدیم مانیتور این مدل با بک لایت led عرضه می شد , و در سری جدید با بک لایت ccfl .

مزایا عمده بک لایت led

علاوه بر پائین آوردن مصرف انرژی در پنلها از اونجایی که کنترل شدت نور در LED ها به عنوان بک لایت راحت تر از مجموعه لامپهای CCFL و صفحه یکدست کننده نور هست میشه مشکی عمیق تری رو در پنلهایی که از این تکنولوژی به عنوان نور پس زمینه استفاده میکنن تولید کرد

صفحات تاپیک رو به خوبی مرور کنید در این مورد من و دوستان با ذکر منابع معتبر صحبت کرده ایم
    Last edited by Ami R 940; 17-11-2009 at 00:13.

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به نظرتتون این حرفا در مورد ایسر 5739 هم صادقه؟

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیلم run شدن برنامه photoshop cs4 در 3 ثانیه(از لحظه کلیک رو برنامه تا loading کامل) در لپ تاپ zg قدیم با باس 1066 . مخصوصا با دوربین موبایل فیلم گرفتم که لپ تاپ مشخص باشه و حرفای احتمالی پیش نیاد .

متاسفانه در این بخش یه سری از یوزرها با دادن اطلاعات غلط و تاکید کامل و بدون نقص احتمالی بر گفته هایشان باعث گمراه شده یوزرها می شوند.

دانلود فیلم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام

دوست عزیز باید شما همراه با نمایش بوت ویندوز این فیلم رو می گرفتید

چون همونجور که می دونید، اگر قبل از این، یک بار برنامه لود شده باشه بنابر الگوریتم های مدیریت رم توسط

سیستم عامل، قسمت مهم فایل های برنامه ی مورد نظر (در یک محدوده ی زمانی) داخل رم باقی می مونه که تا در لود مجدد

بتونه بسیار سریع تر از بار اول عمل کنه

برای همین لطفا فیلمی تهیه کنید همراه با بوت ویندوز تا مشخص بشه برای مرتبه ی اول این برنامه لود شده
    Last edited by nikaan; 17-11-2009 at 14:02.

10. 3 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقاي Ami R 940 كسي اگه نخواد نوت بوك زد جي مدل قديم شما رو بخره چه كسي رو بايد ببينه؟؟؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها لپ تاپ xpsm1530 dell چقدر هست الان

داره خودمونی میشه siavash online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها لپ تاپ xpsm1530 dell چقدر هست الان
    دوست عزیز اینجا تاپیک Acer 5738 نه قیمت لب تاپ!
    تو تاپیک قیمت لب تاپ مطرح کن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •