ایول بابا اگه میشه بقیش بگو
--
--
ایول بابا اگه میشه بقیش بگو
سلام
از بس که تو دانشکده به همه میگیم دکتر ومهندس ..وقتی میرم از کتابخونه دانشکده کتاب بگیرم میگم.سلام خانوم مهندس احمدی..اون طفلک هم که کلی ذوق میکنه!![]()
یه بار رفتم بوفه گفتم سلام خانم مهندس ملکی لطفا یه آبمیوه!![]()
تازه بعضی وقتا مهندسا رو میگم دکتر..دکترا رو میگم مهندس!..![]()
تو پی سی ورلد کاربر شماره 50 تاریخ آخرين فعاليت ها: 01-01-1970 03:30 AM
ثبت شده سوتی از این باحال تر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 16 سالم که بود یه شب یکی از فامیلامون اومد خونمون بعد شام گفت سینا بیا یه چیزی برات آوردم
من کلی حال کردم و کنجکاو بودم ببینم چی واسم آوردهکه یکدفعه گفت بیا یه وب کم واست آوردم
من کلی خوشحال شدمو داد زدم مرسسسسسسسسسی آقا دستت درد نکنه من نمی دونم چی بگم واقعا خیلی لطف کردی آخه به چه مناسبت که اون یه دفعه گفت بعدا ازت می گیرمش ولی چند وقتی پیشت باشه
![]()
آقا من که از جام بلند شده بودم نشستم و توی دلم چند تا فحش آب دار به خودم و اون یارو دادم![]()
منم 2 تا از سوتی های دوران کودکی خودمو براتون ميگيم:
کوچولو که بودم( اون موقع که نوار ويدو قديمی رو بورس بود يه فيلم بود که يه ماشين مشکی از طريق ساعت رنندش حرکت ميکرد)....بگذريم من اين
فيلم رو برای چاهارومين بار داشتم نگاه ميکردم که مامانم اومد گفت نوار داق کرد اينقدر اين فيلمو نگاه کردی من هم نوارو بردم انداختم تو آب تا خنک بشه...نوارش هم امانتی بود![]()
يه بار هم برای اينکه جورابام زود تر خشک بشن گذاشتمشون تو مايکرفر آب شد![]()
من امشب ساعتا 10 يهو عجيب خوابم گرفت.......خلاصه رفتم بخوابم.شبا عادت دارم بدون لباس ميخوابم........يکم سردم شد...در ضمن من مشهدم ميدوني عينه جهنمه....نميدونم چي شد پتو رو 3لايه کردم انداختم رو خودم......1ساعت بعد بلند شدم ديدم ليچهآبم.......نميدون به چه عقلي 3لايه کردم پتو رو!
2 سال پیش یک قرار داد با شهرداری داشتم که طرح سم گذاری انجام بدن ما هم نظارت کنیم برنامه این بود خدمات شهری خیابان را بشوره بعد تکنیسین های ما علامت گذاری کنن بعد کارگر های اونها سم گذاری کنند ما هم یک لیست داده بودیم که فلان خیابان فلان ساعت علامت گذاری و سم گذاری میشه " یعنی قبلش باید نظافت و شسته شده باشه " فرداش موقع بازدید با ناظر اداره کل میدونی چی دیدیم ؟ خیابان علامت گذاری و سم گذاری میشد و نیم ساعت بعد خدمات شهری همه را با آب فشار قوی میشست فکر کنم اقلا 5 ملیون تومان سم رو به باد دادند
خوب اینم یه سوتی دیگه از طرف من:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولين بار که سي دي بازي خريدم از اين سي دي ها خريدم که چند تا بازي تو يه سي دي هست
خلاصه 6-7 تا بازي نصب کردم بعد ديدم خيلي چيزا تو پوشه نصب شده.
اومدم آيکونايي که بازي باهاشون اجرا ميشه رو گذاشتم تو يه پوشه و بقيه فيالها رو پاک کردم
بعد که اومدم بازيها رو اجرا کنم هيچ کدوم اجرا نشدن و مجبور شدم از اول همه رو نصب کنم!!!
سر زنگ زبان یکی از بچه ها داشت خلاصه یه کتاب رو میگفت یکی از جمله هاش این بود:
I go to bed by bus![]()
![]()
![]()
اوه ، اوه يكي از بچه ها يه سوتي داد خيلي باحال بود امتحان ریاضی داشتیم گفت : اي خدا چي ميشه الان بيان به معلممون بگن زنت داره حامله ميشه بيا!!!!! بيچاره مي خواست بگه زنت داره مي زاد .
آقا معلممون يه چيزي پاي تخته نوشته بود نمي شد خوند بچه ها گفتن آقا چي نوشتي ؟
رفت درستش كنه بدتر شد من برگشتم گفتم آقا* رفتي چششو درست كني زدي ابرو شو كور كردي * حالا ديگه بچه ها مگه ول ميكردن هي ميخنديدن، بعد من به یکی از دوستام گفتم :* نخند بابا شيرت خشك ميشه *![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)