همونطور که دوستمون گفت من هم نظرم اینه که شما همون اچ پی بی نظیر رو بگیر و شک نکن
اگه می خواهی با مک کار کنی بهتره ویندوز رو فراموش کنی که امکان داره اذیت بشوید در خیلی مواقع![]()
همونطور که دوستمون گفت من هم نظرم اینه که شما همون اچ پی بی نظیر رو بگیر و شک نکن
اگه می خواهی با مک کار کنی بهتره ویندوز رو فراموش کنی که امکان داره اذیت بشوید در خیلی مواقع![]()
من از وقتي كه ايفون خريدم عاشق اپل شدم ولي بعضي وقتا مجبورم چون نرم افزاري رشته الكترونيك فكر نكنم برا مك باشه مثل پروتل و ...
هیچ لزومی نداره که وقتی اپل می خریم حتما فقط با مک کار کنیم و ویندوز رو کلا بی خیال شیم!!!
درسته 7 از اکس پی سنگین تره، اما دیگه اونقدرا هم سیستم های اپل ضعیف نیست که کم بیاره
البته به نظر من مک بوک ایر زیاد واسه نصب 7 مناسب نیست چون سخت افزارش همچین کششی نداره
اپل کم نمیاره ،
ولی وقتی شما داری سمت مک میایی ، بهتره با مک کار کنی ،
ناسلامتی مک بوک گرفتی ، وین بوک که نگرفتی !
آقا کلی گیج شدم.
نمی دونم مک بوک ایر بگیرم یا آیپد.
آیپد1 بگیرم یا 2.
میشه بدونم الان پایین ترین کانفیگ مک بوک ایر 11 چند در میاد؟![]()
شیر فرهاد جان مک بوک ایر بگیر....من خودم آیپد گرفتم میخوام ردش کنم مک بوک ایر بگیرم....آیپد حالا حالا ها جا کار داره![]()
با مصطفی موافقم ،
باور کنید ، بعضی چیزا فقط از دور قشنگ هستن ،
آی پد من الان یکسال ه ، که فقط داره خاک می خوره!
ارزون ترین مک بوک ایر ۱۱ هم الان ۱،۳۳۰،۰۰۰ تومن ه!
موفق باشید ،
امید
من عشق لپتاپ apple م ، هر كاري ميكنم از sony و dell و... خوشم نمياد ولي بدون ويندوزم كه نميتونم كاري بكنم ...
من تو قسمت ساخت ويراشي و هك بازي ها فعاليت دارم و آيا apple توانايي نصب 3d game studio و يا 3d max و يا C# رو در كنار ويندوز داره ؟ شما ميتونين به من مدلي خوب معرفي كنيد زير 2 ميليون![]()
3dmax نداره ولی مایا داره .
3d game studio رو من سرچ کردم دیدم داره .
c + و c رو هم سرچی که کردم داشت
فقط کافیه برنامه ای رو که می خوای سرچ کنی و اخرش یک mac اضافه کنی { به همی سادگی }![]()
سلام به همه دوستان.
سوالام شاید ساده باشه ولی اگه کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم
1.کار ما مک بوک پرو راحته؟ چون اصلا کار نکردم
2.برنامه های ویندوزو میشه توش نصب کرد؟
3.با اینکه بالاترین کانفیگ سی پی یو مک بوک پرو 15اینچ2.2گیگا هرتزهنسبت به لپ تابایی با سی پی یو های2.2 به بالا تو بازیا کم نمیاره؟
4.کیبورد های جدیدش بکلایت داره یا به صورت اپشن به حساب میاد؟
5.هرکی از مک بوک استفاده کرده راضیه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)