میشه یکی نحوه آپدیتش رو بزاره
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
میشه یکی نحوه آپدیتش رو بزاره
من که صبح آپدیت کردم
سرعت عالی شد
صدای فیلمبردازی عالی شد
قابلیت multi tasking اضافه شد و باز هم نمای منو ها عالی شد
یه سری widget اضافه شد
سرعت گالری عکس عالی شد
مصرف باتری خیلی کم تر شد به نظر!
وقتی هم می خوای اس ام اس بدی فاصله حروف صفحه کیبرد از هم زیادتر شد تا راحت تر تایپ کنیم
دیگه گزینه اینا زیاد اضافه شده !!![]()
نحوه فلش کردن SAMSUNG i8910HD
--------------------------------------------------------------------------------
در این تاپیک قصد دارم نحوه فلش کردن این گوشی رو آموزش بدم تا دوستان خودشون آپدیت کنند.
ابتدا برای به دست آوردن اطلاعات کلی در مورد فیرمورهای سامسونگ و نحوه کد بندی اونها این مطلب رو عنوان میکنم
ابتدا نحوه کد بندی فیرم ویر های سامسونگ رو مینویسم تا به راحتی تشخیص بدین چه ورژنی جدید تر هست
i8510XXIB2
i8510--> مدل
XX--> منطقه مناسب برای فیرم ویر
I-->سال
B--> ماه
2--> سری
منطقه ها
BD = مصر، یونان
CP = فنلاند
DB = ویتنام
DC = تایلند
DD = هند
DT = استرالیا
DX = اندونزی،مالزی،فیلیپین،سنگ اپور،ویتنام
DZ = مالزی،سنگاپور
JA = آفریقای جنوبی
JP = عربی
JR = عربی
JV = ایران،مصر،کویت،قطر،عراق،م راکش،نیجریه،عمان،پاکستان، عربستان،آفریقای جنوبی،سوریه،ترکیه،تونس
MT = سوییس
XA = اتریش, فرانسه, آلمان, اتالیا, هلند, سوییس, انگیلیس
XB = دانمارک, نروژ, سوئد
XC = پرتغال, اسپانیا
XD = کروواسی, چک, مجارستان, اسلوواکی
XE = بلژیک, استونی, قزاقستان,لیتوانی, روسیه, اوکراین
XF = بلغارستان, کروواسی, رومانی
XX = اتریش, بلژیک, فرانسه, آلمان, مجارستان, ایتالیا, اسپانیا, انگیلیس
ZC = چین, هنگ کنگ
ZH = هنگ کنگ
ZT = تایوان
سال
D = 2004
E = 2005
F = 2006
G = 2007
H = 2008
I = 2009
ماه
A = ژانویه
B = فوریه
C = مارس
D = آوریل
E = می
F = ژوئن
G = جولای
H = آگوست
I = سپتامبر
J = اکتبر
L = دسامبر
حالا دانلودآخرین فیرمور این گوشی به این لینک:
بعد از اینکه فیرمور رو دانلود کردید باید فایلهای مورد نیاز برای فلش گوشی رو دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سه فایل زیر را دانلود کنید :
1. ابتدا به آدرس زیر در سایت مایکروسافت برید و این فایل رو " Microsoft Msxml.msi " دانلود کنید.
2. درایورهای لازم برای فلش کردن گوشی رو از این آدرس دریافت کنید :
كد:
بالا مستقیم هست و اینم لینک کمکی و جایگزین برای لینک بالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كد:
. برنامه لازم برای فلش کردن گوشی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كد:
حالا فایلهای دانلودی از لینک 1 و 2 رو تماما نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا یک توضیح مختصر بدم که برنامه لازم برای فلش کردن گوشی روی ویندوز سون و ویستا اجرا نمیشه و باید حتما ویندوز XP موجود باشه خودم فقط ویندوز سون داشتم و برای فلش مجبور شدم از VM WorkStation استفاده کرده و ویندوز XP رو به صورت مجازی نصب و لود کنم.
در درایورهای دانلودی سه تا فولدر وجود داره که باید محتویات هر سه نصب بشه بعد از نصب حتما ویندوز رو ریستارت کنید.
خب اما الان می رسیم به حساس ترین مرحله یعنی فلش گوشی
خب فیرمور دانلودی که به صورت فایل rar. هست رو extract کنید در فیرمور سوئیس که من دانلود کردم بعد از extract مرحله اول سه تا فایل rar وجود داره اونا رو هم extract کنید
خب حالا برنامه فلشر " Symbian_ROM_Flashing_Tool_v1.50.exe " رو باز کنید.
گزینه های اول و دوم و سوم موجود در فلشر رو با فایلهای موجود در فولدر فیرمور دانلودی پر کنید.
عددرو رو به همراه چک مارک در کنار گزینه " SYSCON Clear " قرار دادم اگر قبلا در منوی مخفی گوشی تغییراتی ایجاد کردید و دوست دارید این تغییرات رو به حالت سابق بر گردونید از این تیک این گزینه رو بذارید.
اما حالا نوبت آماده سازی گوشی هست اول از هر چی لازمه روی گوشی به وسیله PC Studio بک آپ تهیه کنید مثلا از مسیج ها یا دفترچه تلفن که بعدا دوباره به وسیله PC Studio بتونید بر گردونید بعد از اینکار مطمئن بشید باتری گوشی کاملا فول هست و همینطور اگر از مموری کارت استفاده می کنید و برای مموری کارت رمز گذاشتید اون رو حذف کنید.
حالا گوشی رو خاموش کنید ( در این مرحله کابل USB به گوشی متصل نیست ) باید سه تا دکمه رو همزمان نگه دارید تا گوشی وارد منوی بوت بشه این سه دکمه عبارت اند از 1 دکمه کناری گوشی که برای افزایش صدا استفاده میشه " Volume Up " ( در واقعا بالاترین دکمه در سمت چپ و بالای گوشی 2.دکمه ای که برای قفل گوشی استفاده میشه و با نگه داشتن اون قفل گوشی باز میشه ( بالاترین دکمه در سمت راست گوشی ) 3.دکمه پاور گوشی ( که در زیر صفحه نمایش و در سمت راست قرار داره )
اول دو تا دکمه گزینه 1 و 2 رو بگیرید و نگه دارید بعد دکمه پاور رو بزنید گوشی روشن میشه و یک صفحه آبی نمایش داده میشه که صفحه بوت گوشی هست حالا کابل USB رو به گوشی متصل کنید گزینه ای که در عکس بالا با شماره 2 و چکمارک همراهش نمایش دادم یعنی " Download " نمایش داده میشه اون رو بزنید تا فلش گوشی آغاز بشه در این حالت وضعیت گوشی در جایی که در عکس بالا با 3 و چکمارک همراه مشخص کردم نمایش داده میشه.
خب حالا صبر کنید تا فلش کردن تموم بشه که حدود 5 دقیقه طول میکشه.
خب کار تمام هست و گوشی فلش شده.
منبع موبایلستان
Last edited by key_1; 05-09-2009 at 19:43.
مثلا من که ای دی اس ال ندارم می تونم این فال هارو از کافینت دانلود کنم بیام تو خونه نصب کنم؟
بعدشم گوشی من الان تقریبا همه چیش فارسیه زبانش که عوض نمیشه؟
بعد اینجا که گفتین به آدرس زیر در سایت مایکروسافت برید آدرسش کو؟!؟
الان پیدا کردم
من الان تو موبایلستان تاپیک آپدیت رو خوندم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می ترسم آپدیتش کنم اگه بوتش بپره دیگه گوشی هیچ میشه؟هیچجوری نمیشه درستش کرد؟
برقم بره که باز فاتحه حالا چه کنم؟
Last edited by Armin.ASD97; 05-09-2009 at 23:27.
توی گوشیهای سامسونگ اونحوری که من توی جی810 دیدم وقتی فلاش روشن باشه آنتی شیک روشن نمیشه
البته جی810 فلاشش زنون هست ! شاید روی ال ای دی ها فرق کنه
رسته منم همینو تو صفحه قبل گفتم![]()
این گوشی که مثه گوشیایه نوکیا اصلی و چینی (البته میدونم که خیلیا میگن که دیگه کلا گوشیای نوکیا تو چین تولید میشه ولی حالا از این بحث بگذریم) و تقلبی و از این جور چیزا نداره؟ یعنی میخوام بدونم که باید حواسمون به اصلی و تقلبیشم باشه یا این دیگه تقلبی نداره؟ اگه تقلبی داره چطوری باید تشخیص بدیم که اصله و یا این که کلا نکته ای که باید حواسمون موقع خرید بهش باشه که سرمون کلاه نره چیه؟ممنون.
این گوشی تو کره جنوبی تولید میشه................![]()
[quote=Armin.ASD97;4173142]یادم رفت بگم فلش گوشیت حتما باید خاموش باشه(مال من که اینطوره)[/quot
سلام دوست عزیز
با خاموش کردن فلش درست شد
مرسی
این firmware مال کدوم کشوره ؟ بعد از آپدیت به این فرمویر کیبورد فارسی گوشی میره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)