تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 181 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به تمامیه برو بچ... من به تازگی لپ تاپ 5110 i5 گرفتم... دوتا مشکل دارم...
    اول اینکه برای کانکت شدن به نت از طریق موبایل:
    من گوشیم سامسونگ 8510 و همیشه با پی سی و با استفاده از برنامه سویت خود موبایل همیشه با پکیج های ایرانسل کانکت میشم... اما روی لپ تاپ مشکل دارم و اینکه ویندوز نمیتونه مودم گوشیم رو نصب کنه و هنگام کانکت مودم رو پیدا نمیکنه...

دومیش اینکه برای اجرای بازی pes11 با رزولیشن 680*460 میاد بالا و در تنظیمات بازی هر کار میکنم اندازه تغییر نمیکنه و حتی روی گزینه high هم نمیاد...
    1-شما چند بار دیگه سعی کن از add new hardware نصب کنی. من هم نوکیا داشتم و چند بار ارور داد اما بعد نصب شد

2-شما به احتما زیاد یا گرافیک nvida تون نصب نیست و یا اگه هست باید در ستینگ گرافیک nvidia بازی رو add کنی
    و هم در بازی گرافیک انویدیا رو انتخواب کنی(برای تست نصب بودن یا نبودن گرافیک هم میتئنید یک بازی دیگه مثل کال آف دیوتی رو نصب کنید و ببینید چطوره)

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سری voistro از CPU های sandy جدید چیزی داره؟ اگه هست میشه قیمت و مشخصاتش رو بگین؟

داره خودمونی میشه hamed8322's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از دوستان دل سوار کسی میدونه l702x وارد میشه یا نه؟کسی رو سراغ دارین وارد کرده باشه این مدلو؟

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو ستان من یه xps l502 x ذارم ویندوزش رو فرمت کردم الان فیس رکگنازیشن و زوم از رو ماوس پد کار نمیکنه میتونید راهنماییم کنید؟

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سری xps L402 در بازار وجوددارد ؟
    2- در سایت دیجی کالا برای L502 امکانت جدید زیر بیان شده:
    2 عدد پورت usb3.0
    bluetooth ورژن 3
    گیرنده داخلی تلویزیون دیجیتال
    آیا سه امکان بالا را این مدل دارد ؟ (با توجه به اینکه بعضی مشخصات کالاهای مختلف را دیجی کالا اشتباه درج می کند)

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ اینسپایرون 5110 گرفتم که گرافیکش gt525 هست اما این گرافیک در دسترس نیست و در واقع بعد از نصب کامل درایور ها گرافیکی که زد 64 mb بود و نوشته intel HD famili . حتی درایور مخصوص کارت های nvida هم نصب نمیشه و میگه چنین سخت افزاری وجود نداره . من می خواستم بدونم چطور میشه این گرافیک 525 و که 1 گیگ رم داره فعال کرد من با برنامه های تشخیص سخت افزار سیستم رو چک کردم و گرافیک بود که دقیقا نوشته nvidia geforce gt 525 ولی نمیتونم ازش استفاده کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

f12 رو میزنم و این صفحه میاد:

بعد گزینه اخر یعنی enter setup رو میزنم که برای ورود به صفحه ازم پسوورد میخواد!! :

الان اگه ویندوز رو عوض کنم پسوردی که رو این گذاشته شده از بین میره؟
    دوست عزیز اینی که شما میبینی پسوردیه که برای تنظیمات بایوس سیستم هست و اصلا ربطی به ویندوز نداره . احتمالا قبلا پسوردی گذاشتین و الان فراموش کردین

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

با سلام
    من یه n5110 i5گرفتم اما بعد از نصب همه ی درایورهام و شناختن دو گرافیک وقتی گرافیکم رو چک میکنم فقط گرافیک اینتل رو میشناسه با اینکه در دیوایس منیجر هر دو گرافیک رو میشناسه اما خبری از گرافیک انویدیا نیست و بازیها هم یا اجرا نمیشن یا اینکه با رزولوشن خیلی پایین من باید چه کار کنم تا گرافیکم به کار بیوفته؟
    Last edited by alonestar69; 25-05-2011 at 23:09.

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاپ اینسپایرون 5110 گرفتم که گرافیکش gt525 هست اما این گرافیک در دسترس نیست و در واقع بعد از نصب کامل درایور ها گرافیکی که زد 64 mb بود و نوشته intel HD famili . حتی درایور مخصوص کارت های nvida هم نصب نمیشه و میگه چنین سخت افزاری وجود نداره . من می خواستم بدونم چطور میشه این گرافیک 525 و که 1 گیگ رم داره فعال کرد من با برنامه های تشخیص سخت افزار سیستم رو چک کردم و گرافیک بود که دقیقا نوشته nvidia geforce gt 525 ولی نمیتونم ازش استفاده کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید...
    با سلام من درایور رو از سایت خود دل دانلود کردم و اون رو میشناسه و در واقع دو تا کارت گرافیک رو میشناسه عینا نام درایوری که دانلود کردم این بودnvidia gefforce 525 gt driverاما متوجه شدم باید تنظیماتی رو انجام بدی تا هر برنامه ای رو با کدوم کارت گرافیک باز کنه اینم عکس.

10. این کاربر از alonestar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت tara_o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لب تاپ 1564 دل دارم
    نزدیک یه سالیه خریدمش
    اصلا ازش راضی نیستم
    از همون اولی که خریدم همش ایراد داشت تا الان
    یه روز تاچ پدش
    یه روز وب کمش
    یه روز فونش
    حالا چند وقتیه که وبکمش اصلا کار نمیکنه نمیدونم چیکارش کنم
    همش ارور میده
    چراغ وبکمش هی خاموشو روشن میشه
    دلبخواهیه یه روز کار میکنه 20 روز کار نمیکنه
    درضمن از دیوایس منیجر هم 20 دفه من آنستالش کردم ریست که میشه اصولا اینجا دیگه نباید کار کنه و باید یه علامت زردی جلوش باشه ولی بازم اینطوری نیمشه و خود به خود اینستالش میکنه
    خواهشا یکی کمک کنه
    همچنین میکروفونش
    صدا رو واضح به طرف نمیده
    پلیز هلپ میییییییییییییییییی
    تازشم پیش بلوتوثه هی خطا میده اصن من با شرکت دل دیگه قهر میکنم لب تاپ بونجل میده به مردم
    Last edited by tara_o0; 27-05-2011 at 11:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •