منم مواقم گرافيك بازي جاي كار داشت![]()
منم مواقم گرافيك بازي جاي كار داشت![]()
Last edited by MAHDIAGENT47; 28-12-2009 at 01:46.
در مقایسه با گرید موافقم که گرافیک shift کمی بهتر بود ولی شما هم گیم پلی عالی و کم نظیر گرید رو فراموش کردید که در مقابل شیفت چقدر بهتر کار شده بود
خوب این دو جمله من همین حرف رو میزنه:
چون در بازی racing اولین چیزی که گیم پلی رو جذاب میکنه همین فیزیک و در وهله بعد صدا گذاری بازیه1-فیزیک در grid به شدت قویتره
2-صدا گذاری بسیار قوی تر کار شده
در ضمن حواسمون باشه اینجا تاپیک shift هست نه grid(از نظر قوانین گفتم چون ممکنه در ادامه بحث با تیم مدیریت به مشکل بخوریم)...
موفق باشید
چجوری all corner master کامل کنم ؟؟ دقیقا باید چیکار کنم ؟؟ همش 5 ستاره میگیرم و نمیتونم ستاره 6 بگیرم![]()
سلام
دوستان بازی رو در ویندوز 7 نسخه 64 بیتی ریختم اما ارور زیر رو میده
ضمنا دایرکت ایکس 9 رو نصب کردم و فایل dll مربوطه رو هم گرفتم و تو system 32 کپی کردم
![]()
خوب شما باید این سوال رو تو بخش مشکلات بازیها می پرسیدی ولی بازم مشخصات کامل سیستمت رو بده///
رفقا من ميخام با بالا ترين تنظيمات گرافيكي بازي كنم ولي يه نمه بازيم تيك ميزنه پچي چيزي منتشر نشده اين مشكلو حل كنه بازيمم مال شركت پرديسه![]()
اقا سخت افزار من در جیفورث 7300 256 مگابایت
رم 1 گیگ
سی پو 3000 پنتیوم 4 هست
حالا اگر منت این بازی رو نصب کنم تو جاهای تصادف سرعت 200 بالا .خوب سیستمم میکشه یا باید تنظیماتی رو انجام بدم.
منظورم اینکه سیستم کند عمل نمی کنه؟
نقل قول:
شما میتونی به سایت سازندش بری و درایورش رو دانلود کنی
با سلام
من هم مشکل گیم پد را دارم و با گیم پد نمیتونم بازی کنم توی سایتش هم فایلی برای دانلود پیدا نکردم
درود
دوستان موقع نصب سریال میخوات
میشه سریالش رو لطف کنید !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)