سلام دوستان
من ویندوز 7 رو از سایت P30world خریدم و داخلش دوتا کرک داشت.
از هر کرک که استفاده می کنم و ویندوز اکتیو میشه و کامپیوتر رو که ریستارت می کنم دوباره میگه ویندوز اکتیو نیست.
مشکل از کجاست ............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام دوستان
من ویندوز 7 رو از سایت P30world خریدم و داخلش دوتا کرک داشت.
از هر کرک که استفاده می کنم و ویندوز اکتیو میشه و کامپیوتر رو که ریستارت می کنم دوباره میگه ویندوز اکتیو نیست.
مشکل از کجاست ............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
چی کار کنم که فایل ها و فولدر های مخفی (فایل های سیستمی )که توی xp از بالای پنجره نمایش میداد رو توی این ویندوز از مخفی بودن در بیاریم؟؟
و دوم اینکه کسی نمیدونه سیو های eset smart توی این ویندوز کجا میره ؟؟
بله حق با شما بود، ویروسه!! واسه نمونه winrar رو تو virustotal.com چک کردم، بیشتر آنتی ویروسها به اسم ویروس Sality شناختنش...
فقط 3 روز توی ویندوز xp قبلی بدون آنتی ویروس بودما ببین چی شد!روی این هم که آنتی ویروس سازگاری نیومده هنوز... باید از اسکنر خالی استفاده کنم. البته بنظرم ویروسش به این ویدوز کارگر نبوده، فقط باید فایل های آلوده تو درایو دیگه رو clean کنم
راستی دوستان حالا که حرف به اینجا کشید، نظرتون درباره فایروال این ویندوز چیه؟ انگار مایکروسافت بالاخره به خودش اومده و یه فایروال خوب بیرون داده! امکان نظارت روی همه ی برنامه ها و inbound و outbound و ....
باید دید نتایج تستش چطور درمیاد![]()
اشتباه میکنیداین مایکروسافت هم هر دقعه فقط الکی زحمت ویندوز عوض کردن میندازه گردنه ما. هر دفعه یه مشکلی داره و آدم مجبور میشه باز هم برگرده به ایکس پی. بعد از چند ماه اولین باره ساعت 1 شب, سرعت دانلوده من از 12 بیشتر نمیشه! این هم به لطفه ویندوزه رویائیه 7 هستش.ممنون از راهنمائی همتون!! ما برمیگردیم به XP
این ویندوز بهترینه
من الان 1 ماه دارم عالیه سرعت دانلودم هم همیشه 60 بوده اینجا هم 60 هست
اگه آنتی ویروس داری وب گاردش را خاموش کن سرعتت بالاتر میره
من هم همین مشکل را داشتم با کمک دوستان برطرف شد
برای کرک کردن از این کرک استفاده کن:
کد:
http://stashbox.org/609412/7Loader_v1.5_R2.exe
نیازی به کانکت بودن به اینترنت هم نیست!
اینم مراحل کرک کردن:
1-تو استارت تایپ کن UAC و بعد اینتر کن...
2-تو پنجره ای که ظاهر میشه یه درجه هست که اون درجه رو باید تا آخرین حد ممکن بیاری پایین و بعد Ok کنی...
3-سیستم رو ریست کن...
4-کرک رو اجرا کن و بروی Unistall7Loader کلیک کن...
5-روی install7loader کلیک کن...
بعد از ریست شدن سیستم کامپیوتر شما باید کرک شده باشه...
با تشکر از
Persian_Gun's
عزیز
سلام...
تو استارت تایپ کن folder و اینتر بزن...
تو صفحه ی باز شده به شاخه ی View برو و تیک گزینه ی زیر رو بردار...
Hide Protected Operating Systems Files
ممنون
امتحان کردم ولی نشد.
دوباره اول ویندوز پیغام زیر میاد :
![]()
سلام
من وقتی کرک رو اجرا کردم..اول روی unistal کلیک نکردم...یک دفعه روی instal کلیک کردم...خالا برای اینکه دوباره بخوام اجرا کنم چیکار کنم؟
بعد ری استارت چی نمیخواد بعد unistal؟ ممنون
کسی جواب مشکل ما رو نمی دونه![]()
خوب Recover کن و یا از Repair Windows استفاده کن ببین مشکلت حل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)