سلام.لطفا اگه میشه در مورد مدل های f13 هم یه توضیحی بدین.
ممنونم.
سلام.لطفا اگه میشه در مورد مدل های f13 هم یه توضیحی بدین.
ممنونم.
توضیحاتی در مورد این لپ تاپ می خواستم sony EA25FG
نور پس زمینه برای کیبورد داره ؟
Last edited by hesamo; 02-11-2010 at 22:41.
سلام
من بالاخره بعد 3 ماه خریدم
f12mgx با گارانتی تجارت ماندگار
لازمه که از همه ی دوستایی که کمکم کردن تشکر کنم مخصوصا biosta و pirooz عزیز
اگه میشه راهنمایین کنید
این لب تاب full hd هست ولی نمبدونم چرا برچسبشو نداره
یکی دوباری در اول کار تیک زد ولی دیگه چیزی نشدش
از همه مهمتر این که میترسم ربفر باشه
سایت سونی آمریکا رو زیر و رو کردم ولی جایی نبود که گارانتیه منو نشون بده که بفهمم ریفر هست یا نه ؟
کمک کنید
من مي خوام EA16fg بخرم (رنج قيمت 1400 )
دوستاني كه دارند لطفا معايب و مزاياشو بگن
كلا راضي هستين؟
من میخوام لب تابم رو عوض کنم میخواستم چی بگیرم میخوام گرافیکش خوب باشه یعنی عالی باشه حالا یه راهنماییم کنید ممنون میشم قیمتشم میخوام بین 1500 تا 1600 باشه دیگه زیاد نباشه
سلام
الان یه دو روزه این f115 من زیادی هنگ میکنه الکی الکی هنگ میکنه هیچ کاری نداری روشن میکنی هنگ میکنه یا اینکه بی کارش میزاری بعد میره سرو وقتش میبینی هنگه . چشه ؟
سلام، من يك لب تاپ f121fx دارم و 2 تا سوال دارم: 1 بلوتوث اون چطور فعال مي شه
و 2 آيا مودم داره يا نه
و اما سری جدید لپ تاپهای وایو با سایز ۱۱.۶ اینچ از راه می رسد به نظر من شرکت سونی تا دید اپل لپتاپهای ۱۱ اینچی خود را عرضه کرد و با فروش خوبی روبرو شد تصمیم به ساخت سری y گرفت .
مشخصات :
Sony's little mid-range just got a little more little. Theseries/2010/01/06/sony-bumps-out-vaio-z-f-w-and-y-series-laptops/"]launchedshrinking from 13.3 to 11.6 inches with the new VPCYA19FJ/B model, but still offers a perfectly respectable resolution of 1366 x 768. The CPU is an Core i3-380UM processor running at 1.33GHz, storage is provided by a 320GB disk, between 2 and 8GB of memory is available, and connectivity is provided by Bluetooth 2.1, 802.11b/g/n, gigabit Ethernet, and the ever-popular HDMI port. All that will supposedly still net you six hours of battery life when it ships to lucky Japanese shoppers with laps on November 27th at an as of yet undisclosed price.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بگید لب تاب f11 dgx\b سیم کارت میخره یانه میتونم به اینترنت نلمحدود ایرانسل وصل بشم
کسی نیست جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)