درود
دوستان لطف کنید یه کرک خوب قرار بدید ممنون میشم خیلی با این بازی مشکل دارم.سریال فایده ای داره؟![]()
درود
دوستان لطف کنید یه کرک خوب قرار بدید ممنون میشم خیلی با این بازی مشکل دارم.سریال فایده ای داره؟![]()
دوستان من 22% بازي رو رفتم.يه جا رسيدم كه با يه آدمي به اسم French Tom بايد قرار بزارم همون كه از اينترنت يافتيم! .اين يارو هم مياد اما من نميدونم برم كجا سر قرار.
ميشه راهنمايي كنيد.
ممنون
دقیق بگو
ولی فکر کنم باید سوار هلیکوپتر بشی بری بالا و بعدش با چتر بپری رویه ساختمون و بری تو ساختمون یارو بکشی
همون يارو رو ميگم كه دموي مرحلش اينجوريه رفتم خونه ي بروس ديدم با رومن نشستن پاي اينترنت و خلاصه بروس هم كلافه بود حتي سرش رو هم كوبيد تو ديوار!! بعدش رفتم كافي نت تو اينترنت اون قسمتي كه نوشته Date&Love گفت French Tom رو پيدا كن.منم پيداش كردم و باهاش قرارم گذاشتم اما نميدونم كچا بايد برم.
سلام
من تازه بازی GTA رو نصب کردم، اما یه مشکلی دارم توی بازی هر وقت یک کلید رو روی کیبورد فشار میدم یه لگ ایجاد میشه و هیچ ربطی به کلیدش هم نداره یعنی اگه کلید در بازی بلااستفاده هم باشه باز لگ میده، کسی میدونه چرا؟
لازم به ذکره که کارت گرافیک من 5750 و پردازنده هم 955 amd هستش پس ربطی به ضعف سیستمم نداره...
Last edited by Saeid1212; 04-09-2010 at 18:32.
اقا من داشتم این بازی رو بازی میکردم رفتم تو اینترنتش یه نیم ساعتی بودم ... اومدم بیرون یهو دیدم پلیس 5ستاره شده !!!
کسی میدونه واسه چی ؟؟؟
آقایون . .. دوستان . . . اساتید . . . گیم خور ها . . .
---------------------------------------------------------------
اقایون لطفا جواب بدید . . .
-----------------------------------
من زمانی که GTA IV EFLC رو یکی از دو نوع رو اجرا میکنم و وقتی Start میزنم میره loading و بعدش هم زمانی که آخرای loading میزنه بیرون و Dont Send میده! ! ! ویندورمم XP هستش !
و سیستمم هم میکشه !
---------------------------------
PLZ کمک کنید . . .
واقعا ممنون میشم
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
آقایون . .. دوستان . . . اساتید . . . گیم خور ها . . .
---------------------------------------------------------------
اقایون لطفا جواب بدید . . .
من زمانی که GTA IV EFLC رو یکی از دو نوع رو اجرا میکنم و وقتی Start میزنم میره loading و بعدش هم زمانی که آخرای loading میزنه بیرون و Dont Send میده! ! ! ویندورمم XP هستش !
و سیستمم هم میکشه !
PLZ کمک کنید . . .
واقعا ممنون میشم
داخل DVD بازیت اگه فولدری هست که داخلش چند تا برنامه اجرایی مربوط به آپدیت هست از قبیل gfw و ... اونها رو نصب کن و حتما کرک سالم رو بریز
برادر گل ... first, thx for ur Opnion
خیر
4DVD هستش و کرک نداشت ، کرک شدس !
و روی سیستمه دوستم کاملا با یک نصب خیلی راحت و بدون هیچ کرک و پچی ران میشه !
اما ماله من بعد از loading ، دنت سند میده !
توی فروم جواب درستی گیر نیاوردم !
-=-----------------
مطلب بعدی عزیز اگه کرک سالم و چیز دیگه که میدونی . . . جون ما لینک بده !
در ضمن DirectX و FrimNet work و virtual++ و از آخیرن ورژنشون استفاده میکنم !
----------------------
راه حل plz ?
اول ببخشید چند بار پست میدم ! ! !!
دوستان لطفا ما رو هم از تو کف در بیارین دیگه ! !! !
ممنون
-----------------------------
و سیستمم هم میکشه !
PLZ کمک کنید . . .
واقعا ممنون میشم
دوست عزیز شما احتمالا بازی رو روی یک درایو دیگه نصب کردید - دوستتون بازی رو روی C نصب کرده - شما حتما پچ نصب کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)