تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 334 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستاني كه ثبت نام كردن نگران نباشن با اين قيمت ماشيني به نسبت خوب مثل تيبا پيدا نميكنن با بيمه بدنه و ثالث فول و امداد
    دوستاني هم كه بجاش تندر گرفتن ،4 ميليون بيشتر پول دادن ولي ال90 آنچنان آش دهن سوزي هم نيست ازنظر قيافه و غيره
    با 4ميليون اختلاف آدم خونشو عوض ميكنه

--------------
    مشكلات تيبا براي من تا اينجا:
    1- فرمون صداي جير جير ميده(خشكه بايد روغن كاري بشه)
    2-يكي از درهاي عقب سخت بسته ميشه
    3-يه نمه دنده سفته و لق ميزنه(جزئي)
    4- يه ذره هم صداي جيك جيك از دم لاستيك جلو مياد نميدونم جيه از متعلقات موتوره يا كمك فنر يا پيج و مهره دم در راننده شله!!!!نميدونم
    انشاله تو گارانتي حل ميشه

نقاط قوتش هم كه زياده، قبلا گفتم....................

در ضمن مصرف سوخت هم تو انوبان و خيابونهاي تهران رفتم ،صدي 8 هست

---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

من نزدیک 60 سال سن دارم .تیبا مشکی متالیک مدل 90 صفر با 10.800 خریدم . با این قیمت و امکانات فکر می کنم کار درستی کردم . بقیه خریداران هم افراد با لای 18 سال هستند حتما در مورد پولشون عاقلانه تصمیم میگیرند.
    آفا دم شما گرم
    ايشاله حال تيبارو ببري

2. 2 کاربر از rgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

1

دوستاني كه ثبت نام كردن نگران نباشن با اين قيمت ماشيني به نسبت خوب مثل تيبا پيدا نميكنن با بيمه بدنه و ثالث فول و امداد
    دوستاني هم كه بجاش تندر گرفتن ،4 ميليون بيشتر پول دادن ولي ال90 آنچنان آش دهن سوزي هم نيست ازنظر قيافه و غيره
    با 4ميليون اختلاف آدم خونشو عوض ميكنه

--------------
    مشكلات تيبا براي من تا اينجا:
    1- فرمون صداي جير جير ميده(خشكه بايد روغن كاري بشه)
    2-يكي از درهاي عقب سخت بسته ميشه
    3-يه نمه دنده سفته و لق ميزنه(جزئي)
    4- يه ذره هم صداي جيك جيك از دم لاستيك جلو مياد نميدونم جيه از متعلقات موتوره يا كمك فنر يا پيج و مهره دم در راننده شله!!!!نميدونم
    انشاله تو گارانتي حل ميشه

نقاط قوتش هم كه زياده، قبلا گفتم....................

در ضمن مصرف سوخت هم تو انوبان و خيابونهاي تهران رفتم ،صدي 8 هست

مرسی دوست خوبم .L90 داشتم ماشین خیلی خوبی بود زمانی که 13.900 بود نه الان 15.800

در مورد صدای فرمون فکر کنم یه قطعه باید عوض یشه. در عقب که رگلاژ می کنن.دنده بالاخره سفته؟ یا لق؟؟
    لاستیک اگه مارکش گلدستون سریع عوض کن چون واقعا داغونه
    بازم از نقاط قوتش بیشتر بگو.....

راستی جریان این شتاب چی شد؟
    Last edited by captainpersian; 29-06-2011 at 13:03.

4. 2 کاربر از captainpersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

كسي ميدونه امار به روز خط توليد چنذتا تو روز هست ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من نزدیک 60 سال سن دارم .تیبا مشکی متالیک مدل 90 صفر با 10.800 خریدم . با این قیمت و امکانات فکر می کنم کار درستی کردم . بقیه خریداران هم افراد با لای 18 سال هستند حتما در مورد پولشون عاقلانه تصمیم میگیرند.

سلام به شما و عرض ادب و احترام
    در تایید نظرتون خواستم بگم با این قیمت که شما خریدین فقط میشه گفت یه خرید توپ و یه شکار رو کردین
    یعنی عالی خریدین.
    هم مدل 90 هست و اون ایرادات قبلیش رفع شده
    هم متالیکه
    هم قیمتی که گرفتین عالیه
    یعنی بسیار بسیار عالی هست خریدتون.
    دوستانی که عادت دارن کنار گود بشینن و فقط نق بزنن مثل ...ها هم یادشون باشه و بدونن که برد رو کسانی در زندگی میکنن که در مقاطعی از زندگی ریسک عاقلانه داشته باشن
    به یاد دارم افراد ساده لوح و ترسویی را که به هنگام ورود خودروی سمند-ال 90 - ریو دقیقا همین جبهه را گرفتند و این خودروها را به شدت مورد انتقاد قرار میدادند و آشغال خطاب میکردند.
    ما در فامیل با بررسی خودرو ال 90 همان موقع یکی از نزدیکان که شرایط خریدش را داشت همان ثبت نام اول خودرو را ثبت نام کرد و سری اول اول ال 90 را گرفت
    با چه قیمتی؟
    با حدود 10 میلیون!
    حالا یک سوال
    اگر شم اقتصادی داشته باشید کمی شاید به فکر بیفتید ....
    این آشنای ما بعد از چند سال استفاده خودرویش را با 2 میلیون تومان سود نسبت به ان پولی که داده بود فروخت
    نتیجه:
    2 سال استفاده از خودرو
    و تازه فروختن همان خودرو به 2 میلیون بالاتر
    در مورد ریو و سمند هم دقیقا همین اتفاق افتاد.
    حالا نوبت تیباست.
    در آینده دوستانی با طرز تفکر بسته و همیشه کنار گود نشین و ترسو بار دیگر خواهند فهمید که ....
    پس شما که قدرت و امکان ریسک عاقلانه را ندارید و نمیفهمید خودروی با این امکانات و این قیمت در بازار یافت نمیشود
    و نمیفهمید تیبا خودروی ملی سایپاست و هرکاری خواهد کرد تا راه را هرچه سریع تر همه گیر شده و صادرات آن هموار کند .
    گمان میکنید هدف سایپا از اراده تیبا فقط بازار داخل بوده؟؟؟؟؟؟!!!
    مطمئن باشین سایپا هم هدفش عرضه ی خودروی ملی تازه ورودش به کشورهای مختلف دنیا مثل سمند و حتی بیشتر از سمند هست.
    گمان میکنین چرا بعد از ارائه رسمی تیبا به مشتریان بعد از گذشت فقط چند ماه مشکل صدای خودرو در سرعت های بالا و یا همون ایراد جزئی پاره شدن تسمه پروانه بعضی تولیداتشون فراخوان دادن و بعد از مدت کوتاه هر 2 ایرادو رفع کردن؟
    مطمئن باشین دلشون به حال من و شما نسوخته.اگه به ما بود میگفتن صدای ضبطتونو بلند کنین تا صداشو نشنوین.همینه که هست.
    اما نکته اینجاست که هدف صادراتی دارن و در خارج هم ایران نیست که واردات خودرو تعرفه 90 درصدی داشته باشه و ...
    اونجا اگه بخوان خودرو فروش بره باید واقعا کم ایراد و قابل مقایسه با رقباش باشه.
    حالا یه مثال ...
    خانواده ی آر دی و رو آ رو در ایران خودرو رو که حتما معرف حضور همتون هستن ....
    پژو آردی از همون ابتدای ارائه اش مشکل شدید گریبوکس داشت.
    حتی بعد از انژکتوری شدن و به حساب دادن تغییرات جدید و قوی تر کردن موتورش و ارائه نسل دومش همون آردی آی ( که کولر دار هم شد)باز هم مشکل گریبوکس خودرو بود
    حتی در نسل حال حاضرش یعنی روآ باز هم مشکل گریبوکس خودرو کماکان هست.
    مشکل و ایرادات بزرگ گریبوکس این خودرو....
    یه سوال... به نظرتون ایراد گریبوکس ایراد بزرگ تر و مهم تریه یا صدای زیاد تر خودرو؟؟؟؟
    چرا ایران خودرو بعد از سالها هنوز که هنوزه هیچ توجهی به مشکل مردم نمیکنه و هنوزم همون گریبوکس مشکل دارو روی این خودرو میذاره؟
    پاسخش سادست:چون این خودرو برای ما طراحی شده.هدفشم بازار داخله.
    چرا؟ چون 405 که اصل این خودرو هست محصول 30 سال پیش فرانسه هست چه برسه به آردی و روآ که دستکاری شده و فقط بدنه ی اون خودرو هستن ....
    اصلا این خودرو رو با این وضعیت مصرف سوختش و این وضعیت گریبوکسش و این قدرتش افغانستان هم نمیخرن...
    اما چرا بعد از چند ماه سایپا به ایرادای مذکور که به مراتب کوچک تر از این ایرادها هستن واکنش نشون داد و اصلاحشون کرد؟
    پاسخ رو بالا با مثال براتون نوشتم. این ازین بحث ....
    اماصحبت آخر با این دوستانی که روی هوا و بی جهت و بی دیدن و بدون اینکه حتی سوار شده باشن حرف میزنن و توی دل دوستان رو خالی میکنن.
    لطفا در تاپیک توی دل مردم را با آیه یاس خواندن و انتقادات باد هوا و حرف های 100 تا یه غاز خالی نفرمایید.
    مردم خودشان حق و فکر و شم اقتصادی دارند.
    نیاز به نظر کارشناسی افراد دیگر ندارند.
    زمان خودش ثابت خواهد کرد این بار برد رو افرادی میکنن که عاقلانه و با بررسی نقاط مثبت این خودرو تازه وارد اون رو تهیه کردن یا
    افراد ترسویی که که نه خودشون میتونن و نه جرئت میکنن.نه بلدن 2 2 تا 4 تا کنن، نه میذارن 4 نفر دیگه که بررسی کردن و فکراشونو کردن نتیجه بگیرن.
    مخاطب این بخش صحبت من دوست و دوستانی هستند که در چند نظر قبل با بیان جملات تند دوستان خریدار را به سخره گرفته اند.
    Last edited by TIBA-NAVID; 30-06-2011 at 14:37.

7. 7 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینم ترفند جدید سایپا برای کم کردن هزینه هاش:
    شانه خالی کردن از تعویض روغن در 1000 کیلومتر اولیه که برای آب بندی ماشین جزو حیاتی ترین و ضروری ترین کارهاست

Last edited by ali1323; 29-06-2011 at 15:31.

9. 6 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به شما و عرض ادب و احترام
    در تایید نظرتون خواستم بگم با این قیمت که شما خریدین فقط میشه گفت یه خرید توپ و یه شکار رو کردین
    یعنی عالی خریدین.
    هم مدل 90 هست و اون ایرادات قبلیش رفع شده
    هم متالیکه
    هم قیمتی که گرفتین عالیه
    یعنی بسیار بسیار عالی هست خریدتون.
    دوستانی که عادت دارن کنار گود بشینن و فقط نق بزنن مثل ...ها هم یادشون باشه و بدونن که برد رو کسانی در زندگی میکنن که در مقاطعی از زندگی ریسک عاقلانه داشته باشن
    به یاد دارم افراد ساده لوح و ترسویی را که به هنگام ورود خودروی سمند-ال 90 - ریو دقیقا همین جبهه را گرفتند و این خودروها را به شدت مورد انتقاد قرار میدادند و آشغال خطاب میکردند.
    ما در فامیل با بررسی خودرو ال 90 همان موقع یکی از نزدیکان که شرایط خریدش را داشت همان ثبت نام اول خودرو را ثبت نام کرد و سری اول اول ال 90 را گرفت
    با چه قیمتی؟
    با حدود 10 میلیون!
    حالا یک سوال
    اگر شم اقتصادی داشته باشید کمی شاید به فکر بیفتید ....
    این آشنای ما بعد از چند سال استفاده خودرویش را با 2 میلیون تومان سود نسبت به ان پولی که داده بود فروخت
    نتیجه:
    2 سال استفاده از خودرو
    و تازه فروختن همان خودرو به 2 میلیون بالاتر
    در مورد ریو و سمند هم دقیقا همین اتفاق افتاد.
    حالا نوبت تیباست.
    در آینده دوستانی با طرز تفکر بسته و همیشه کنار گود نشین و ترسو بار دیگر خواهند فهمید که ....
    پس شما که قدرت و امکان ریسک عاقلانه را ندارید و نمیفهمید خودروی با این امکانات و این قیمت در بازار یافت نمیشود
    و نمیفهمید تیبا خودروی ملی سایپاست و هرکاری خواهد کرد تا راه را هرچه سریع تر همه گیر شده و صادرات آن هموار کند
    پس لطفا در تاپیک توی دل مردم را با آیه یاس خواندن و انتقادات باد هوا و حرف های 100 تا یه غاز خالی نفرمایید.
    مردم خودشان حق و فکر و شم اقتصادی دارند.
    نیاز به نظر کارشناسی افراد دیگر ندارند.
    مخاطب این بخش صحبت من دوست و دوستانی هستند که در چند نظر قبل با بیان جملات تند دوستان خریدار را به سخره گرفته اند.
    دمت گرم دقیقا حرف دل ما رو زدی.

11. 3 کاربر از mohzoh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

در مورد عملکرد ترمز و گیربکس تیبا دوستان توضیح مفصل بدن.ممنون

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

كسي ميدونه امار به روز خط توليد چنذتا تو روز هست ؟؟؟
    | 1390/04/09
    [

تولید روزانه 106 خودرو «تیبا» در سایپاکاشان

پرشین خودرو: شرکت سایپا کاشان توانست میزان تولید خودرو تیبا را در سه ماهه ابتدایی امسال به شش هزار و 234 دستگاه برساند.
    به گزارش «پرشین خودرو»، شرکت خودروسازی سایپاکاشان در شرایطی توانست در سه ماه ابتدایی سال جاری با تحقق 44 درصد برنامه‌هایش، شش هزار و 234 دستگاه خودرو تیبا تولید کند که سه هزار و 24 دستگاه آن مربوط به تولید خرداد ماه این شرکت بوده است.
    بر اساس آمارها، سایپاکاشان در حال حاضر روزانه 106 خودرو "تیبا" تولید و روانه بازار می کند.
    اگر چه بر اساس برنامه سایپا کاشان تولید‌ تیبا دوگانه سوز را در دستور کار خود قرار داده بود اما این شرکت هنوز موفق به تولید این خودرو نشده است
    Last edited by ali1323; 30-06-2011 at 15:49.

15. 4 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ali1323 جان ممنون از اطلاعات عاليت

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی دوست خوبم .L90 داشتم ماشین خیلی خوبی بود زمانی که 13.900 بود نه الان 15.800

در مورد صدای فرمون فکر کنم یه قطعه باید عوض یشه. در عقب که رگلاژ می کنن.دنده بالاخره سفته؟ یا لق؟؟
    لاستیک اگه مارکش گلدستون سریع عوض کن چون واقعا داغونه
    بازم از نقاط قوتش بیشتر بگو.....

راستی جریان این شتاب چی شد؟
    دنده یه مقدار نرم تر شده،وقتی میزنی تو دنده یه مقدار خلاصی داره که زیاد مهم نیست
    نقاط قوتش
    1- فرمون نرم و هندلینگ خوب
    2-ترمزهای نرم و خوب
    3-مصرفش هم بد نیست صدی 8
    4-کیفیت رنگش خوبه .مدل متالیک با دستمالهای جادویی مشتی گرد و خاک کثافت تهران پاک میشه،انگار دادی کارواش
    5-کلاچ و دنده نرم
    6-شتابش هم خوبه
    7-تو اتوبان 120-130 رفتم اصلا نفهمیدم صدای زیاد هم نداشت
    8-فضای داخلی و صندلیهاش هم خوبه
    7-کولرش بد نیست مثل 405 و پرشیا هست ولی با زانتیا و ماکسیما فرق داره
    8-صندوق عقبش جادار و خوب هست
    ضبطش جالب نبود 40 تومن فروختم یه dvd مارشال 5.5 اینچی انداختم

درکل ماشین خوبیه ،تو ایران توقع زیادی از ماشین نباید داشت حتی ماشین هایی که بیشتر از 40 -50 میلیون ، همشون کلاه برداری هست

درضمن 5000 تا بشه و ببرم سرویس اولیه میخوام یه صفرتا 100 مشتی بگیرم و قضیه شتاب هم مشخص بشه

18. 2 کاربر از rgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •