سلام به همه دوستان
n97 های موجود تو بازار ایران ساخت کدوم کشور هاست؟
فقط چین ؟
سلام به همه دوستان
n97 های موجود تو بازار ایران ساخت کدوم کشور هاست؟
فقط چین ؟
گوشی های گارانتی اصلی همگی ساخت چین تحت لیسانس هستند که کیفیت ساخت خوبی دارند.
99% ساخت چین تحت لیسانس فنلاند هستند(کارخونه خود نوکیا در چین هست نه از این چینی های تقلبی)
1% هم ساخت فنلاند که گارانتی و زبان فارسی ندارند و بازار هدف اروپا هستند!(البته زبان فارسی رو میشه درست کرد)
سلام دوستان
وقتی کابل usb رو به pc وصل می کنم دیگه ازم نمی پرسه که در چه حالتی قرار بگیره و قسمت مربوطه تو ستینگش هم که ازم هر بار سوال بپرسه on هستش !! و در حالی که usb تو گوشیم هست باید روشن و خاموشش کنم تا ازم بپرسه در چه حالتی باید باشه !! چی کار کنم که درست بشه و هر بار ازم سوال کنه ؟/؟
ممنون
باید وقتی وصل میکنی بپرسه! اگه نپرسید هم میتونی در حالی که کابل USB وصل هست به کانکشین منجر بری و حالت کانکشین رو عوض کنی! مثلا ار مس ایستورج به پی سی سویت تبدیل کنی!
در هیچ کانکشنی وصل نیست !! نه به عنوان مموری و نه برنامه pc suite موبایلم میشناستش !! و حتی شارژ هم نمیکنه
--------
دوست عزیز این یه مشکل کوچیکه که به مرور زمان تو بعضی گوشیا به وجود میاد شما گوشیت را مستر ریست کنی درست میسه فقط قبلش از دفترچه تماس و یادداشتهات بکاپ بگیر
موفق باشی
اخه به مرور زمانی وجود نداره کهمن 4 روزه که گوشیم رو خریدم
![]()
-------------
خوب شانست بوده دیگه کاری که گفتم را انجام بده مشکلت رفع می شه
کد #7370#* رو تو گوشی بزن بعد 12345 بزن تا انجام بشه
یا از فرمت سه دکمه استفاده کن که تو گوشی شما به این صورته:
اول گوشیت را خاموش کن بعد تو قسمت کی بورد گوشی دکمه های Backspace یا همون دکمه ای که برای پاک کردن متن نگه می داری و Space یا همون دکمه که باهاش یک جای خالی ایجاد می کنی که بزرگترین دکمه هست و Shift یا همون که حروف را به حالت بزرگ نشون می ده و در بعضی کلیدها حرف دوم دکمه را نشون میده را بگیر و دکمه Power یا همون روشن کننده گوشی را چند ثانیه نگهدار تا زمانی که گوشی بالا بیاد و می بینی که بدون خواستن کد فرمت شده و گوشی می گه که دوباره تنظیم کشور و ساعت و تاریخ را انجام بدی
بازم تاکید می کنم قبلش بکاپ بگیر
موفق باشی
Last edited by aydin_eb7777; 08-08-2010 at 19:30.
سلام من Ovi maps رو از توی SW update آپدیتش کردم یه بار هم واردش شدم اما الان هرچی میخوام وارد بشم این پیغام رو میده:Cannot open application.install latest version from nokia.com/maps
چیکارش باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)