تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 199 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخه بدبختی اینه که حتی با روش تایتل آبدیت و پاک کردن کچ بعد از داشبرد های جدید و تغییرDEA..BINبازم مشکلات فراوونی هست.
    حتی برای بعضی ها با این روش ها هم بازی ها اجرا نمیشن.یا با مشکل اجرا میشه.(مثل خود من)
    خلاصه مایکروسافت خیلی داره اذیت میکنه.
    کسانی که فعلا یه داشبرد جدید آبدیت نکردن بهتر همونه که آبدیت نکنن و صبر کنن.(سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن)تغییر های گرافیکی هم به حدی جذاب نبوده که خودتونو اذیت کنید.
    تکذیب میشه ، به شدت با این تغییرات گرافیکی حال کردم مخصوصا واسه کینکت خیلی مناسبه این داشبورد ، چون دیگه کینکت هاب وجود نداره و توی همون داشبورد اصلی با کینکت هم کار میشه... من حس کردم که دقت کینکت هم خیلی بالا رفته... سابقا اصلا این دقتو نداشت... البته مایکی چیزی نگفته...
    بابا عجب شانسی داری ها
    خیلی هارو اینجوری دیدم.
    همه نکات رو رعایت کرده بودم یه هفته رفتم لایو فلگ نشده بن شدم رفت پی کارش
    اینC4هم بیچاره زیاد گناه نداره اصل کاری مایکروسافت که بازم اونم حق داره ولی خوب دیگه چی کارش کنم
    راستی این بدبختا کجاش پول در میارن؟از طریقlT+2وپج کردن که هیچی بهشون نمیرسه که.مگر اینکه بیان مثلا برد ماتریکس بسازن و اینا که اونم بهC4بدبخت نمیرسه که!!
    ایرانی ها که فکر کنم 80-90% یوزراشن که خوب هیچی ولی از طرف خارجیا درآمد خوبی دارن... خیلی ها هستن که وجدانشون در حدیه که 50 دلار 50 دلار دونیت میکنن... یعنی کم کم اینا ماهی 400 دلار رو مطمئنم دونیت دارن...
    این C4 هم یه مدته داره طمع میکنه... از همون اولش میدونست چه طوری میشه اسلیم ها رو بدون PCB تیم اکسکیوترز آنلاک کرد ، اما طمع پول این PCB ها رو کرد و روشو لو نداد تا آخر روسیا و برزیلیا اومدن کمک

2. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

تکذیب میشه ، به شدت با این تغییرات گرافیکی حال کردم مخصوصا واسه کینکت خیلی مناسبه این داشبورد ، چون دیگه کینکت هاب وجود نداره و توی همون داشبورد اصلی با کینکت هم کار میشه... من حس کردم که دقت کینکت هم خیلی بالا رفته... سابقا اصلا این دقتو نداشت... البته مایکی چیزی نگفته...

ایرانی ها که فکر کنم 80-90% یوزراشن که خوب هیچی ولی از طرف خارجیا درآمد خوبی دارن... خیلی ها هستن که وجدانشون در حدیه که 50 دلار 50 دلار دونیت میکنن... یعنی کم کم اینا ماهی 400 دلار رو مطمئنم دونیت دارن...
    این C4 هم یه مدته داره طمع میکنه... از همون اولش میدونست چه طوری میشه اسلیم ها رو بدون PCB تیم اکسکیوترز آنلاک کرد ، اما طمع پول این PCB ها رو کرد و روشو لو نداد تا آخر روسیا و برزیلیا اومدن کمک
    درباره قسمت اول حرفت بگم که منم موافقم که بهبود گرافیکی داریم و برای کسنکت هم خیلی خوب شده.اکثرا الان همه بخش ها با کینکت قابل دسترسی هست(به جز چند مورد مثلsustem settingو...)ولی منظور اصلیم این بود که نمیصرفه به خاطر یه بهبود گرافیکی خودشون رو اذیت کنن میتونن صبر کنن تاlt+3و اونموقع آبدیت کنن.

قسمت دوم حرفتم تا حد زیادی موافقم ولی خوب اکسیکتور چه ربطی بهc4داره؟یعنی دست به یکی کرده بودن(شایدم کرده بودن)
    به هر حال تو ایران از هر چیزی که گرون باشه مردم خوششون نمیاد.حالا چه برای کار های خوب و اوریج بازی باشه.چه برای کار های بد و کپی بازی(ایرانی ایم دیگه چی کارش میشه کرد: دی)

4. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قسمت دوم حرفتم تا حد زیادی موافقم ولی خوب اکسیکتور چه ربطی بهc4داره؟یعنی دست به یکی کرده بودن(شایدم کرده بودن)
    چه دلیلی میتونه داشته باشه که C4E بگه که راهو میدونم ولی برین کیت تیم اکسکیوترز رو بخرین؟؟؟ مسلما یه سود زیادی از این کیت به دست C4E هم میرسه...

6. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

اکسیکتور چه ربطی بهc4داره؟
    تایید میشه پارسا

دست اینا همه تو یه کاسست : دی یکیشون نباشه اون یکی از نون خوردن میوفته :-جی : دی

8. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

بابا عجب شانسی داری ها
    خیلی هارو اینجوری دیدم.
    همه نکات رو رعایت کرده بودم یه هفته رفتم لایو فلگ نشده بن شدم رفت پی کارش
    اینC4هم بیچاره زیاد گناه نداره اصل کاری مایکروسافت که بازم اونم حق داره ولی خوب دیگه چی کارش کنم
    راستی این بدبختا کجاش پول در میارن؟از طریقlT+2وپج کردن که هیچی بهشون نمیرسه که.مگر اینکه بیان مثلا برد ماتریکس بسازن و اینا که اونم بهC4بدبخت نمیرسه که!!
    آره شاید خوش شانسم. ولی خب اعصابم خورد شده والا از دست این قضایا. به خاطر همین هم ریسک میکنم. تا حالا که خداروشکر بلایی سرم نیومده. راجع به درآمدزایی c4 و اینا هم حرف .:PAR3A:. رو نمیتونی انکار کنی.

شما از معدود آدمای خوش شانس هستی که بن نشدند.
    مایکروسافت سر این قضیه شوخی نداره با کسی و شما هم فقط خوش شانسی... بودن کساییکه اصلا یک بار هم به لایو وصل نشدند و بن شدند و یکی هم مثل شما ...
    شاید این بار دیگه بن شی!
    شاید . ولی به درک . همه ی xbox که لایو نیست. فوقش یه مدت آفلاین بازی می کنم تا پول دستم بیاد و بفروشمش و یکی دیگه بخرم !!! نمیتونم خودمو عذاب بدم و از لایوی که خداد تومن پول پاش دادم لذت نبرم، از ترس اینکه بن شم!

من که حرفشو باور نمیکنم

چندین بار کانکت بشی و بن نشی!!!
    شما خودشو ناراحن نکن! من الانم با این قضیه dae.bin و tuها میرم لایو و bt3 لایو بازی میکنم!!!!

نه باور کنید.
    خیلی از این مورد ها تو فروم و حتی تو شهرمون دیدم.
    خیلی اینجوری پیش میاد و خیلی ها هم هستن که تو یه هفته بن میشن و تموم
    قربون آدم چیزفهم.
    Last edited by hosiyar; 10-12-2011 at 22:02.

10. 2 کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت nima0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    منچستر انگلیس

پيش فرض

بچه ها این ای تی 3 کی میاد؟ ایا من که این داشبورد جدیدرو نصب کردم(14699)میتونم اون فریمور رو روش بریزم؟؟؟؟؟؟/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه دستگاه xbox مدل الیت Elite دارم و از بحث آپدیت و اینا خبر ندارم و اصلا هم حرفه ای نیستم اما مشکلی که دارم اینه که دستگاه بازیهای جدید رو اجرا نمیکنه حتی نید فور اسپید هات پور سوئت هم اجرا نمی کنه . می خواستم منو راهنمائی کنید که مشکلم چه جوری حل میشه که آسیبی به دستگاه وارد نشه . پیشاپیش متشکرم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tohid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...
    دستگاه اسلیم 9504 دارم حدودا برای 1 سال نیم گذشته است...هنوز آپدیت نشده....
    می خواستم بدونم حتما باید آپدیت بشه و آیا اگر نشه بازی های جدید را اجرا میکنه میشه به لایو وصل شد؟آیا با آپدیت کردن مشکلی بوجود نمی آورد؟بازی های قبلی را اجرا میکنه؟
    چطور آپدیت بشه و اطمینان کنم به کسی که آپدیت میکنه؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام...
    دستگاه اسلیم 9504 دارم حدودا برای 1 سال نیم گذشته است...هنوز آپدیت نشده....
    می خواستم بدونم حتما باید آپدیت بشه و آیا اگر نشه بازی های جدید را اجرا میکنه میشه به لایو وصل شد؟آیا با آپدیت کردن مشکلی بوجود نمی آورد؟بازی های قبلی را اجرا میکنه؟
    چطور آپدیت بشه و اطمینان کنم به کسی که آپدیت میکنه؟
    به به دوست عزیز چشم ما روشن
    خوب یعنی از یک ونیم سال پیش آبدیت نشده؟
    خوب ببینید الان لایو خیلی نا امنه و با داشبرد جدید هم بازی هایxgd3خیلی با مشکل اجرا میشن برای همینc4گفتهlt+3رو میده.لایو هم همچینین فعلا نا امنه.
    با ابدیت جدید بازی هایxgd3یا اجرا نمdیشه یا به سختی اجرا میشه.توصیه میکنم تا اومدنlt+3آبدیت نکنی.
    خوب الان شما باید بگی ورژن داشبرد وlt+ات چیه.در اینصورت اگه قدیمی باشه میتونس به یه خورده جدید تر آبدیت کنه ولی نه به داشبرد اخری چون در اینصورت مشکل ساز میشه.
    خوب ببینید آبدیت داشبرد که راحته و خودتون میتونید انجامش بدید.امlt+2یکم سخته توصیه میکنم بدید بیرون.تنها چیزی هم که لازمه اینه که واستید بالا سر طرف(با توجه به اینکه بعضا قطعه ای رو برمیدارن)همین.
    لطف کن بی زحمت ورژن فریم ویرت و داشبردتو بگو؟(اگه نمیدونی بگو کی آبدیت کردی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tohid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی مخلصیم....
    چشم دوست عزیز من فریم ورت دستگاه هو اعلام می کنم...خدمتتون..بیشتر بخاطر بازی بتلفیلد 3 می خوام آپدیت کنم چون بعضی از دوستان گفتن باید حتما آپدیت کنی....در هرصورت ممنونم از پاسخ گویی تون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •