از تعمیرگاههای موتور بخواید . زیاد مهم نیست چون سرعت و وزن دوچرخه زیاد نیست
از تعمیرگاههای موتور بخواید . زیاد مهم نیست چون سرعت و وزن دوچرخه زیاد نیست
روغنی که استفاده میکنی مهمه واگر روغن موتور یا معمولی بزنی گردوخاک می گیره
بهترین روغن یا روغن مخصوصه مثل مارک شیمانو یا روغن چرخ خیاطی که گزینه خوبیه
Last edited by akbarferdosi; 22-06-2011 at 15:15.
مریدا ساب مدلهای 2011 بالای 450 قیمت دارن 380 مدل 2010 بوده که الان فکرنکنم جایی باشه
با این بودجه بهترین گزینه همینه درمورد سایزم با توجه با قد شما و اگر توشهر بیشتر استفاده داری بنظر من 20 بگیری بهتره
Last edited by akbarferdosi; 22-06-2011 at 15:17.
یعنی چی این الان ؟
merida matts 10-v
قیمتش 400
امروز از نمایندگیش پرسیدم که خیلی هم تعریفشو می کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم من دارم میگم روغن ترمز هیدرولیک نه روغن زنجیر اصلا تا حالا اسم ترمز دیسک روغن به گوشت خورده؟
بالاخره یه مدیر پیدا شد اینجا
جناب همکار انجمن ما باید چیکار کنیم؟
سلام
روی ترمز شما و بخش هایدرولیک کمپانی نوع روغن رو درج می کنه . مثلا dot3
برای دورچخه بگمانم روغن دات3 مناسبتره و جذب رطوبت هم داره . اما به گفته ی من بسنده نکنید و سایت کارخونه سازنده و جاهایی که بالا گفتم رو روی چرختون ببینید .
شاید برای شما دات 4 توصیه شده باشه . روغن رو هم باید هواگیری کنید و خودتون نمی تونید (احتمالا) و بهتره ببرید تعمیرگاه موتورسیکلت و بخواید هواگیری کنند
روغن مینرال مریداس که تو ایران نیست نمایندگیشم نداره
موتور سازیم میگه من تا حالا همچین چیزی ندیدم تو وب یلی گشتم بیرونم پرسید تا به این فروم رسیدم یکی رو اینجا بهم معرفی کردن گفتن اون جوابت رو میده که متاسفانه ایشون پاسخگو نیست
گیری کردیم
برند ها زیاد مهم نیستند . اگر مشخصا نیاز به "مریداس" دارید که هیچی من پاسخی ندارم . چون بازاری نیستم .
اما در اینجا کیفیت فنی مهمه . اگر روغن dot3 باشه که همین روغنهای بازار می تونند جایگزین باشند و مشکلی بنظرم نمی رسه .
بهرحال این اطلاعات بنده بود با توجه به کامنتی که در پروفایل گذاشته بودید عرض کردم .
موفق باشید
بله
دات 3 هم روغن ترمزه ولی سیال بودن بیشتر مهمه وکرنه هر روغنی میشه استفاده کرد نمیدونم فرق مینرال با دات 3 چیه چون دات 3 رو امتحان کردم ولی به روانی و راحتی مینرال نبود
اگه کسی پیدا میشه از این CAOCAO خبر داره بگه فک کنم اون جوابی داشته باشه یحتمل راهها به اون ختم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)