نمایندگی ها شرایط را چسبوندن روی شیشه هاشون اگه بیرون بری در ضمن من دیروز داشتم نگاه می کردم قسطی 41000نقد ماهی فکر کنم 120تومان و30ماه اقساط ماشین هم فکر کنم 84000در میاد.
نمایندگی ها شرایط را چسبوندن روی شیشه هاشون اگه بیرون بری در ضمن من دیروز داشتم نگاه می کردم قسطی 41000نقد ماهی فکر کنم 120تومان و30ماه اقساط ماشین هم فکر کنم 84000در میاد.
به نظر من دزدگیر فرقی نداره که چی باشه.چون آقاذزده که تا ماشینو باز نکرده و دزدگیرتو ندیده نمیفهمه که از چه نوعی بوده.
به نظر من یه دزدگیر در حد وسعت بخر و قفل فرمان هم بزن و فرمون ماشینتم بعد کشیدن سوئیچ یه کم تابش بده تا قفل شه اینجوری لا اقل کار دزد رو زیاد کردی فکر نکنم حوصلش بشه
ممنون دوست عزیز من قیمت ها رو اینجوری متوجه شدم
اول 4.100 پیش باید بدی بعد ماهی 120 قسط بعد قیمت کل ماشین در میاد 84.00 درسته؟
آره درسته..........
با سلام مجدد خدمت دوستان .
نظرتون در مورد این قطعه چیه ؟
تقویت کننده شیشه بالابر برقی پراید پژو سمند
برای باطری ماشین ضرری نداره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه من که خیلی از مغازه های باطری ساز دیدم که زدند افزایش وکاهش سرعت شیشه بالا بر به نظرم که به باطری ضرر نمی رسونه.
دستگاه?!؟
بگو چاخان کردنه کسانیکه با الکترونیک آشنا نیستن
این عکسش
نه اینکه بد باشه یا ضرر داشته باشه.نه.ولی 50 درصد تبلیغات و چاخان + 50 درصد واقعیته
سال 85 روی هاچبک نو نصب کردم.یک رله ی خشک و خالیه! رله Relay یه کلید الکتریکیه و بس!
لینجا رو ببین و چند خط توی اون صفحه رو خوب بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علت اینکه ماشین تو دنده 1 هنگام حرکت میلرزه چیه؟
پراید مدل 88
سلام دوست عزیز
احتمال خیلی زیاد از مجموعه دیسک و صفحه کلاچ باشه.جدیدا بخاطر افت کیفیت زیاد ماشین های نو خیلی زود این مجموع ایراد پیدا کرده و تو نمایدگی ها پره.![]()
دسته موتورم میتونه باشه بعضی وقتها اونم شله
ولی اکثر مواقع همین دیسک و صفحه است که مکانیک ها بلد نیستن خوب سوارش کنن.
علاجش دیسک و صفحه سکو اصل و یه مکانیک وارد هست (نمایندگی به هیچ وجه )تجربه شخصی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)