حذف شد ...
حذف شد ...
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 29-01-2012 at 21:49.
خوب شما رانندگیت خوبه. خیلی از این هایی که تازه گواهینامه می گیرن رانندگیشون اصلا خوب نیست و همینجوریش تو شهر باعث تصادف میشن. حالا اگر اینا بخوان تو جاده رانندگی کنن که واویلا... پس این قانون خوبیه که هر کس که گواهینامه گرفت پا نشه بره تو جاده و باعث تصادف بشه و هم به خودش ضرر بزنه و هم به یکی دیگه. تو این یک سال باید تو شهر رانندگی کنه تا کم کم رانندگی رو خوب یاد بگیره اونوقت پا شه بره تو جاده. هر چند 1 سال زمان کمیه برای اینکه رانندگی کسی خوب شه ولی باز از هیچی بهتره. پس انقدر به این قانون ایراد نگیرید. از نظر من که خیلی خوبه
در کل حرف شما درسته ولی به نظر من یه سال خیلی زیاده منم دیگه حوصلم نگرفت یه سال بمونم پاشدم رفتم![]()
دوست عزیز اگر شما درست رانندگی کنی کسی بهت کار نداره .
من الان حدود 5 سال هست که دارم رانندگی میکنم و تازه دیروز گواهینامه به دستم رسید ، اکثرا هم برون شهری هست و حتی یک بار هم پلیس به من گیر نداده .
البته نه مثلا تهران مشهد ، چون تو این مسیر ها پلیس راه هست و حتما یه بار تو این مسیر متوقف میشید .
به نظر من کار درستی نیست همه رو یکسال محدود کنن بهتره که امتحانی مخصوص جاده بگیرن ببینن اماده است یا نه چون ممکنه کسی تا یکسالم نتونه رانندگی یاد بگیره یکی هم در عرض 1 ماه یاد بگیره (یا اصلا از قبل بلده!)
5 سال بدون گواهینامه!! اینطوری ممکنه شما خوب رانندگی کنی ولی یک نفر که رانندگیش بده بیاد بزنه به اونوقت در هر حالت شما مقصر میشین
+
تبریک میگم![]()
Last edited by moh72; 30-01-2012 at 14:59.
امتحان مخصوص جاده؟!!!
خیلی از کسایی که تازه گواهینامه میگیرن رانندگیشون اصلا خوب نیست
چه اقایون چه خانوما(مخصوصا خانوما!)
اگر بیان تو جاده هم ازشون امتحان بگیرن که دیگه وا ویلا!!
اون موقع اموزشگاه ها هم تلفات میدن!!
![]()
نه منظورم اینه که هر وقت خواستی بری جاده اون امتحانو بدی هر وقت احساس کردی اماده ای مثلا بعد از چند ماه یا زمانی که خودشون مشخص کردن اصلا شاید یکی بعد از یک سال امادگی ورود به جاده رو نداشته باشه
سلام
بله بدون گواهی نامه !!
من همیشه تو ساعات خلوت رانندگی میکنم و قرارامو یه جوری تنظیم میکنم که خیابونا خلوت باشه و اگه نشد از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنم .
در کل آدم چه گواهی نامه داشته باشه چه نداشته باشه بازم تو ساعات شلوغی ممکنه که خسارت ببینه ، پس به ریسکش نمیارزه .
اینم که بازم کسی بهم نزده خب میشه گفت شانس هم بوده دیگه .
الان پدر من از زمانی که گواهینامه گرفته فقط 5 ، 6 بار تصادف کرده .![]()
دیروز رفتم اداره پست گواهینامم اومده بود ولی گفتن چون خونه تشریف نداشتیدبرگشته اداره (شماره پلاک رو اشتباه نوشته بودن
)اگه کسی خیلی وقنه گواهینامش نیومده یه سر به اداره پست بزنه
اونوقتم همه میگفتن ما آماده ایم
دوستان درسته که نباید کارت گواهی نامه (هوشمند) رو کنار مثلا کارت عابربانک قرار بدیم؟
موبایل به گواهی نامه صدمه میزنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)