تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 283 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

حذف شد ...
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 29-01-2012 at 21:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من هنوز یه سال نشده گواهینامه گرفتم ولی هفته پبش از تهران رفتم اردبیل
    این قانون شون خیلی مزخرفه که تا یکسال نمی تونی تو جاده های خارج از شهر رانندگی کنی
    خوب شما رانندگیت خوبه. خیلی از این هایی که تازه گواهینامه می گیرن رانندگیشون اصلا خوب نیست و همینجوریش تو شهر باعث تصادف میشن. حالا اگر اینا بخوان تو جاده رانندگی کنن که واویلا... پس این قانون خوبیه که هر کس که گواهینامه گرفت پا نشه بره تو جاده و باعث تصادف بشه و هم به خودش ضرر بزنه و هم به یکی دیگه. تو این یک سال باید تو شهر رانندگی کنه تا کم کم رانندگی رو خوب یاد بگیره اونوقت پا شه بره تو جاده. هر چند 1 سال زمان کمیه برای اینکه رانندگی کسی خوب شه ولی باز از هیچی بهتره. پس انقدر به این قانون ایراد نگیرید. از نظر من که خیلی خوبه

3. 4 کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوب شما رانندگیت خوبه. خیلی از این هایی که تازه گواهینامه می گیرن رانندگیشون اصلا خوب نیست و همینجوریش تو شهر باعث تصادف میشن. حالا اگر اینا بخوان تو جاده رانندگی کنن که واویلا... پس این قانون خوبیه که هر کس که گواهینامه گرفت پا نشه بره تو جاده و باعث تصادف بشه و هم به خودش ضرر بزنه و هم به یکی دیگه. تو این یک سال باید تو شهر رانندگی کنه تا کم کم رانندگی رو خوب یاد بگیره اونوقت پا شه بره تو جاده. هر چند 1 سال زمان کمیه برای اینکه رانندگی کسی خوب شه ولی باز از هیچی بهتره. پس انقدر به این قانون ایراد نگیرید. از نظر من که خیلی خوبه
    در کل حرف شما درسته ولی به نظر من یه سال خیلی زیاده منم دیگه حوصلم نگرفت یه سال بمونم پاشدم رفتم

5. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

در کل حرف شما درسته ولی به نظر من یه سال خیلی زیاده منم دیگه حوصلم نگرفت یه سال بمونم پاشدم رفتم
    دوست عزیز اگر شما درست رانندگی کنی کسی بهت کار نداره .
    من الان حدود 5 سال هست که دارم رانندگی میکنم و تازه دیروز گواهینامه به دستم رسید ، اکثرا هم برون شهری هست و حتی یک بار هم پلیس به من گیر نداده .
    البته نه مثلا تهران مشهد ، چون تو این مسیر ها پلیس راه هست و حتما یه بار تو این مسیر متوقف میشید .

7. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

به نظر من کار درستی نیست همه رو یکسال محدود کنن بهتره که امتحانی مخصوص جاده بگیرن ببینن اماده است یا نه چون ممکنه کسی تا یکسالم نتونه رانندگی یاد بگیره یکی هم در عرض 1 ماه یاد بگیره (یا اصلا از قبل بلده!)

دوست عزیز اگر شما درست رانندگی کنی کسی بهت کار نداره .
    من الان حدود 5 سال هست که دارم رانندگی میکنم و تازه دیروز گواهینامه به دستم رسید ، اکثرا هم برون شهری هست و حتی یک بار هم پلیس به من گیر نداده .
    البته نه مثلا تهران مشهد ، چون تو این مسیر ها پلیس راه هست و حتما یه بار تو این مسیر متوقف میشید .
    5 سال بدون گواهینامه!! اینطوری ممکنه شما خوب رانندگی کنی ولی یک نفر که رانندگیش بده بیاد بزنه به اونوقت در هر حالت شما مقصر میشین
    +
    تبریک میگم
    Last edited by moh72; 30-01-2012 at 14:59.

9. 2 کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه majid_98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    پایتخت قدیم

پيش فرض

به نظر من کار درستی نیست همه رو یکسال محدود کنن بهتره که امتحانی مخصوص جاده بگیرن ببینن اماده است یا نه چون ممکنه کسی تا یکسالم نتونه رانندگی یاد بگیره یکی هم در عرض 1 ماه یاد بگیره (یا اصلا از قبل بلده!)
    امتحان مخصوص جاده؟!!!
    خیلی از کسایی که تازه گواهینامه میگیرن رانندگیشون اصلا خوب نیست
    چه اقایون چه خانوما(مخصوصا خانوما!)
    اگر بیان تو جاده هم ازشون امتحان بگیرن که دیگه وا ویلا!!
    اون موقع اموزشگاه ها هم تلفات میدن!!

11. 4 کاربر از majid_98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

امتحان مخصوص جاده؟!!!
    خیلی از کسایی که تازه گواهینامه میگیرن رانندگیشون اصلا خوب نیست
    چه اقایون چه خانوما(مخصوصا خانوما!)
    اگر بیان تو جاده هم ازشون امتحان بگیرن که دیگه وا ویلا!!
    اون موقع اموزشگاه ها هم تلفات میدن!!
    نه منظورم اینه که هر وقت خواستی بری جاده اون امتحانو بدی هر وقت احساس کردی اماده ای مثلا بعد از چند ماه یا زمانی که خودشون مشخص کردن اصلا شاید یکی بعد از یک سال امادگی ورود به جاده رو نداشته باشه

13. 2 کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

5 سال بدون گواهینامه!! اینطوری ممکنه شما خوب رانندگی کنی ولی یک نفر که رانندگیش بده بیاد بزنه به اونوقت در هر حالت شما مقصر میشین
    +
    تبریک میگم
    سلام
    بله بدون گواهی نامه !!
    من همیشه تو ساعات خلوت رانندگی میکنم و قرارامو یه جوری تنظیم میکنم که خیابونا خلوت باشه و اگه نشد از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنم .
    در کل آدم چه گواهی نامه داشته باشه چه نداشته باشه بازم تو ساعات شلوغی ممکنه که خسارت ببینه ، پس به ریسکش نمیارزه .
    اینم که بازم کسی بهم نزده خب میشه گفت شانس هم بوده دیگه .
    الان پدر من از زمانی که گواهینامه گرفته فقط 5 ، 6 بار تصادف کرده .

15. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دیروز رفتم اداره پست گواهینامم اومده بود ولی گفتن چون خونه تشریف نداشتید برگشته اداره (شماره پلاک رو اشتباه نوشته بودن)اگه کسی خیلی وقنه گواهینامش نیومده یه سر به اداره پست بزنه

17. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه منظورم اینه که هر وقت خواستی بری جاده اون امتحانو بدی هر وقت احساس کردی اماده ای مثلا بعد از چند ماه یا زمانی که خودشون مشخص کردن اصلا شاید یکی بعد از یک سال امادگی ورود به جاده رو نداشته باشه
    اونوقتم همه میگفتن ما آماده ایم

دوستان درسته که نباید کارت گواهی نامه (هوشمند) رو کنار مثلا کارت عابربانک قرار بدیم؟
    موبایل به گواهی نامه صدمه میزنه؟

19. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •