فكر ميكنم خروجي هدفون cowon 95 db هست zen x-fi2 106db بخاطر همين اين موضوع پيش مياد در مقايسه بلندي صدا
ابی جان فکر کنم این نسبت حجم صدا به نویز هست نه حجم صدا همه dac های wolfson خروجی 90-96 دارند(نسبت سیگنال به نویز) حالا شاید تو چیپ x-fi تونسته به نویز کمتری تو حجم صدای بیسشتر برسه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که از دو لینک زیر متوجه شدین اون میزان توان خروجی صدایی که خود کارخونه ها میزنند با اونی که به صورت واقعی هست کاملا متفاوته.
مثلا تو این پلیر های تست شده حجم صدای به ترتیب:
cowon X5
cowon O2
cowon D2
تو همین تاپیک یکی از تجربش در مقایسه zen-x fi با S9 گفته احتمالا کریتیو تو مدل بعدی حجم صدا رو افزایش داده.
کلا بهتر برای مقایسه حجم خروجی واحد خود رو مقایسه کنید تا واحد توان که وات هست چون میزان زیادی به توان باید اضافه بشه تا کمی حجم صدا افزایش پیدا کنه.
این طوری نتیجه هممعقولتر خواهد بود.
من وقتی رفته بودم cowon بخرم صدای s9 رو که با صدای+ D2 گوش کردم اصلان قابل مقایسه نبود منظورم از نظر ولم صداس البته قابلیت تفکیک و شفافیت صدا تو همشون خوبه ولی فکر کنم از نظر ولم صدای D2 +قوی تر باشه یعنی تا جایی که یادم میاد ولو 30 تو D2+ برابر ولو آخر S9 بود.ولی در کل کیفیت هدفوناش اصلا به اندازه ای نیست که توان صدای بلند خود دستگاهو داشته باشه.
بله حجم صدای D2 از S9 بیشتره ولی S9 کمی خروجی با کیفیتتری داره.
من با هدفونهای
creative ep830 و
ep 650 گوش میکنم ..
خواب مطمئنا از هدفون خود کوون کاملا سرتر هستند
اکولایزر رو دستکاری کرده بودم ولی اون صدایی که عادت کردم رو نداره . بهر حال واسه من این مساله مهمه چون به صدای بلند عادت کردم وگرنه مشکل خاصی نیست
ممنون
.gif)
دوست من دنبال کیفیت هدفون نبودم ئنبال چیز دیگه ای بودم که جوابم رو گرفتم.