سلام به دوستان من زمانی که از key برای کاسپر استفده می کردم کاسپر به صورت سبز بود ولی حالا از Trial که با کرک زمان 30 استفاده می کنم به صورت زرد می شود مشکل از چیست من صفحه برای شما می گذارم
[/URL]
سلام به دوستان من زمانی که از key برای کاسپر استفده می کردم کاسپر به صورت سبز بود ولی حالا از Trial که با کرک زمان 30 استفاده می کنم به صورت زرد می شود مشکل از چیست من صفحه برای شما می گذارم
[/URL]
Last edited by hhhh_1360; 19-10-2009 at 12:29.
مشکلی نیست. یادآوری میکنه که باید برای خرید کلید اقدام کنید. روی نوار بالای صفحه کلیک کنید و با 'گزینه hide messege پیغام رو مخفی کنید تا نوار دوباره سبز بشه.
متاسفانه من برای آپدیت از اون پنجره ای که باید یک key قدیمی بدی تا پنجره brows دار بیاد جلوتر نمیرم .
مشکل چیه؟(با kis2010)
شما از كدان نسخه KIS2010 استفاده ميكنيد؟
اون پنجره كه اشاره كرديد براي دادن Key قديمي؟؟!! نيست.بلكه دوستاني كه سريال ندارن و Key دارند با استفاده از آن ترفند ميتونن كاسپر را فعال كنند تا بتونن آپديت كنند.اگر منظور شما چيز ديگه اي غير از اين ميباشه با قرار دادن تصوير مربوطه توضيح بيشتري بديد.
سلام.
مدتی هست که برای نسخه 2009 (همون ورژن 8) هیچ کلیدی گذاشته نمیشه...)
چیزی وجود نداره؟
نسخه 9.0.0459 اینترنت سکیوریتی 2010
اینم عکس:
پيغام به شما ميگه كه سريالي كه در حال حاضر داريد استفاده ميكنيد بيشتر از 2 هفته به پايان عمرش باقي مونده و اگر اين كليد جديد را نيز به كاسپر معرفي كنيد ممكنه زمان باقيمانده از سريال قبلي شما از بين بره.بنابراين توصيه كرده اگر قصد تركيب كليدها را داريد اين كار را به زماني موكول كنيد كه كمتر از 2 هفته به پايان عمر سريال قبلي باقي مونده باشه. در واقع شما داريد كليدها را Merge ميكنيد و ميخواهيد همزمان از 2 كليد استفاده كنيد.
سلام. در مورد این کرک ریست کسپر enable self defense غیر فعال کردم و کسپر رو هم exit ولی بازم موقع اجرا پیغام میده که گزینه مورد نظر فعال هست!!!!
مورد دوم اگه کی جدید 2010 دارید بی زحمت بذارید
جديدا ويروسي وارد كامپيوترم شده است كه فايلهايي را كه قبلا پنهان يعني هيدن كرده بودم نشان نميدهد و هرچه در فولدر آپشن شوهيدن را ميزنم اما دوباره روي not show hiden ميرود لطفا كمك كنيد نام ويروس se12ydam.exe است
در اين مورد بايد حتما بعد از برداشتن تيك Enable Self defense تمام پنجره ها را Apply و Ok كنيد بعد كاسپر را Exit كنيد.اگر بعد از انجام اينكار(كه نبايد مشكلي وجود داشته باشه) باز مشكلي داشتيد از طريق Safe Mode اقدام كنيد.
شما مشكل خود را در انجمن زير مطرح نماييد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)