تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 596 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 5953

نام تاپيک: كرك و سريال محصولات Kaspersky || آرشــیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه hhhh_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به دوستان من زمانی که از key برای کاسپر استفده می کردم کاسپر به صورت سبز بود ولی حالا از Trial که با کرک زمان 30 استفاده می کنم به صورت زرد می شود مشکل از چیست من صفحه برای شما می گذارم

[/URL]
    Last edited by hhhh_1360; 19-10-2009 at 12:29.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به دوستان من زمانی که از key برای کاسپر استفده می کردم کاسپر به صورت سبز بود ولی حالا از Trial که با کرک زمان 30 استفاده می کنم به صورت زرد می شود
    [/URL]
    مشکلی نیست. یادآوری میکنه که باید برای خرید کلید اقدام کنید. روی نوار بالای صفحه کلیک کنید و با 'گزینه hide messege پیغام رو مخفی کنید تا نوار دوباره سبز بشه.

3. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

متاسفانه من برای آپدیت از اون پنجره ای که باید یک key قدیمی بدی تا پنجره brows دار بیاد جلوتر نمیرم .
    مشکل چیه؟(با kis2010)

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

متاسفانه من برای آپدیت از اون پنجره ای که باید یک key قدیمی بدی تا پنجره brows دار بیاد جلوتر نمیرم .
    مشکل چیه؟(با kis2010)
    شما از كدان نسخه KIS2010 استفاده ميكنيد؟
    اون پنجره كه اشاره كرديد براي دادن Key قديمي؟؟!! نيست.بلكه دوستاني كه سريال ندارن و Key دارند با استفاده از آن ترفند ميتونن كاسپر را فعال كنند تا بتونن آپديت كنند.اگر منظور شما چيز ديگه اي غير از اين ميباشه با قرار دادن تصوير مربوطه توضيح بيشتري بديد.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

مدتی هست که برای نسخه 2009 (همون ورژن 8) هیچ کلیدی گذاشته نمیشه...)

چیزی وجود نداره؟

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما از كدان نسخه KIS2010 استفاده ميكنيد؟
    اون پنجره كه اشاره كرديد براي دادن Key قديمي؟؟!! نيست.بلكه دوستاني كه سريال ندارن و Key دارند با استفاده از آن ترفند ميتونن كاسپر را فعال كنند تا بتونن آپديت كنند.اگر منظور شما چيز ديگه اي غير از اين ميباشه با قرار دادن تصوير مربوطه توضيح بيشتري بديد.

نسخه 9.0.0459 اینترنت سکیوریتی 2010
    اینم عکس:

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نسخه 9.0.0459 اینترنت سکیوریتی 2010
    اینم عکس:
    پيغام به شما ميگه كه سريالي كه در حال حاضر داريد استفاده ميكنيد بيشتر از 2 هفته به پايان عمرش باقي مونده و اگر اين كليد جديد را نيز به كاسپر معرفي كنيد ممكنه زمان باقيمانده از سريال قبلي شما از بين بره.بنابراين توصيه كرده اگر قصد تركيب كليدها را داريد اين كار را به زماني موكول كنيد كه كمتر از 2 هفته به پايان عمر سريال قبلي باقي مونده باشه. در واقع شما داريد كليدها را Merge ميكنيد و ميخواهيد همزمان از 2 كليد استفاده كنيد.

10. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام. در مورد این کرک ریست کسپر enable self defense غیر فعال کردم و کسپر رو هم exit ولی بازم موقع اجرا پیغام میده که گزینه مورد نظر فعال هست!!!!
    مورد دوم اگه کی جدید 2010 دارید بی زحمت بذارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ايلام

پيش فرض يك ويروس جديد

جديدا ويروسي وارد كامپيوترم شده است كه فايلهايي را كه قبلا پنهان يعني هيدن كرده بودم نشان نميدهد و هرچه در فولدر آپشن شوهيدن را ميزنم اما دوباره روي not show hiden ميرود لطفا كمك كنيد نام ويروس se12ydam.exe است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام. در مورد این کرک ریست کسپر enable self defense غیر فعال کردم و کسپر رو هم exit ولی بازم موقع اجرا پیغام میده که گزینه مورد نظر فعال هست!!!!
    مورد دوم اگه کی جدید 2010 دارید بی زحمت بذارید
    در اين مورد بايد حتما بعد از برداشتن تيك Enable Self defense تمام پنجره ها را Apply و Ok كنيد بعد كاسپر را Exit كنيد.اگر بعد از انجام اينكار(كه نبايد مشكلي وجود داشته باشه) باز مشكلي داشتيد از طريق Safe Mode اقدام كنيد.

جديدا ويروسي وارد كامپيوترم شده است كه فايلهايي را كه قبلا پنهان يعني هيدن كرده بودم نشان نميدهد و هرچه در فولدر آپشن شوهيدن را ميزنم اما دوباره روي not show hiden ميرود لطفا كمك كنيد نام ويروس se12ydam.exe است
    شما مشكل خود را در انجمن زير مطرح نماييد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •