تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 157 از 262 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

چه افکار عقب افتاده ای... خوب پسردایی فرح پهلوی باشه. پسر رئیس صدا و سیمای دوران شاه باشه. اصلا داداشه محمدرضا شاه باشه که چی ؟ چه ربطی داره ؟ اصلا چه ربطی به فوتبال و مربی گری داره ؟ تا وقتی فوتبال ما آمیخته ای سیاست و تاریخ و نژاد پرستی و ... باشه وضعیت همینی هست که هست. قطبی بهترین گزینه بود. حالا اینا چی شد که مایلی کهن رو انتخاب کردن نمیدونم ولی حالا که مجبور شدن قطبی رو بیارن باید ازش حمایت بشه. هر چند من یکی امیدی به صعود ایران ندارم ولی بهترین گزینه همون قطبی بود...
    اگر به جام جهانی سعود نکنیم و تو جام باشگاهها هم با این وضعیت فکر نکنم هیچ کدوم از تیمهای ایرانی راه به جایی ببرن یه رکود سنگینی کل فوتبال ایران رو در بر میگیره. این رکود سنگین شاید یه جورایی به نفع ما باشه. فوتبال بیش از حد توجهات رو جلب کرده بود و این باعث شده غیرفوتبالی ها و سیاستمدارها وارد دنیای فوتبال بشن. اگر دچار رکود بشه شاید دست از فوتبال بردارن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

كي تكذيب كرد؟
    خودش!!
    خب منم اگه پدرم رضا قطبي بود نميومدم مصاحبه كنم بگم پدرم رضا قطبي هست!!
    جالبه شما واسه خودت می دوزی و می بافی
    مگه من گفتم خودش
    یادمه این موضوع تو یکی از برنامه های تلوزیون مطرح شد و همونجا هم گفتن که با اطلاعاتی که از ثبت احوال گرفتن معلوم شده که اشتباه بوده و هیچ نسبتی ندارند
    فکر می کنم برنامه 90 بود

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

اصلا اگه بچه شاه هم باشه میبینین که فایده بیشتری از امثال علی ابادی دارن که مثلا تو دامن اسلام شیر خوردن و هیچی حالیشون نیست بجز جای مهر رو پیشانیشون

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من این نظر سنجی از اول شروع بشه بهتر نیست این دومین بار که میگم

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چه افکار عقب افتاده ای... خوب پسردایی فرح پهلوی باشه. پسر رئیس صدا و سیمای دوران شاه باشه. اصلا داداشه محمدرضا شاه باشه که چی ؟ چه ربطی داره ؟
    خیلی ربط داره تو ایران خیلی ربط داره همین قبل دایی تقریبا قطبی سرمربی بود چرا یه دفعه قطبی با اون محبوبیت سرمربی نشد دایی شد سرمربی؟بعد دایی هم مایلی کهن اومد اون گندا به بار اومد تا رسیدن تیم ملی رو دست کی بسپارن که فردا پس فردا نرفتیم بگن قطبی رو اوردیم دیگه!خلاصه ماست مالی کنن بره پی کارش اگه سیاست در فوتبال ما دخالت نداشت الان ایران با اختلاف اول گروه بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

اصلا اگه بچه شاه هم باشه میبینین که فایده بیشتری از امثال علی ابادی دارن که مثلا تو دامن اسلام شیر خوردن و هیچی حالیشون نیست بجز جای مهر رو پیشانیشون
    کاملا تایید میشه
    من اصلا شک دارم این اعجوبه (علی آبادی),شیرخواره بوده باشد
    Last edited by momkhbpsp; 23-04-2009 at 18:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این قضیه فامیل بودنش با فرح رو که خودش تکذیب کرد تو نود رفت پی کارش.

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

جالبه شما واسه خودت می دوزی و می بافی
    مگه من گفتم خودش
    یادمه این موضوع تو یکی از برنامه های تلوزیون مطرح شد و همونجا هم گفتن که با اطلاعاتی که از ثبت احوال گرفتن معلوم شده که اشتباه بوده و هیچ نسبتی ندارند
    فکر می کنم برنامه 90 بود
    آخه من اين برنامه اي شما مي گين رو نديدم و فقط مي دونم كه خودش تكذيب كرده!!
    اخه برا من عجيبه كه ادمي كه توي خانواده فقير بوده ، پول از كجا اورده سيزده سالگي به همراه پدر سال 56 بره كاليفرنيا؟؟! اصلا كاليفرنيا رفته بوده چي كار؟ اونم يه سال قبل از انقلاب؟ و برم نگشته؟
    چه افکار عقب افتاده ای... خوب پسردایی فرح پهلوی باشه. پسر رئیس صدا و سیمای دوران شاه باشه. اصلا داداشه محمدرضا شاه باشه که چی ؟ چه ربطی داره ؟ اصلا چه ربطی به فوتبال و مربی گری داره ؟ تا وقتی فوتبال ما آمیخته ای سیاست و تاریخ و نژاد پرستی و ... باشه وضعیت همینی هست که هست. قطبی بهترین گزینه بود. حالا اینا چی شد که مایلی کهن رو انتخاب کردن نمیدونم ولی حالا که مجبور شدن قطبی رو بیارن باید ازش حمایت بشه. هر چند من یکی امیدی به صعود ایران ندارم ولی بهترین گزینه همون قطبی بود...
    همه حرفات درسته ولي عزيز من يه بار ديگه اين چند صفحه رو بخون. من فقط خواستم به اون دوستي كه گفته بود قطبي توي فقر بزرگ شده جواب بدم!!!
    Last edited by Haj_Amoo; 23-04-2009 at 18:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

آخه من اين برنامه اي شما مي گين رو نديدم و فقط مي دونم كه خودش تكذيب كرده!!
    اخه برا من عجيبه كه ادمي كه توي خانواده فقير بوده ، پول از كجا اورده سيزده سالگي به همراه پدر سال 56 بره كاليفرنيا؟؟! اصلا كاليفرنيا رفته بوده چي كار؟ اونم يه سال قبل از انقلاب؟ و برم نگشته؟
    فکر کنم تو مصاحبش با bbc گفت که پدرم بعد از جداشدن از همسر اولش با یه زن مایه دار دیگه ازدواج کرد و اون اینا رو به آمریکا برد
    اون زنی هم که تو فرودگاه امام خمینی اومده بود به استقبالش واسه اولین ورودش به ایران مادر اصلیش بود

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

فکر کنم تو مصاحبش با bbc گفت که پدرم بعد از جداشدن از همسر اولش با یه زن مایه دار دیگه ازدواج کرد و اون اینا رو به آمریکا برد
    اون زنی هم که تو فرودگاه امام خمینی اومده بود به استقبالش واسه اولین ورودش به ایران مادر اصلیش بود

اگه واقعا اينطور باشه كه حرفي نيست!!!
    هرچند كه برا من باورش سخته!!!
    Last edited by Haj_Amoo; 23-04-2009 at 19:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •