به نظر من که خیلی نمیشه روش حساب کرد(دی..) این گوشی ممکنه آندروئید دار بوده باشه.هرچند از طرفی بعید به نظر میرسه.
آخه این سری هیچ آندروئید داری معرفی نشد.و ای مشکوک میزنه
به نظر من که خیلی نمیشه روش حساب کرد(دی..) این گوشی ممکنه آندروئید دار بوده باشه.هرچند از طرفی بعید به نظر میرسه.
آخه این سری هیچ آندروئید داری معرفی نشد.و ای مشکوک میزنه
درسته که اندروید به خاطر پشتیبانی گوگل آینده روشنی داره اما در شرایط فعلی آش دهنسوزی به نظر نمیاد نباید خیلی بهش امید بست
تو ایران که خیلی کم هستن که دستشون گرفتن من یکیش رو میشناسم که میگفت خیلی تعریفی نداره (منظورم جی وانه)
تا اندروید بخواد جا بیفته حد اقل یکی دو سال طول میکشه اونم با این حرکت لاک پشتی
دقیقا همینه.
البته بستگی داره که گوشی های زیادی از این سیستم عامل استفاده کنن.اینطوری توسعه دهنده ها تشویق میشن به بیرون دادن برنامه.
حالا چی میشد اگه "اس ای" هم مثل نوکیا و سامسونگ نقد رو میچسبید و از همین سیمبینی که آماده شده و حاضره استفاده میکرد؟
اینجوری زودتر آیدو میومد بیرون ، حالا اومدیم و این سیمبین اپن سورس حالا حالا ها آماده نشد... تکلیف چیه؟
دیر و زود امدن ایدو در واقع هیج ربطی به بحث سیستم عاملش نداره.مهمترین مسئله واسه اس ای این بوده که گوشی های 8 اش فروششون رو بکنه.اگه ایدو زودر بیاد همه منتظر اون میشن کسی به مثلا دبلیو 595 نگاه هم نمیکنه
===
کمپانیش ایرانی نیست که کشکی زمان تایین کنه!اماده ی امادست
الان داشتم سری فیلمای جانی ایکس که اون وایل که ایکس وان اومده بود بیرون "اس ای" گذاشته بود رو میدیدم
ته قسمت نهم که قسمت آخر اون سری هم بود نوشته بود To be continued 09
البته منظورش باید خود فیلمای تبلیغاتی باشه یا شایدم خود ایکسپریا
خبر دارین که ادامه دادنش یا همون 9 قسمت بود؟
نمیدونم جریان چی هست.یک زمانی گفتن قرار هست سیمبین مشترک استفاده بهش با اینترفیس متفاوت.حالا چی میشد اگه "اس ای" هم مثل نوکیا و سامسونگ نقد رو میچسبید و از همین سیمبینی که آماده شده و حاضره استفاده میکرد؟
اینجوری زودتر آیدو میومد بیرون ، حالا اومدیم و این سیمبین اپن سورس حالا حالا ها آماده نشد... تکلیف چیه؟
نوکیا که کل سهام رو خرده.
این هم میتونه باشه.ولی خوب اگر سیمبینش تکمیل بود باز برای نمایشش مشکل نداشتن.دیر و زود امدن ایدو در واقع هیج ربطی به بحث سیستم عاملش نداره.مهمترین مسئله واسه اس ای این بوده که گوشی های 8 اش فروششون رو بکنه.اگه ایدو زودر بیاد همه منتظر اون میشن کسی به مثلا دبلیو 595 نگاه هم نمیکنه
===
کمپانیش ایرانی نیست که کشکی زمان تایین کنه!اماده ی امادست
آره.من هم چند روز پیش به همین فکر بودم.قرار بود یه مسابقه ای باشه در مورد همین 9 پنل.نمیدونم چی شد آخر.الان داشتم سری فیلمای جانی ایکس که اون وایل که ایکس وان اومده بود بیرون "اس ای" گذاشته بود رو میدیدم
ته قسمت نهم که قسمت آخر اون سری هم بود نوشته بود to be continued 09
البته منظورش باید خود فیلمای تبلیغاتی باشه یا شایدم خود ایکسپریا
خبر دارین که ادامه دادنش یا همون 9 قسمت بود؟
محمد جان اين رو هم داشته باش كه هر سيستم عاملي كه سوني بزنه خيلي با بقيه برندا فرق ميكنه! نمونش همين آيدو! سيمبينش زمين تا آسمون با سيمبين نوكي و سامي فرق مي كنه! انصافا اينترفيسش از مديا سنتر ويستا هم زيبا تر بود!!من یکیش رو میشناسم که میگفت خیلی تعریفی نداره (منظورم جی وانه)
تا اندروید بخواد جا بیفته حد اقل یکی دو سال طول میکشه اونم با این حرکت لاک پشتی
حالا جي واني كه اچ تي سي هول هولكي بيرون داده را با آندروئيد سوني مقايسه نكن! مطمئن باش آش دهنسوزي خواهد بود!
اچ تي سي خواست كه سردمدار باشه! اصلا هم اينترفيسش قشنگ نيست! مثل آتاري دستي ميمونه! اه اه
خوب منظورش هر دوتاش بوده! خود به خود وقتي تبليغش باشه محصولي هم بايد باشه ديگه!ته قسمت نهم که قسمت آخر اون سری هم بود نوشته بود to be continued 09![]()
بنظرم همون سیمبین بزنن بهتره !!!
نمیدونم خبر دارین یا نه !! الان روی گوشیهای نوکیا ویندوز 95 بالا میارن !!! منم میخواستم بریزم ! نوشته بود که رزولوشن 640*480 میخواد و ...
اینم یه نمونه که بچه های موبایلستان روی گوشیشون انجام دادن :
این خیلی عالیه ها!! جالبه که تاچ اسکرین رو هم ساپورت میکنه
![]()
عجب چيز مسخره اي شده ! ولي خيلي باحاله!
ميشه كه هم سيمبين بياد بالا هم ويندوز؟ مثلا وقتي گوشي را رشن ميكني انتخاب كنيم!...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)