شاید یه کم بی ربط باشه ولی می تونین به سایت
برین اونجا تو قسمت ساپورت همه مدل های هر چیزی از اچپی رو گیر میارین دیگه معتبر تر از سایت اچپی چیه؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید یه کم بی ربط باشه ولی می تونین به سایت
برین اونجا تو قسمت ساپورت همه مدل های هر چیزی از اچپی رو گیر میارین دیگه معتبر تر از سایت اچپی چیه؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by BBNHFAK; 22-08-2009 at 08:02.
احتمال سوختن هارد 1225 چقدره و دلیل اصلیش چی می تونه باشه ؟
هارد مزخرفیه واسه من هنوز 3 روز کار نکرده داغون شد!!!
ولی انصافا شما خیلی بد شانس بودین از این نظر!
اینو خودم میدونم عزیز منظورم ریویو تخصصی مثل سایت های Cnet یا notebookReview یا ویدیو از یوتوب بود
آخه اچ پی که نمی اد ریویو بزار معایب دستگاهاشم بگه
دوستان تو پست 46 یکی از دوستان یه نقل قولی کرده میخواستم ببینم تایید میکند؟
نقل قول:
آقايون من بالاخره با راهنمايي هاي اين تاپيك يه 1060 گرفتم. البته الآن پشيمونم ولي همينقدر كه بالاخره يه چيزي گرفتم بازم خوبه.
اينم معايب 1060: (البته ميشه گفت معايت سري DV):
يه عيبش اينه كه اگه بازي طولاني بكنيد بعد از نيم ساعت دست چپتون چون روي هارد قرار گرفته ميسوزه، مال من كه سوخت.
دوميش اينكه كوچكترين اثر انگشتي براحتي روش ميشينه و بسختي پاك ميشه.
سوميش اينكه اگه سي پي يو رو مانيتور كنيد اكثر اوقات (اجراي برنامه ها) سي پي يو روي صددرصد هست ولي ظاهرا مشكلي پيش نمياد.
چهارميش اينكه رنگ سياه رو كاملا سياه نشون نميده، خاكستري نشون ميده. براي همين گاهي موقع فيلم ديدن و يا بازي باكيفيت كردن ميزنه تو ذوق.
تایید میکنید ؟
فقط اثر انگشتش یکم درسته.بقیش کاملا چرته!البته نمیشه گفت همه لپ تاپای سری dv عین همن.چون مال ایشون اون مشکلات رو داشته دلیل نمیشه بقیه هم داشته باشن!
Last edited by skyboy; 22-08-2009 at 22:58.
خیر
قسمت گرافیک داغ می کنه ولی نه اینکه بسوزه اگه خیلی نگران هستین که بسوزه می تونین کول پد بخرین که خریدش توصیه می شه ولی حتی پنکه هم به راحتی می تونه حرارت رو به صورت قابل توجهی کاهش بده ( من امتحان کردم با این روشتو سنگین ترین کار هم یه ذره داغ نمی شه)
اثر انگشت هم می مونه ولی به راحتی با پارچه مخصوص پاک می شه
تایید نمی شه در حالت معمولی حتی به 10 درصد هم نمی رسه چه برسه به 100
مانیتور هم از لحاظ کیفیت عالیه فقط بازتاب نورش یه کم اذیت می کنه (اگه نور صفحه رو به حداقل برسونین)
لپتاپ عالیی هست و اصولا من خیلی تو این زمینه بدشانسم (چون اول که گوشی هم از معتبرترین برند خریدم اون هم مشکل پیدا کرد و بعد درست شد) و دلیل نمی شه این مشکل ممکنه برای هر لپتاپی به وجود بیاد که با خرید از یه گارانتی معتبر خیالتون از این نظر باید راحت باشه
سلام
میشه یه راهنمایی کنید؟
در مورد DV5 1299 کسی اطلاعات داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)