دوست عزیز، این نشون نمیده که اینترنت شما از باکو میاد؛ بلکه سرعت شما رو، با استفاده از سرور باکو تست میکنه.
البته فکر کنم خودتون سرور باکو رو انتخاب میکنید. اگه هنگام تست گرفتن Recommeded Server رو انتخاب کنید، این مورد به وجود نمیاد.
موفق باشید![]()
دوست عزیز، این نشون نمیده که اینترنت شما از باکو میاد؛ بلکه سرعت شما رو، با استفاده از سرور باکو تست میکنه.
البته فکر کنم خودتون سرور باکو رو انتخاب میکنید. اگه هنگام تست گرفتن Recommeded Server رو انتخاب کنید، این مورد به وجود نمیاد.
موفق باشید![]()
پس بالاخره ADSL ات وصل شد.
چه عجب!
راستي مگه خطتون فيبر نوري نبود؟
مشكل فاصله زياد با مركز مخابراتي رو چجوري حل كرديد؟
از لايزر فعلا خوشم اومده !
اميدوارم ذهنيتم رو خراب نكنه!![]()
آره وصل شد
شهريور ماه رئيس مخابرات بهم گفته بود كه فيبر نيست خطت ولي هفته ي پيش گفت دو ساله كه فيبره!!منم به كارشناس لايزر گفتم،اونا زنگ زدن بهم و گفتن كه ما پيگيري كرديم وخطتون فيبر نيست!
كارشناس فني فراش يكي رو فرستاد تا از خونه چك كنه،وقتي اومدن اينجا با كمال تعجب با مودم خودشون كه Huawei بود وصل شدآ منم امروز از خودشون مودم رو خريدم!
از ساعت 18 تا 19:55 داشتم زور مي زدم وصل بشه ولي نميشد!
نميدونم چرا ولي وقتي آي پي دادم بهش بعد از 5 دقيقه وصل شد ، 15 دقيقه بعدش دوباره قطع شد!
اما بعدش،حدودا 20 دقيقه بعد وصل شد و ديگه قطع نشد![]()
مرسی، ولی خیلی قیمتهاش بالاست
Last edited by Mahyarrrrr; 08-10-2008 at 23:17.
اره قیمتاش بالاس از قدیم گفتن هرقدر پول بدی همون اندازه هم آش میخوریمرسی، ولی خیلی قیمتهاش بالاست![]()
سلام بچه ها این قضیه این که میگن محدودیت اینترنت بالایه 128 برایه کاربرایه خانگی برداشته شده راسته؟
اين ديگه چه جور رئيسيه كه ندونه كدوم خط مركزش فيبره و كدومش نيست؟
قبلا هم بهت گفته بودم كه من هم همين مشكل رو داشتم و با تعويض مودم حل شد.
الان لايزر به شما ADSL2+ داده يا ADSL ؟
چون گفته بودي فاصله ات زياده.
اصل خبر اينه:
يك مقام مسئول در وزارت ارتباطات در گفتوگو با فارس خبر داد:
ارائه نامحدود پهناي باند اينترنتي به دانشگاهها و شركتهاي متقاضي
خبرگزاري فارس: مديركل روابط عمومي وزارت ارتباطات گفت: شركتهاي متقاضي، دانشگاهها و موسسات آموزشي در حال حاضر ميتوانند بدون هيچ محدوديتي پهناي باند اينترنتي خود را از وزارت ارتباطات دريافت كنند.
حسين پور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: مراكز آموزشي، دانشگاهها و شركتها ميتوانند درخواست دريافت پهناي باند خود را به وزارت ارتباطات ارايه كنند.
وي تاكيد كرد: عدم محدوديت ارايه پهناي باند در حال حاضر صرفا براي تمام موسسات آموزشي و دانشگاهي و شركتهاي متقاضي است.
دوستان چند تا سوال دارم، لطفا راهنماییم کنید:
1) نظرتون راجع به این چیه؟
این مربوط به امپراطوره:
Min speed: 256 KB
Max Speed: 512 KB
IP Dynamic
ترافیک ماهانه: 5GB
هزینه با احتساب عوارض و مالیات: 18900 تومان
شبها از 3 تا 7 رایگان
2) فرق ADSL و ADSL2+ که شاتل تبلیغ میکنه چیه؟
3) این اعداد و ارقام SpeedTest قابل اعتمادن؟
4) کسی فرق IP Static و IP Dynamic رو میدونه؟ کدوم بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)