تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 394 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شما استادین المان های فنی رو خیلی بهتر از من میدونین من که نه مثل شما رشتم برق و نه از این مسائل سر در میارم.
    در باره اعوجاج و نسب نویز به سیگنال و ....حق با شماست .

ولی یک چیزی که دوستان تو جاهای مختلف نوشتند این هست که عموم برند های معتبر یک حالت صدا مشخص تو پلیر هاشون دنبال میکنند مثلا:کریتیو ,کوون, سن دیسک,iriever,... هیچ گاه مثلا کیرتیو پلیری نمیسازه که صداش مثل کوون باشه حتی اگه بهتر باشه.
    و هر چقدر هم پخش کننده هاشون هم تغییر کنه باز اون حالت صدا تغییر نمیکنه مثلاx5 cowon صداش cold هست و صدای v5 وj3 j مو نمیزنه حتی اگه تنظیمات افکت ها رو یکی بگیریم(افکت های جدید رو خاموش کنیم) یا به قول گفتنی تفاوت صدا تو حالت فلت. تغریبا انگار داریم درباره یک پلیر حرف میزنیم.
    کسی که از صدای کوون خوشش بیاد وقتی حالت صدا تغییر کنه چون کلی سال به پخش کننده قبلیش عادت کرده بوده شاید همچین تغییری براش خوشایند نباشه. و یا شاید از اون مدل صدا خوششش نیاد .همین یک دلیل میتونه باشه که کوون bug تو فرکانس low بر طرف نمیکنه و خیلی ها از audiophile ها از آداپتور امپدانس یا به قول دیگه buffer یا هدفون های امپدانس بالا و یا بعضی از آمپلی فایر ها که این مسئله رو مرتفع میکنه استفاده میکنند.

اصلا بزار یک جور دیگه بگم مثلا خیلی ها از صدای بم کوون بدشون میاد اگه بگی خوب طرف flat گوش بده خوب تو اون حالت خیلی پخش کننده ها از کوون تو حالت flatخوش صدا تر هستند .
    ۱-شما هر پلیری که دلت می خواد رو مدل قرار بده با کوان میشه به حالت فلت یا تغییر یافته اش رو ساخت. چون کوان مبتکر نوع خاصی از فیلتر و اکولایزرهای دیجیتاله که به نوعی منحصر بفرده.نشون به این نشون که در امپراطوری صدا (هالیوود) کوان حرف اول رو میزنه.همینطور نرم افزار این شرکت واقعا کم نظیره.
    ۲-خوش صداتر؟نه موافق نیستم.پردازنده صوتی سری کوان بی نظیره.دقت پردازش صدا در مبدل های دیجیتال به آنالوگ کوان مشابه نداره اما میشه کریتیو رو هم در رده بعدی در نظر گرفت.بقیه برندها فاصله تکنولوژیکی زیادی دارند.اما وقعیت اینه اگه گاهی من کاملا طرفه کریتیو هستم اینه که اصولا هر گوشی نمیتونه این تفاوت رو تشخیص بده در حالیکه قیمت کوان خیلی بالاتره.
    ۳-من از صدای بم پخش کننده ها بدم میاد(Player ) ولی صدا پلیره D2 متناسب با نیازم تنظیم شده.
    ۴-سانسا قدرتش در کیفیته صداش نیست(یا مثلا آرکوس یا iRiver) بلکه زوایای مثبته دیگشون باعث میشه در رقایت باقی بمونند.در ضمن در نظر داشته باشید سانسا و آی ریور یک کلاس از آرکوس و کوان و کریتیو پایین ترند و در حد سونی یا آی پاد قرار دارند(البته اگر تنها کیفیت صدا ملاک باشد آی پاد باز در این کلاس هم جای نمی گیرد)
    ۵-استفاده از هدفون های امپدانس بالا بیشتر مربوط با سلیقه خاص اون آدم داره و اتفاقا فکر کنم از لحاظ آماری صدابازهای (audiophile ) بیشتر روی آیپاد از امپدانس بالا استفاده میکنند.اصلا این د استان خیلی عمیق تر از این حرفاست و حتی زمان واکمن ها(دوره پلیرهای غیر دیجیتال) این گرایش حتی بصورت افراطی وجود داشت.
    ۶-وقتی من در مورد کوان اینجوری حرف میزنم اصلا به معنی پیشنهاد مطلق این برند نیست.اتفاقا با توجه به نیاز افراد ممکنه کوان اصلا جزء پیشنهادات نباشه.از طرف دیگه کیفیت نزدیک رقبا به شکلیه که مگر در موارد معدود اصلا لازم نیست حساسیت خاصی به خرج داده بشه.
    ۷-بذار یه اعترافی بکنم.اگر چیزی که گوش میدید کلاسیک یا سخنرانی باشه.گوش من اصلا نمیتونه تفاوتی بین یه چیزی در حد سونی و یه چیزی در حد آرکوس رو افتراق بده(البته با کمک اکولایزر و فیلتر) واگه اظهار نظری میکنم بر اساسه نمودارهاست.اما گاهی یه تفاوت هایی در مویسقی های خاص روی پلیرهای خاص شنیده میشه که خب همیشه به نفع برندهای معتبر است(با نمودارها کاملا مطابقت دار)

2. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

يه سوال داشتم
    ايا پليرهايي مثل o2 كه به غير از موزيك تصويري هم پخش ميكنند نسبت به پليرهايي كه به طو ر اختصاصي موزيك پخش مكنند مثل sony_walkman_NWZ-B142F صداي پايينتري و كيفييت پايينتري ندارند؟

واگه اظهار نظری میکنم بر اساسه نمودارهاست.اما گاهی یه تفاوت هایی در مویسقی های خاص روی پلیرهای خاص شنیده میشه که خب همیشه به نفع برندهای معتبر است(با نمودارها کاملا مطابقت دار)
    كدوم نمودارها؟

4. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

۲-خوش صداتر؟نه موافق نیستم.پردازنده صوتی سری کوان بی نظیره.دقت پردازش صدا در مبدل های دیجیتال به آنالوگ کوان مشابه نداره اما میشه کریتیو رو هم در رده بعدی در نظر گرفت.بقیه برندها فاصله تکنولوژیکی زیادی دارند.اما وقعیت اینه اگه گاهی من کاملا طرفه کریتیو هستم اینه که اصولا هر گوشی نمیتونه این تفاوت رو تشخیص بده در حالیکه قیمت کوان خیلی بالاتره.
    خیلی از پلیر ها از wolfson استفاده میکنند ولی نباید طراحی مدار رو فراموش کرد. اگه فقط به این بود پلیر های که سر خیلی ها رو کلا گذاشتند مثل:
    sflo2 که دو چیپ wlfson داره یا hifi-man که خروجی 24/96 داره باید از عموم پلیر ها بهتر باشند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ۳-من از صدای بم پخش کننده ها بدم میاد(Player ) ولی صدا پلیره D2 متناسب با نیازم تنظیم شده.
    ۴-سانسا قدرتش در کیفیته صداش نیست(یا مثلا آرکوس یا iRiver) بلکه زوایای مثبته دیگشون باعث میشه در رقایت باقی بمونند.در ضمن در نظر داشته باشید سانسا و آی ریور یک کلاس از آرکوس و کوان و کریتیو پایین ترند و در حد سونی یا آی پاد قرار دارند(البته اگر تنها کیفیت صدا ملاک باشد آی پاد باز در این کلاس هم جای نمی گیرد)
    کاملا قبول دارم مخصوصا تو مدیریت فایل که از همه بهتر هست.
    شما درباره کیفیت خروجی سنسا مطمئن هستی؟
    کد:
    تا بحال به صدای clip و fuze گوش کردی؟
    کد:
    کد:
    ۵-استفاده از هدفون های امپدانس بالا بیشتر مربوط با سلیقه خاص اون آدم داره و اتفاقا فکر کنم از لحاظ آماری صدابازهای (audiophile ) بیشتر روی آیپاد از امپدانس بالا استفاده میکنند.اصلا این د استان خیلی عمیق تر از این حرفاست و حتی زمان واکمن ها(دوره پلیرهای غیر دیجیتال) این گرایش حتی بصورت افراطی وجود داشت.
    درباره این موضوع بارها و بار ها تو سایت های مختلف بحث شده:
    کد:
    و اگه موضوع افراطی بود درباره همه پلیر ها زده میشد ولی من به یاد ندارم که این طور باشه
    حد اقل من ندیدم
    من از صحبت با شما بسیار خوشحال میشم کلی چیز از شما تو این مدت کمی که عضو این فرروم شدم یاد گرفتم.
    متشکرم.

صدای o2 از بعضی پلیر ها بهتر و از بعضی بدتر ولی بیشتر برای پخش تصویری مشهوره
    مثلا صدای s9 از o2 بهتره فکر نکنم این سونی از o2 بهتر باشه.
    ببین دوست من بیشتر از این که بحث بهتر و بدتر باشه بحث لازم وملزوم هست.
    شما بگو چه مشخصاتی برای شما مهم تر هست تا سریعتر به نتیجه دلخواهت برسی.
    Last edited by peaceful1; 04-06-2010 at 21:12.

6. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

كسي نبود جوابمو بده؟ از ديوار سوال نكردمو؟ (شوخي توام با مزاح ( املاي مزاح درسته؟ ( باز هميني كه نوشتم درسته؟ ( البته ببخشيدا ) ) ) )

يه سوال ديگه داشتم كسي قيمت mp3 player ها رو به صورت pdf داره ؟ اگه كسي داره لطف كنه بذاره انشا... كنكور قبول شي ( جدي ( ما در بيشتر موارد با كسي شوخي نداريم ) )

در ضمن اگه كسي مجله اي ميشناسه كه درباره mp3 player هست اسمشو بگه... شايد كه رستگار شويد

8. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شما بگو چه مشخصاتی برای شما مهم تر هست تا سریعتر به نتیجه دلخواهت برسی.
    شما دو تا پلير در نظر بگيريد :

پلير اول : كيفيت و بلندي صدا
    پلير دوم : كيفيت صدا و تصوير و طراحي زيبا ( نازك)

در ضمن نگفتي پايتخت ميذارن صداي پليرها رو تست كني؟
    Last edited by alphacino; 03-06-2010 at 04:36.

10. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

كسي نبود جوابمو بده؟ از ديوار سوال نكردمو؟ (شوخي توام با مزاح ( املاي مزاح درسته؟ ( باز هميني كه نوشتم درسته؟ ( البته ببخشيدا ) ) ) )

يه سوال ديگه داشتم كسي قيمت mp3 player ها رو به صورت pdf داره ؟ اگه كسي داره لطف كنه بذاره انشا... كنكور قبول شي ( جدي ( ما در بيشتر موارد با كسي شوخي نداريم ) )

در ضمن اگه كسي مجله اي ميشناسه كه درباره mp3 player هست اسمشو بگه... شايد كه رستگار شويد
    دوست من , من سال 82 بود که کنکور داده بودم.
    البته اگه برای مقاطع بالاتر دعا میکنی که دستت درد نکنه.
    نمیفهمم منظور شما از pdf داری چی هست؟
    شما دو تا پلير در نظر بگيريد :

پلير اول : كيفيت و بلندي صدا
    پلير دوم : كيفيت صدا و تصوير و طراحي زيبا ( نازك)

در ضمن نگفتي پايتخت ميذارن صداي پليرها رو تست كني؟
    i9 کوون حالت اول و دوم

12. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

منظورتون اگه ليست قيمت هايي هست كه شركت ها دارند
    ميتونيد بريد سايت امرتات وليست قيمتها رو دانلود كنيد
    همينطور اواسان و همينطور اپل ايران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

پلیرهای هاردیسکی چه معایبی نسبت به نوع فلشی دارن ؟؟
    خریدشون توصیه میشه ؟؟
    ظرفیت 64 گیگ یا بالاتر چه گزینه هایی پیشنهاد میشه؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه sitra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به دوستان
    من سه چهار روز پیش (s9 16gig )خریدم .از فروشگاه نظریان جنب علاالدین.298 تومن و 10 تومن هم محافظ lcd و 15 تومن هم شارژر برق شهر رو گرفتم.
    این دستگاه بسیار عالیه و خیلی چیزای جالب داره .تم هم می خوره تمهاش توی سایت

کد:
    هست.
    از نظر من یک پلیر فوق العاده است .کاربری بسار آسانی داره.نگاه کردن فیلم از طریق این دستگاه بسیار لذت بخشه.رنگها کاملا طبیعی هستش و ......
    به همه دوستان پیشنهاد می کنم قبل از خرید هر نوع پلیری قبلش در مورد s9 تحقیق کنند .حتما نظرشون عوض می شه .

Last edited by sitra; 05-06-2010 at 14:20.

16. 3 کاربر از sitra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[B][B]آقا اگه ممکنه با دلیل و مدرک و بر حسب تجربه بگید کدوم یکی از این 2 تا Mp3 پلیرها رو بگیرم ؟
    برام کیفیت و بلندی صدا ( زنده بودن صدا ) و همینطور هدفون خیلی مهمه . همینطور میزان شارژ و سایر امکاناتن دیگه که در رده دوم اهمیت هستن .
    iriver E50 یا creative mozaic . هر 2 تا 4 گیگ هستن . از قیافه هر دو هم خوشم اومده اما مهم همون فاکتورهای بالاست که گفتم .
    در ضمن این کوان که میگید مدلی داره که هم قیمت با این 2 تا MP3 پلیر باشه ؟؟؟؟
    اگه نداره فقط نظرتون رو هر چه سریعتر راجع به این 2 تا mp3 پلیر بگید . ممنون .

iriver E50

CREATIVE MUZAIC

Last edited by panther99; 06-06-2010 at 22:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •