۲-خوش صداتر؟نه موافق نیستم.پردازنده صوتی سری کوان بی نظیره.دقت پردازش صدا در مبدل های دیجیتال به آنالوگ کوان مشابه نداره اما میشه کریتیو رو هم در رده بعدی در نظر گرفت.بقیه برندها فاصله تکنولوژیکی زیادی دارند.اما وقعیت اینه اگه گاهی من کاملا طرفه کریتیو هستم اینه که اصولا هر گوشی نمیتونه این تفاوت رو تشخیص بده در حالیکه قیمت کوان خیلی بالاتره.
خیلی از پلیر ها از wolfson استفاده میکنند ولی نباید طراحی مدار رو فراموش کرد. اگه فقط به این بود پلیر های که سر خیلی ها رو کلا گذاشتند مثل:
sflo2 که دو چیپ wlfson داره یا hifi-man که خروجی 24/96 داره باید از عموم پلیر ها بهتر باشند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۳-من از صدای بم پخش کننده ها بدم میاد(Player ) ولی صدا پلیره D2 متناسب با نیازم تنظیم شده.
۴-سانسا قدرتش در کیفیته صداش نیست(یا مثلا آرکوس یا iRiver) بلکه زوایای مثبته دیگشون باعث میشه در رقایت باقی بمونند.در ضمن در نظر داشته باشید سانسا و آی ریور یک کلاس از آرکوس و کوان و کریتیو پایین ترند و در حد سونی یا آی پاد قرار دارند(البته اگر تنها کیفیت صدا ملاک باشد آی پاد باز در این کلاس هم جای نمی گیرد)
کاملا قبول دارم مخصوصا تو مدیریت فایل که از همه بهتر هست.
شما درباره کیفیت خروجی سنسا مطمئن هستی؟
کد:
تا بحال به صدای clip و fuze گوش کردی؟
کد:
کد:
۵-استفاده از هدفون های امپدانس بالا بیشتر مربوط با سلیقه خاص اون آدم داره و اتفاقا فکر کنم از لحاظ آماری صدابازهای (audiophile ) بیشتر روی آیپاد از امپدانس بالا استفاده میکنند.اصلا این د استان خیلی عمیق تر از این حرفاست و حتی زمان واکمن ها(دوره پلیرهای غیر دیجیتال) این گرایش حتی بصورت افراطی وجود داشت.
درباره این موضوع بارها و بار ها تو سایت های مختلف بحث شده:
کد:
و اگه موضوع افراطی بود درباره همه پلیر ها زده میشد ولی من به یاد ندارم که این طور باشه
حد اقل من ندیدم
من از صحبت با شما بسیار خوشحال میشم کلی چیز از شما تو این مدت کمی که عضو این فرروم شدم یاد گرفتم.
متشکرم.
صدای o2 از بعضی پلیر ها بهتر و از بعضی بدتر ولی بیشتر برای پخش تصویری مشهوره
مثلا صدای s9 از o2 بهتره فکر نکنم این سونی از o2 بهتر باشه.
ببین دوست من بیشتر از این که بحث بهتر و بدتر باشه بحث لازم وملزوم هست.
شما بگو چه مشخصاتی برای شما مهم تر هست تا سریعتر به نتیجه دلخواهت برسی.