تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 157 از 1759 اولاول ... 571071471531541551561571581591601611672072576571157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز من چند تا سوال در مورد مودم adsl داشتم:
    1-نصب مودم adsl چه از نظر سخت افزاری چه نرم افزاری و همینطور تنظیماتش کار سختیه یا چندان مهارتی نمی خواد و خودمم می تونم نصبش کنم؟یعنی می تونم مودم رو که از طرف شرکت آوردن بگیرم و بگم خودم نصبش می کنم و پول نصب رو ندم؟شیوه نصبش مثل مودم dial up یا فرق داره؟
    2-وقتی که مودم adsl رو نصب کردم باید مودم dial up رو از کامپیوتر جدا کنم؟یا می تونه هر دوتاش نصب باشه؟و گاهی هم از dial up استفاده کنم.
    3-روی کابل تلفنم باید کاری صورت بگیره یا نه شبیه dial up فقط باید به پشت مودم وصل بشه؟
    ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین.
    1-نصب مودم چه نرم افزاري چه سخت افزاري كار خيلي آسونيه! فقط بايد از كامپيوتر چيزاي ابتدايي رو بلد باشي. اگه مودمت LAN داشته باشه نصبش از dial up هم راحت تره
    2-مودم هاي ADSL از نوع External هستن (تا اونجايي كه من ديدم و مي دونم) و نيازي نيست كه مودم dial up رو جدا كنيد ، مي تونيد هر وقت كه مي خوايد با ADSL وصل بشيد يا Dial up
    3-شما فقط بايد يه سيم از پريز تلفنتون به مودم وصل كنيد ( دقيقا مثه Dial up )

2. 3 کاربر از farhad_s5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-نصب مودم adsl چه از نظر سخت افزاری چه نرم افزاری و همینطور تنظیماتش کار سختیه یا چندان مهارتی نمی خواد و خودمم می تونم نصبش کنم؟یعنی می تونم مودم رو که از طرف شرکت آوردن بگیرم و بگم خودم نصبش می کنم و پول نصب رو ندم؟شیوه نصبش مثل مودم dial up یا فرق داره؟

سلام.
    اگه مودمی که خواهید خرید، LAN رو ساپورت کنه، نیازی به نصب نخواهید داشت. از طریق Local Area Connection به اینترنت وصل میشید.
    ولی اگه Lan Support نباشه، باید نصب بشه. نصبش هم دقیقا مثل نصب بقیه ی سخت افزار ها هست.
    خیلی آسون و ساده.

ولی به یک نکته ی مهم اشاره کنم که احساس میکنم درست برداشت نشده.
    دوست من، اون 10 الی 15 هزار تومانی که شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی از شما میخواد، مربوط به نصب مودم نیست.
    اون مبلغ مربوط به نصب و راه اندازی سرویس ADSL هست که قسمتی از آن در مخابرات و قسمت دیگر در شرکت انجام میگیره.
    وگرنه هیچ شرکتی بابت تنظیم مودم، از کاربراش پول نمیگیره. یا حداقل من که چنین شرکتی سراغ ندارم.
    موفق باشید

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام.
    اگه مودمی که خواهید خرید، lan رو ساپورت کنه، نیازی به نصب نخواهید داشت. از طریق local area connection به اینترنت وصل میشید.
    ولی اگه lan support نباشه، باید نصب بشه. نصبش هم دقیقا مثل نصب بقیه ی سخت افزار ها هست.
    خیلی آسون و ساده.

ولی به یک نکته ی مهم اشاره کنم که احساس میکنم درست برداشت نشده.
    دوست من، اون 10 الی 15 هزار تومانی که شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی از شما میخواد، مربوط به نصب مودم نیست.
    اون مبلغ مربوط به نصب و راه اندازی سرویس adsl هست که قسمتی از آن در مخابرات و قسمت دیگر در شرکت انجام میگیره.
    وگرنه هیچ شرکتی بابت تنظیم مودم، از کاربراش پول نمیگیره. یا حداقل من که چنین شرکتی سراغ ندارم.
    موفق باشید
    محض اطلاعتون بگم که من دوبار به پارس آنلاین زنگ زدم در ارتباط با همین موضوع که آیا هزینه ی راه اندازی مربوط به نصب مودم هست یا هزینه ی راه اندازی مخابرات و شرکت هستش و بهم گفت این هزینه ی نصب مودم در منزل یا شرکتتون هست و اگر مودم رو خودتون نصب کنید میتونید این هزینه رو ندید (تازه پارس آنلاین 20 تومن هزینه ی راه اندازی میگیره)

5. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

یه سوال.
    مودم من FastLink و کارت شبکه ام D-link 520 از شرکت صبانت هم Adsl گرفتم.
    من هر جا رفتم گفتن این بهترین مودم هست و عالیه و فلان.
    حدود یک ماه پیش تمام چراغهام بجز پاور خاموش بود طبق راهنمای عیب یابی عمل کردم و اسپلیتر رو خارج کردم و... درست شد الان دوباره یک هفته است که اینطوری میشه منتها این دفعه هر بار که خاموش میکنم دیگه چراغها روشن نمیشن و باید هر بار سیمها رو جدا کنم اسپلیتر از مدار خارج کنم و پنج دقیقه بزارم مودمم خاموش باشه و ...

میخواستم بدونم این مشکل به چه دلیل رخ میده چرا یک دفعه اینطوری میشه ؟الان هم هر چی تلاش کردم دیگه نشد.

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

محض اطلاعتون بگم که من دوبار به پارس آنلاین زنگ زدم در ارتباط با همین موضوع که آیا هزینه ی راه اندازی مربوط به نصب مودم هست یا هزینه ی راه اندازی مخابرات و شرکت هستش و بهم گفت این هزینه ی نصب مودم در منزل یا شرکتتون هست و اگر مودم رو خودتون نصب کنید میتونید این هزینه رو ندید (تازه پارس آنلاین 20 تومن هزینه ی راه اندازی میگیره)
    من تو شهرمون وقتی رفتم اشتراک بگیرم هزینه راه اندازی زده بود 15 تومن ولی بعد راه اندازی که رفتم حساب کنم چون خودم مودم و نصب کرده بودم 10 تومن برای راه اندازی گرفتن احتمالا اینا هم اگه خودتون نصب کنید کمتر میگیرن

داره خودمونی میشه شلمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران کثیف

1

یه سوال.
    مودم من fastlink و کارت شبکه ام d-link 520 از شرکت صبانت هم adsl گرفتم.
    حدود یک ماه پیش تمام چراغهام بجز پاور خاموش بود طبق راهنمای عیب یابی عمل کردم و اسپلیتر رو خارج کردم و... درست شد الان دوباره یک هفته است که اینطوری میشه منتها این دفعه هر بار که خاموش میکنم دیگه چراغها روشن نمیشن و باید هر بار سیمها رو جدا کنم اسپلیتر از مدار خارج کنم و پنج دقیقه بزارم مودمم خاموش باشه و ...

میخواستم بدونم این مشکل به چه دلیل رخ میده چرا یک دفعه اینطوری میشه ؟الان هم هر چی تلاش کردم دیگه نشد.
    مطمئنی کابلات مشکل ندارن مثلا خراشی یا لهشدگی
    که باعث قطعی بشه

بهتره از یکی دیگه از دوستات اسپیلینترشو بگیری یا برا خودتی بدی بهش تا ببینی سالمه یانه
    مودم من سمفونی از اسیا تک خط گرفتم همین مشکلاتو داشتم ولی مشکل من قطعی سیم تلفن بود(خداییشم الان6و7و8 سالی بودداشت کار میکرد)

9. این کاربر از شلمان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه سوال.
    مودم من fastlink و کارت شبکه ام d-link 520 از شرکت صبانت هم adsl گرفتم.

علاوه بر اون نکته ای که شلمان !!! گفتن خوب ممکنه مشکل کلا از مودمت باشه!!! اول از سالم بودن کابلها اطمینان حاصل کن
    همچنین سیمهای تلفن و..

اگه به نتیجه‌ای نرسیدی ینی اینکه مودمت عمرش به پایان رسیده!!!!
    اگه تعمیر میشد که هیچی!! در غیر اینصورت مارو در مراسم ختمش حتما دعوت کن!! :(

11. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

یکی از دوستام جدیدا از شاتل سرویس گرفته . مودم بی سیم بیلیون 7300 دادن بهش . طرف از شرکت اومد نصب کنه . کنسول و اینا رو ست کرد دید چراغ مودم ثابت نمیشه گفت بعدا میام درستش می کنم . حالا این دوستم که مودم رو وصل میکنه چراغ ثابته و تو کنسول سرعتش نوشته شده . و مثل راهنمای نصب شاتل دقیقا تنظیم شده . حالا میخوام بدونم چه جوری باید کانکت شد ؟
    ببخشید که بد توضیح دادم و اگه تکراری بود .
    اگه میشه جوابمو بدین . خیلی ممنون .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

مشکل از لهشدگی سیم بود اون قسمت از سیم رو ترمیم کردم و بعد خط رو مستقیم به مودم وصل کردم درست شد.
    تجربیات من برای دوستانی که چنین مشکلی براشون پیش میاد.
    سیم تلفن رو از قسمت اسپلیتر قطع کنید و مودم رو خاموش روشن کنید و تلفنتون اگر بی سیم هست کلا قطعش کنید
    سیم dsl رو به تلفن وصل کنید و ببینید خط آزاد است و چک کنید نویز روی خط نباشد.(تست سالم بودن سیم dsl از اسپلیتر تا مودم)
    اسپلیتر رو از مدار خارج کنید و مودم رو مستقیم به خط وصل کنید(تست اسپلیتر)
    تمام سیم ها رو از مودم در بیارید و دقیقا پنج دقیقه بعد وصل کنید.
    ریست.
    ممنون از دوستان

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یکی از دوستام جدیدا از شاتل سرویس گرفته . مودم بی سیم بیلیون 7300 دادن بهش . طرف از شرکت اومد نصب کنه . کنسول و اینا رو ست کرد دید چراغ مودم ثابت نمیشه گفت بعدا میام درستش می کنم . حالا این دوستم که مودم رو وصل میکنه چراغ ثابته و تو کنسول سرعتش نوشته شده . و مثل راهنمای نصب شاتل دقیقا تنظیم شده . حالا میخوام بدونم چه جوری باید کانکت شد ؟
    ببخشید که بد توضیح دادم و اگه تکراری بود .
    اگه میشه جوابمو بدین . خیلی ممنون .
    هیچی ، زنگ بزنه شرکت ، یوزر و پس بگیره ، همین .
    البته بستگی داره بخواد بریج باشه یا نه ... اگه بخواد بریج باشه ، باید یه بار دیگه کانفیگ کنه .
    از همون پای تل هم راهنمایی اش می کنن

15. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •