تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 198 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوبه بازی داره تموم میشه . الان تقریبا دورو بر landsmeet هستم که الیستر راضی شده با ملکه ازدواج کنه . الان توی elf city دارم میپلکم . یکی میشه بگه چند درصد بازی مونده ؟

یه چیز دیگه این فلمث که کشته شد . high dragon چقدر سختره از این ؟
    بازی که تقریبا دیگه آخراشه. اگه ماموریت های فرعی رو نخواید برید بازی دو سه ساعته تموم میشه.
    فقط ماموریت پایانی مونده.
    در مورد high dragon اگه شما بازیو در normal میرید کشتن اون خیلی سخته. باید از تاکتیک های و امکانات بازی نهایت استفاده رو بکنید. در مورد اون توی پست اول تاپیک توضیح داده شده.
    روی easy ولی کشتنش زیاد سخت نیست. ولی در کل high dragon مثل اون Flemnth نیست که حرکت نکنه به خاطر همین کشتنش سختره.

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا من archdemon رو راحت کشتم درحالی که فلمنث رو نتونستم
    دیفیکالتی هم یا روی نرمال بود یا روی هارد دقیق یادم نیست

اون مرحله موریگان و وین و آلیستر رو داشته باش و برای ارتش کمکی هم الف ها رو بخواه چون کماندار و دورزن هستن

با موریگان و وین به همراه الف ها آرچ دیمون رو بزن و با آلیستر و گری واردن هم نیروهای کمکی اژدها رو بزن

4. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

حالا اینو میگین. بنظر من خود دراگونه که توی New Heaven میتونی بیدارش کنی و بکشیش سختتره از همه. نامرد پدر همه رو در میاره ولی یه بقالی خرت و پرت تو شکمشه.

البته اگه فلمث یا این یکی دراگونه سختتر از archdemon بنظر میان بخاطر اینه که نیروی کمکی نداری. تازه واسه فلمث موریگانم نمیتونی ببری. موریگان چون جادوی سرد داره واسه دراگونا خیلی بهتره. حداقل بعضی وقتا دراگون یخ میزنه واسه چند ثانیه.

من واسه archdemon همیشه جادوگرا رو صدا میزنم. هم دور زنن هم اون رئیسشون که تو circle tower هم میبینیش خودش یه پا دراگونه با اون جونش. اسپلای خوبی هم میزنه. خودم و الیستر و وین و للیانا رو هم برمیدارم چون اگه موریگانم بردارم تو اون یکی جنگه که بقیه رفقا هستن کار یکم سخت میشه. للیانا هم با اون کمان مخصوصش خیلی تو جنگ آخر کمک میکنه.

6. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

من که واسه بار سومه که میرم.

یه دفعه انسان جنگجو با سلاح بزرگ (two-handed weapons) برداشتم با اون قابلیت Indomitable ـش که نمیذاشت بخورم زمین خیلی حال کردم. Reaver شدم که البته واسم گرون تموم شد (اونایی که رفتن میدونن چرا ) و Berserker که یه دونه میزدم تو سر طرف، از وسط قاچ میخورد!! ولی خوب دفعه اولم بود تو حالت آسونش رفتم.

دفعه بعد یه انسان جادوگر برداشتم با اسپلای توپ مثل Sleep و Cage و Walking Bomb و Paralyze و برق. خلاصه هر کی میومد سمتم یا خواب بود یا قفل شده بود یا کلا تا میومد بفهمه دنیا دست کیه به ملکوت Maker میپیوست! خیلی قوی بودم و کلی باهاش حال میکردم.

دفعه بعدش که با الف رفتم و میخواستم کماندار بشم. آخه دفعه قبلش دیدم قویترین ضربه مال للیانا با کمانش بود که تقریبا 400 زده بود (تو اون قسمت که مشخصات هر کس رو مثل دفعات مردن یا قویترین دشمنی که کشته رو مینویسه) واسه همین هوس کردم آرشر برم ولی همون اولش ولش کردم. دیگه یه خورده تکراری شده بود.

این دفعه هم که بعد از چند ماه که Awakening رو ریختم گفتم دوباره از اول شروع کنم. یه الف دزد ورداشتم با دو تا چاقو. آساسین شدم و فکر کنم کلاس دومشم Duelist بردارم. فعلا که بدک نیست. نرمال دارم میرم. الانم بهترین چاقوی بازی رو از اورزومار که 148 سکه قیمتش بود (سر گردنه ـس این شهر ) خریدم. البته هنوز وجود نکردم برم سراغ فلمث یا جنگل الف ها (خیلی سخته). اون قسمت New Heaven هم مونده. خلاصه وسطاشم.

8. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که واسه بار سومه که میرم.

یه دفعه انسان جنگجو با سلاح بزرگ (two-handed weapons) برداشتم با اون قابلیت Indomitable ـش که نمیذاشت بخورم زمین خیلی حال کردم. Reaver شدم که البته واسم گرون تموم شد (اونایی که رفتن میدونن چرا ) و Berserker که یه دونه میزدم تو سر طرف، از وسط قاچ میخورد!! ولی خوب دفعه اولم بود تو حالت آسونش رفتم.

دفعه بعد یه انسان جادوگر برداشتم با اسپلای توپ مثل Sleep و Cage و Walking Bomb و Paralyze و برق. خلاصه هر کی میومد سمتم یا خواب بود یا قفل شده بود یا کلا تا میومد بفهمه دنیا دست کیه به ملکوت Maker میپیوست! خیلی قوی بودم و کلی باهاش حال میکردم.

دفعه بعدش که با الف رفتم و میخواستم کماندار بشم. آخه دفعه قبلش دیدم قویترین ضربه مال للیانا با کمانش بود که تقریبا 400 زده بود (تو اون قسمت که مشخصات هر کس رو مثل دفعات مردن یا قویترین دشمنی که کشته رو مینویسه) واسه همین هوس کردم آرشر برم ولی همون اولش ولش کردم. دیگه یه خورده تکراری شده بود.

این دفعه هم که بعد از چند ماه که Awakening رو ریختم گفتم دوباره از اول شروع کنم. یه الف دزد ورداشتم با دو تا چاقو. آساسین شدم و فکر کنم کلاس دومشم Duelist بردارم. فعلا که بدک نیست. نرمال دارم میرم. الانم بهترین چاقوی بازی رو از اورزومار که 148 سکه قیمتش بود (سر گردنه ـس این شهر ) خریدم. البته هنوز وجود نکردم برم سراغ فلمث یا جنگل الف ها (خیلی سخته). اون قسمت New Heaven هم مونده. خلاصه وسطاشم.
    خداییش نمیدونم چجوری با ROUGE رفتی و اساسین شدی . من که تا قصر redcliffe خوب رفتم ولی اونجا یه چندتا زره پوش داشت که هرچی بهشون میزدم اثری نداشت . کلا فکر میکنم خیلی با زره پوشا نشه مقابله کرد اگه melee rouge باشی . اگه تا حالا تونستی خوب پیش بری یادم باشه یه راهنمای توپ ازت بگیرم واسه melee rouge .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

خداییش نمیدونم چجوری با ROUGE رفتی و اساسین شدی . من که تا قصر redcliffe خوب رفتم ولی اونجا یه چندتا زره پوش داشت که هرچی بهشون میزدم اثری نداشت . کلا فکر میکنم خیلی با زره پوشا نشه مقابله کرد اگه melee rouge باشی . اگه تا حالا تونستی خوب پیش بری یادم باشه یه راهنمای توپ ازت بگیرم واسه melee rouge .
    اونا که میگی که ماشاا... یه پا تانکن با اون زره هاشون. اتفاقا rogue بخاطر اینکه چاقو دستشه خیلی روی زره بهتره (چون یه قابلیت هست فکر کنم armor peneteretion بود دقیقا واسه آرموره). بعدشم که یه قابلیت داره دو تا مارن که پیچیدن دور هم (شبیه آرم داروخانه ها). اونم بزنی یه ضربه میزنه بدون توجه به زره دشمن.

وقتی هم که بری پشتشون ضربه هات خیلی قویتر میشن. اگرم یه قابلیت داره بدی وقتی طرف گیج میزنه (دور سرش یه چیزی میچرخه ) همش backstab میشه که پدر طرفو در میاره.

بهرحال منم همونجا اذیت شدم ولی راستیاتش اون یارو گردن کلفتا هستن که قبلش تو حیاط قصر درو واسشون باز میکنی میان پدر صاحاب اون Revenant نامردو در میارن. اگه بهشون بگی باهات بیان تو قصر، اینجا که میرسی میان کمکت. وگرنه rogue که هیچ اگه archdemon هم باشی یه ربع طول میکشه تا این زره پوشا رو نفله کنی.

11. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

من واسه ROGUE با دو تا چاقو و قابلیت سم سازی و یه زره معمولی شروع میکنم.

همون اولاش CUNNING و DEXTERITY رو یه کم میبرم بالا. بعضی وقتا هم یه کم STRENGTH (اگه هوس کردم شمشیر بردارم که فکر کنم بیخود دادم چون چاقوهای توپی تو بازی هست) و CONSTITUTION (جون مهمه خوب) میدم. خلاصه strength و constitution رو تا 14 میبرم بالا و dex و cunning رو هم تا هر چی بیشتر بهتر. معمولا با هم میبرمشون بالا.

تو قسمت ROGUE فکر کنم پنج تا خط هست که دو تای اولش خیلی مهمن. بخصوص دومی که اگه تا آخرش بری EVASION رو بهت میده که تقریبا 20% ضربه های دشمن روی تو خطا میره.
    LOCKPICK هم که میدم تا لازم نباشه همش للیانا رو دنبال خودم راه بندازم.
    ولی STEALTH رو ندادم. بعدا میدم چون وقتی به آخرش برسی میتونی وسط جنگم غیب بشی که هم بهت فرصت بطری خوردن میده هم میتونی راحت بری پشت سر طرف و backstab بزنی.

از اون سه ردیف آبیا که مال دو تا اسلحه است هم همشو با هم میرم بالا. ردیف اولش خوب ضربه هاتو بهتر میکنه اگرم بخوای شمشیر برداری (که فکر نکنم نیاز باشه) قدرتت بیشتر میشه. ردیف دوم و سوم هم قابلیت های جالبی بهت میدن.

اگه آساسین رو برداری، همه قابلیتاش مال backstab هست که کلا خیلی بدرد میخوره. بخصوص اولیش چون همه ضربه هایی که به طرف میخوره critical میشه! واسه وقتی با استن یا اوگرن هستی خیلی به کارت میاد.

سم سازی هم خیلی بدرد میخوره. راستش چون ROGUE قابلیت جادویی نداره اگه از اون بمبا بسازی خیلی تو جاهای شلوغ بدردت میخوره. وقتیم جیب بری کنی کلی آیتم های ساختن سم و بمب مفتکی گیرت میاد.

دیگه چی بگم.......

آها.... COERCION و PICKPOCKET و POISONING و COMBAT TRAINING رو باید بدی. اولی واسه دیالوگا چون cunning بالایی داری خیلی بدردت میخوره و کلی ماموریت و پول از این راه گیرت میاد (بخصوص تو اورزومار یه ماموریت هست که تقریبا 60-70 تا طلا گیرت میاد!)
    دومی هم که میدونی چیه. سومی هم که گفتم واسه سم و بمبه. آخری هم که کلا لازمه واسه همه.

اگه چیز دیگه ای بود بگو تا بگم.

13. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    یکی کرک اسکیدرو رو برا این بازی بزاره.
    ممنون.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

خواستم ببینم سبک بازی چیه ؟قشنگه ؟

از این بازی هایی که نمیدونی چی کار کنی و کجا بری نیست که ؟

بخرم پشیمون نمیشم ؟باحاله ؟تو چه مایه هاییه ؟راهنمایی این بازی هست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

با سلام

خواستم ببینم سبک بازی چیه ؟قشنگه ؟

از این بازی هایی که نمیدونی چی کار کنی و کجا بری نیست که ؟

بخرم پشیمون نمیشم ؟باحاله ؟تو چه مایه هاییه ؟راهنمایی این بازی هست ؟
    خوب سبک بازی که معلومه. RPG یا Role-Playing Game یا نقش آفرینی.

میشه با بازیهایی مثل NeverWinter Nights یا Dungeon Siege مقایسش کرد ولی لازم نیست تاکید کنم که از همه نظر از اونا سرتره. فوق العادس.

اگه از بازیهای نقش آفرینی خوشت میاد، شک نکن. امتیاز این بازی اونقدر بالا هست تو سایتای بزرگ که چشم بسته بری بخریش.

فقط میدونی که باید زبان انگلیسیت در حد متوسط باشه وگرنه هیچی از بازی نمیفهمی.

جالبیش اینه که هم اکشن داره هم نقش آفرینی. یعنی نه خیلی حرف داره مثل بازیای Adventure نه خیلی اکشنه مثل FPS ها (مثل Crysis و Doom و COD).

سبک فانتزی/تخیلی هم هست دیگه. یعنی با سلاح سرد مثل شمشیر و تبر و کمان و حتی با جادوگری میجنگی. قابلیتهای جالب و متنوعی هم داره.

تنوع اسلحه، زره، جادو، دشمنای مختلف، محیطهای متنوع از جنگل گرفته تا غار و شهر و ساحل و کوه.

زاویه دیدش هم در نوع خودش جالبه. هم مثل NWN و Dungeon Siege از بالا میتونی ببینی هم مثل Assassin's Creed و Mass Effect از پشت سر.

یکی از بزرگترین حسن های این بازی جنگیدنشه. فوق العاده خوش دست و باحاله. یه Space میزنی یه عمر فرصت فکر کردن داری که چی کار کنی. نخواستی هم که میجنگی دیگه. یعنی مثل همه بازیای اکشن. ولی این Space ـش یه دنیا میارزه واسه بازیی که تو یه جنگ شونصد مدل حرکت و قابلیت ویژه و بمب و جادو و بطری و... مصرف میشه.

طول عمر بازی هم خیلی خوبه. زود تموم نمیشه. داستان باحالی داره. رفقای متنوعی هم پیدا میکنی که هر کدوم واسه خودشون یه شخصیتی دارن و باید حرفایی که بهشون میزنی یا کارایی که جلوی چشمشون میکنی رو با دقت انتخاب کنی. خلاصه مثل آدم واقعی میمونن. بعضی وقتا هم آدمو کفری میکنن دیگه. بعضی وقتام اگه خوب مخشونو بزنی.... آره دیــــگـــه...

سه کاراکتر انسان / الف / دوارف با سه کلاس جنگجو / دزد / جادوگر با شش پیش زمینه مختلف که شخصیت و خانواده و محل زندگیتو تعیین میکنه هم داره که خودش یه جورایی تنوع بازی رو میبره بالا.

بازم میگم... زبان در حد متوسط و کمی هم حوصله. اگه عاشق COD و Crysis و امثالهم هستی و تا حالا هم RPG بازی نکردی شاید اولش یکم تو ذوقت بخوره ولی یه ذره که باهاش ور بری راحت بگم خودتو تو نقش شخصیت اصلی که درست کردی حس میکنی. باحاله خلاصه.

چقدر حرف زدم. برم یه لیوان آب بخورم. دهنم کف کرد.

خوب حالا که آب خوردم و نفسم جا اومد یه چیز دیگم یادم اومد.

اگه خواستی بری بخری برو Dragon Age: Awakening رو بخر که هم Origins رو داشته باشه هم Awakening رو. تقریبا اگه خیلی خوره باشی و بخوای همه ماموریت های ریز و درشتشو بری یه ماه کامل سر کارت میذاره. تازه اگه فقط یه بار بخوای بری.
    Last edited by behrad66; 15-08-2010 at 16:21.

17. 4 کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •