تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 298 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

شما کاری که گفتمو انجام بده درست میشه
    ببین من تمام این پستا رو با گوشیم میزنم و همش دارم تراوین بازی میکنم وقتیم سر کلاسم همش بازی میکنم تو ماشینم باهاش آهنگ گوش میدم بعضی وقتا 2 تا اپرا مینی باز میکنم با یکیش دانلود میکنم با یکیش تو اینترنت میچرخم همزمان آهنگ گوش میدم کلی مسیجم میزنم و چند دقیقه هم تماس روزی 1 بار شارژش میکنم تازه وقتی میزنمش تو شارژ هنوز 1 خط شارژ داره
    به به! چه کارایی که شما از این گوشی بیچاره نمیکشی

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

شما کاری که گفتمو انجام بده درست میشه
    ببین من تمام این پستا رو با گوشیم میزنم و همش دارم تراوین بازی میکنم وقتیم سر کلاسم همش بازی میکنم تو ماشینم باهاش آهنگ گوش میدم بعضی وقتا 2 تا اپرا مینی باز میکنم با یکیش دانلود میکنم با یکیش تو اینترنت میچرخم همزمان آهنگ گوش میدم کلی مسیجم میزنم و چند دقیقه هم تماس روزی 1 بار شارژش میکنم تازه وقتی میزنمش تو شارژ هنوز 1 خط شارژ داره
    امتحانش ضرر نداره کسانی که مشکل دارند یه بار امتحان کنند.
    نتیجه اش رو بگند

داره خودمونی میشه aminhity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

3-

4-اینارو فعلاً بیخیال شو اول بخر بعد اگه مشکل داشت باهاش ور برو. من حدود 1.5 ماه با باتریش هیچ مشکلی نداشتم تقریباً 3 روز جواب میداد تا یه روز اومدیم و باتریشو در اوردیم خراب شد بعد دوباره درست شد بعدش دوباره قاطی کرد یعنی یه بار خوبه یه بار بد این کاری هم که گفتم بازم جواب نداد یعنی فکر میکردم جواب میده ولی دیدم ربطی نداره خدا کنه دوباره درست بشه
    پس ما چی کار کنیم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بهترین راه اینه که اگه کسی عجله نداره یه مدت کوتاه (شاید 1 ماه) صبر کنه پارتی جدید میکروتل برسه و با خیال راحت گوشی با گارانتی اصلی بخره.
    یه سوال من داشتم.چه جور میشه فهمید گوشی اصله یا نه؟فرق گوشی چینی با کره ای واقعا خیلیه؟واقعا تا چند وقت دیگه گوشی های گارانتی دار میاد یا نه؟واقعا این گوشی های گارانتی دار گارانتی دارن یا الکیه.منظورم اینه که منظور از گارانتی چیه؟یعنی شرایطش چیه؟اگه گوشی به کل بپکه بازم گارانتی داره
    آخه من رفتم گوشی بخرم گفتن گارانتی نداره.گفتم یعنی چی؟گفتن گارانتی به درد نمی خوره همش الکیه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[quote=yazdankhah;3720575]
    4.اینو اصلا نفهمیدم.این jbaktaskman نرم افزاره یا سخت افزار؟تو خود گوشی اتومات نصبه؟غیر فعالش کنم؟
    quote]

Jbak Taskman v0.99_Full_Release 6 بهترین taskmanager گوشی
    این برنامه jbaktaskman نام داره و به عنوان taskmanager در گوشی شما استفاده میشه و میتونه تمامی برنامه ها رو ببنده و حتی هنگامی که برنامه ای بسته نمیشه ، jbaktaskman اونو براتون می بنده و نمیذاره گوشیتون هنگ کنه .... ضمنا این برنامه میتونه musicplayer بعضی از گوشیها رو نمیشه ازش خارج شد رو ، ببنده ( مانند 5700 و بعضی از ان73 ها )
    این برنامه قابلیت shortcut گذاشتن رو هم داره و میتونه صفحه کلید گوشیتونو قفل کنه و گوشیتون رو reboot کنه ( ریستارت ).
    همچنین میزان RAM و حجم مموری و حافظه داخلی گوشی رو هم نشون میده.

به نقل از: .p30lordsسایت

حالا این در مورد باطری موثر هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان چه جور میشه فهمید واقعا کی گوشی های گارانتی دار جدید میاد؟

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال من داشتم.چه جور میشه فهمید گوشی اصله یا نه؟فرق گوشی چینی با کره ای واقعا خیلیه؟واقعا تا چند وقت دیگه گوشی های گارانتی دار میاد یا نه؟واقعا این گوشی های گارانتی دار گارانتی دارن یا الکیه.منظورم اینه که منظور از گارانتی چیه؟یعنی شرایطش چیه؟اگه گوشی به کل بپکه بازم گارانتی داره
    آخه من رفتم گوشی بخرم گفتن گارانتی نداره.گفتم یعنی چی؟گفتن گارانتی به درد نمی خوره همش الکیه

از برنامه های نرم افزاری داخل ... قسمت sms ... کارایی دوربین و لنز دوربین ...

بله گارانتی دارن البته گارانتی اصلی باید بگیری اگر نوکیا .. اتصالات و اگر سامسونگ که میگن مایکروتل .. بپکه هم کامل عوض میکنن

8. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

[QUOTE=aminhity;3726055]

حالا این در مورد باطری موثر هست یا نه؟

نه تاثیری نداره باتری من که فعلا خوبه باهاشم ور نرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کمی تحمل کنید تا باتریش درست بشه و یه بار بزارید کامل شارژش خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریو در بیارید و بزارید و شارژ کنید من حدود 1.5 ماه خیلی از باتریش راضی بودم تا اینکه یه بار باتریشو در اوردم و قاطی کرد ولی الان خدا رو شکر خیلی خوب شده دیگه توبه کردم باتریشو در بیارم
    حسن جان

وقتی میگی یکم تحمل کنید یعنی از روزی که خریداری شده چند روز باید شارژ و خالی بشه تا باطریش به حالت عاددی و مطلوب برسه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چه جور میشه فهمید واقعا کی گوشی های گارانتی دار جدید میاد؟
    فعلا هیچ چیزی معلوم نیست و شرکت این هفته و اون هفته میکنه.

به نظر من یا صبر کن یا برند دیگه بخر. سعی کنید گوشی بدون گارانتی نخرید (البته این نظر شخصی منه با دلایلی که برای خودم دارم وگرنه هر کسی صلاح خودشو داره)

اوضاع گوشی کلا زیاد جالب نیست و فعالان عمده کار این کار دست نگه داشتند هم بحران اقتصادی جهان و هم مسائل داخلی یه جورایی اوضاع رو به ابهام برده.

12. این کاربر از yazdankhah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •