دوستان به نظرتون قیمت ipod touch 3g 32gig تا نوروز تکون میخوره؟(میاد 300 تومن)
دوستان به نظرتون قیمت ipod touch 3g 32gig تا نوروز تکون میخوره؟(میاد 300 تومن)
دوستان نمیدونم الآن هم این بازی رایگانه یا نه اما تا یه هفته رایگان گذاشته بودن.حالا مهلتش تموم شده یا نه نمیدونم اما اگه نشده حتما" spikey رو بگیرید.50 تا مرحله داره که به ترتیب سخت میشن.
من الآن 49 هستم .
حجمش هم فک کنم زیر 7 مگ بود ...
اگه مغزتون برا فیزیک خوب باشه راحت تر میتونید رد کنید مراحلشو ...
شما باید با تعداد حرکتایی که بهتون میده ، پروانه های توی شیشه رو آزاد کنید ...
Last edited by ahmad72; 07-11-2009 at 01:08.
به نظرم پایین بیاد و مثلاً بشه 320 تومن ... اما توجه کن که بهرحال شما هم حدود 5 ماه فرصت استفاده از این دستگاه رو از دست دادی که زمان کمی نیست ... اینو دیگه باید پیش خودت حساب کنی که می ارزه 5 ماه صبر کنم، بخاطر اینکه فرضا 40 تومن بیاد پایین یا نه ...
پس اینهمه میگن 80 هزار تا برنامه باسه اپل ساختن یعنی یدونه برنامه نیست دایویکس پخش کنه
مشکل سخت افزاری که نداره بستر نرم افزاریشم که قویه پس مشکلش چیه؟
Last edited by amir_dre; 07-11-2009 at 18:59.
البته برنامه ها الان شدن ۱۰۰ هزار تا
اما برنامه هایی که تو اپ استور هستن همشون رو باید اپل تاپید کنه که اگه اون قضیه دایویکس همونطور که Seymor هم گفت براش دردسر ممکنه بشه یا موضوع لایسنس و اینجور چیزا
اما من تو سیدیا که محدودیت های اپل رو هم نداره هم یه پلیر درست درمون که همه چی رو با قدرت پخش کنه ندیدم
حالا دلیل چیه نمیدونم :43:
سلام.
از دوستان عزیز درخواست دارم که هرکس قیمت به روز ipod touch 32 & 16 رو داره به من خبر بده...
اگه ممکنه خیلی به روز باشه(!). برای کسب بودجه می خوام.
و اینکه با خرید کیف و شارژر و بقیه چیزاش کلا چقدر باید پیاده بشم؟
و در آخر اینکه گارانتی اصلا به درد می خوره یا مثل گارانتی های موبایله؟
با سپاس فراوان.
فعلا...
ولی حیفه . توسایت اپل زده mp4 رو 1500 و 2500kbps میتونه بخونه فایلهای mkv با این بیت ریت ها کیفیتشون HD هست یا الان فیلم های divx DVDrip 300 مگی هم هست. مثل این میمونه که یه فراری بخری بعد براش محدودیت سرعت بزارن تا 180 تا بیشتر نداره
(آخه تو سایت اپل زده a Geat pocket Computer )
Last edited by amir_dre; 08-11-2009 at 11:30.
ارتباط بین این دو مقوله که "چون یه عالمه برنامه برای تاچ هست ، پس یکی بالاخره باید ساپورت Divx رو هم جور کنه " اندکه ... امکانات و دسترسی هایی که یه developer (سازنده app) داره محدوده و مسلماً توانایی و دسترسی به فرمت های ویدئویی یکی از اونها نیست .. این یه مقوله حساس برای هر کمپانی ای هستش: Apple پیش خودش فکر می کنه که ایجاد فرمت اختصاصی برای من مصونیت از دعاوی حقوقی احتمالی میاره + فرمت مورد نظر من که MP4 باشه رو بیش از پیش رواج میده ... در حالیکه مثلا Cowon میگه من چون دسترسی ام به بازار غربی محدوده و app ی هم واسه فروش ندارم، چیزی واسه از دست دادن ندارم و چه بهتر که چار تا فرمت بیشتر ساپورت کنم تا مزیت رقابتی در مقابل apple واسه ام ایجاد کنه ..
همونطور که گفتم سیاست کمپانی رو کاملاً بازار هدف ایجاب می کنه ، کریتیو که یه موقعی پیشرو ترین کمپانی بود ، به محض اینه که معروفیتش از آسیا رد شد و در بازار امریکا و اروپا هم جای خودش رو پیدا کرد، شروع کرد به حذف کردن قابلیت های دردسر ساز : ضبط از رادیو رو حذف کرد (ناقض کپی رایت بود) ، پشتیبانی native از فرمت های تصویر رو محدود کرد (zen vision:m که مال سه نسل قبله، پشتیبانی بهتری نسبت به مدلهای فعلی داره) و شروع کرد به همکاری به Apple .
خلاصه اینکه اگه فکر کردید کمپانی راحتی مشتری اش رو در نظر می گیره موقع ساخت محصول ، دوباره فکر کنید.
اینم برنامه ای که گفتم برای پخش DivX هست.توضیحات:
yxflash is video player for mobile devices, It supports High quality Xvid/Divx, Flash Video, and WMV playback on iPhone
خب اینکه خیلی خوبه؛ کسی تست کرده ؟ ... سازگاری اش چطوره؟ ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)