تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 587 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان به نظرتون قیمت ipod touch 3g 32gig تا نوروز تکون میخوره؟(میاد 300 تومن)

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان نمیدونم الآن هم این بازی رایگانه یا نه اما تا یه هفته رایگان گذاشته بودن.حالا مهلتش تموم شده یا نه نمیدونم اما اگه نشده حتما" spikey رو بگیرید.50 تا مرحله داره که به ترتیب سخت میشن.
    من الآن 49 هستم .
    حجمش هم فک کنم زیر 7 مگ بود ...
    اگه مغزتون برا فیزیک خوب باشه راحت تر میتونید رد کنید مراحلشو ...

شما باید با تعداد حرکتایی که بهتون میده ، پروانه های توی شیشه رو آزاد کنید ...
    Last edited by ahmad72; 07-11-2009 at 01:08.

3. 3 کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان به نظرتون قیمت ipod touch 3g 32gig تا نوروز تکون میخوره؟(میاد 300 تومن)
    به نظرم پایین بیاد و مثلاً بشه 320 تومن ... اما توجه کن که بهرحال شما هم حدود 5 ماه فرصت استفاده از این دستگاه رو از دست دادی که زمان کمی نیست ... اینو دیگه باید پیش خودت حساب کنی که می ارزه 5 ماه صبر کنم، بخاطر اینکه فرضا 40 تومن بیاد پایین یا نه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

با خیلی از مواردی که گفتید موافقم اما
    کسایی که بخوان فیلم دانلود کنن دیگه نمیان به خاطر اینکه فرضاً اپل Avi رو ساپورت نکرده برن پول بدن فیلم بخرن !
    فوقش یه 20 دقیقه وقت میذارن Convert میکنن به MP4
    تو خود آمریکاش هم دارن دانلود میکنن (خیلی از سایتهای دانلود رایگان فیلم و موزیک و لینک های رپید مال همین آمریکاست)
    با این کار بیشتر مشتری های خودشون رو از دست میدن
    بازار خاور میانه هم کم بازاری نیست که اپل بخواد ازش دست بکشه. خیلی از تولید کننده ها خاورمیانه براشون یه بازار کلیدی محسوب میشه
    اینکه الان چند سالیه محصولات اپل هم تو ایران داره جا میوفته خودش نشون دهنده برنامه ریزیشون برای بازار خاورمیانه هست
    به هر حال شاید سلیقه ای باشه اما برای من اینکه بشینم هر فیلمی رو که میخوام ببینم اول کانورت کنم بعد بریزم تو دستگاه یه کار خسته کننده هست
    پس اینهمه میگن 80 هزار تا برنامه باسه اپل ساختن یعنی یدونه برنامه نیست دایویکس پخش کنه
    مشکل سخت افزاری که نداره بستر نرم افزاریشم که قویه پس مشکلش چیه؟
    Last edited by amir_dre; 07-11-2009 at 18:59.

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پس اینهمه میگن 80 هزار تا برنامه باسه اپل ساختن یعنی یدونه برنامه نیست دایویکس پخش کنه
    البته برنامه ها الان شدن ۱۰۰ هزار تا

اما برنامه هایی که تو اپ استور هستن همشون رو باید اپل تاپید کنه که اگه اون قضیه دایویکس همونطور که Seymor هم گفت براش دردسر ممکنه بشه یا موضوع لایسنس و اینجور چیزا

اما من تو سیدیا که محدودیت های اپل رو هم نداره هم یه پلیر درست درمون که همه چی رو با قدرت پخش کنه ندیدم

حالا دلیل چیه نمیدونم :43:

7. 2 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.
    از دوستان عزیز درخواست دارم که هرکس قیمت به روز ipod touch 32 & 16 رو داره به من خبر بده...
    اگه ممکنه خیلی به روز باشه(!). برای کسب بودجه می خوام.
    و اینکه با خرید کیف و شارژر و بقیه چیزاش کلا چقدر باید پیاده بشم؟
    و در آخر اینکه گارانتی اصلا به درد می خوره یا مثل گارانتی های موبایله؟
    با سپاس فراوان.
    فعلا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

اما برنامه هایی که تو اپ استور هستن همشون رو باید اپل تاپید کنه که اگه اون قضیه دایویکس همونطور که Seymor هم گفت براش دردسر ممکنه بشه یا موضوع لایسنس و اینجور چیزا

اما من تو سیدیا که محدودیت های اپل رو هم نداره هم یه پلیر درست درمون که همه چی رو با قدرت پخش کنه ندیدم

ولی حیفه . توسایت اپل زده mp4 رو 1500 و 2500kbps میتونه بخونه فایلهای mkv با این بیت ریت ها کیفیتشون HD هست یا الان فیلم های divx DVDrip 300 مگی هم هست. مثل این میمونه که یه فراری بخری بعد براش محدودیت سرعت بزارن تا 180 تا بیشتر نداره
    (آخه تو سایت اپل زده a Geat pocket Computer )
    Last edited by amir_dre; 08-11-2009 at 11:30.

10. این کاربر از amir_dre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی حیفه . توسایت اپل زده mp4 رو 1500 و 2500kbps میتونه بخونه فایلهای mkv با این بیت ریت ها کیفیتشون HD هست یا الان فیلم های divx DVDrip 300 مگی هم هست. مثل این میمونه که یه فراری بخری بعد براش محدودیت سرعت بزارن تا 180 تا بیشتر نداره
    (آخه تو سایت اپل زده a Geat pocket Computer )

ارتباط بین این دو مقوله که "چون یه عالمه برنامه برای تاچ هست ، پس یکی بالاخره باید ساپورت Divx رو هم جور کنه " اندکه ... امکانات و دسترسی هایی که یه developer (سازنده app) داره محدوده و مسلماً توانایی و دسترسی به فرمت های ویدئویی یکی از اونها نیست .. این یه مقوله حساس برای هر کمپانی ای هستش: Apple پیش خودش فکر می کنه که ایجاد فرمت اختصاصی برای من مصونیت از دعاوی حقوقی احتمالی میاره + فرمت مورد نظر من که MP4 باشه رو بیش از پیش رواج میده ... در حالیکه مثلا Cowon میگه من چون دسترسی ام به بازار غربی محدوده و app ی هم واسه فروش ندارم، چیزی واسه از دست دادن ندارم و چه بهتر که چار تا فرمت بیشتر ساپورت کنم تا مزیت رقابتی در مقابل apple واسه ام ایجاد کنه ..

همونطور که گفتم سیاست کمپانی رو کاملاً بازار هدف ایجاب می کنه ، کریتیو که یه موقعی پیشرو ترین کمپانی بود ، به محض اینه که معروفیتش از آسیا رد شد و در بازار امریکا و اروپا هم جای خودش رو پیدا کرد، شروع کرد به حذف کردن قابلیت های دردسر ساز : ضبط از رادیو رو حذف کرد (ناقض کپی رایت بود) ، پشتیبانی native از فرمت های تصویر رو محدود کرد (zen vision:m که مال سه نسل قبله، پشتیبانی بهتری نسبت به مدلهای فعلی داره) و شروع کرد به همکاری به Apple .

خلاصه اینکه اگه فکر کردید کمپانی راحتی مشتری اش رو در نظر می گیره موقع ساخت محصول ، دوباره فکر کنید.

12. 8 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اینم برنامه ای که گفتم برای پخش DivX هست.توضیحات:
    yxflash is video player for mobile devices, It supports High quality Xvid/Divx, Flash Video, and WMV playback on iPhone

14. این کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم برنامه ای که گفتم برای پخش DivX هست.توضیحات:
    خب اینکه خیلی خوبه؛ کسی تست کرده ؟ ... سازگاری اش چطوره؟ ...

16. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •