جی 900 که 250 تومنه.
مشکل سوختن ال سی دی نداشت که اینم اضافه شد !گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخه مانند میشه
جی 900 که 250 تومنه.
مشکل سوختن ال سی دی نداشت که اینم اضافه شد !گوشیش یهو السیدیش سیاه یا حالت سوخه مانند میشه
Last edited by vahid_civil; 24-04-2009 at 14:44.
کسی نمیخواد جواب درست بده
راستی یه چیز دیگه سرعتش هم شده یک هزارم لاکپشت![]()
نه نمیخوره ولی 4گیگ میخوره![]()
باید یه کاریش کرده باشه که اینطوری شده؟نمدونی از دستش افاتاده یا نه؟با اینکه با افتادنم نباید چیزی بشه..چون من خودم 600 دفعه انداختمش....ولی من احساس میکنم انداختن باعث کم شدن سرعت هم میشه...ولیب ا عرض تاسف من یکی که فکر نکنم کاریش بشه کرد...مگه یه تعمیر کار درستش کنهکسی نمیخواد جواب درست بده
راستی یه چیز دیگه سرعتش هم شده یک هزارم لاکپشت
حالا ایشالا که درست میشه..ببردش پیش یه تعمیر کار مطمئن...چون گارانتیا واسه اینکه پولشون خرج نشه الکیمیگن ما نمیتونیم درستش کنیم
ممنون![]()
تو ایران شاید گارانتی ها اینجوری باشن ولی تو دبی از گارانتی اصل گرفته ( چون ما تو دبی هستیم)
سلام
تازه گوشي g900 گرفتم.
و سرويس Gprs رو از سايت همراه اول فعال كردم و پيام كوتاه هم برام اومد اما اينترنتش فعال نميشه بازم!!!
داخل قسمت Priority هم خاليه!!
خب اگه گارانتی نتونه کاری کنه که فکر نکنم تعمیر کارام بتونن...عجیبه..تو ایران شاید گارانتی ها اینجوری باشن ولی تو دبی از گارانتی اصل گرفته ( چون ما تو دبی هستیم)![]()
آقا از بکسی که توی بازار موبایل چرخ زدن کسی قاب فابریک g700 ندیده؟ یا به عبارتی صفحه تاچش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)