نه من 512 دارم و سرعت دانلودم هم بین 58-60 هستش
موفق باشید
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
نه من 512 دارم و سرعت دانلودم هم بین 58-60 هستش
موفق باشید
من هم نداگستر استفاده میکنم شدیدا راضیم. تنها چیزی که اعصاب منا خورد میکنه و یه دانلود راحت برام نمیذاره محدودیت حجمی هستهمین الان 1گیگ دیگه بیشتر ندارم و 500مگ یک جا داره دانلود میشه!!! 5 تا فایل 100مگ که هر کدوم 80 کیلوبایت سرهت داره یعنی مجموعا 400 کیلوبایت. البته نداگستر سرعت صابت نداره. اگه یه فایل تکی دانلود کنی گاهی تا 1.5مگ بر ثانیه و گاهی هم 100کیلوبایت بر ثانیه و حتی گاهی 50کیلوبایت بر ثانیه. ولی اکثر اوقات 220-250 کیلوبایت بر ثانیه. اگه هم چند تا باهم بگذاری دانلود شه به نفعته چون اقت سرعت زیادی پیدا نمیکنه. همین الان اگه تکی دانلود کنم هر فایل 190 کیلوبایت حالا 5 تا فایل با هم گذاشتم هر کدوم 80 کیلوبایت.
من پیشنهاد میکنم نداگستر بخر
برو حالشو ببر
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
راستی سرویسم 128 نداگستره
مهم دانلود شبانه است شما برا دانلود شبانه در طول ساعات رایگان چند مگ دانلود داری
موفق باشید
شاتل بهتر از همه اس تو اصفهان
راستی کسی اینجا کارت تخفیف شاتل داره به من بده
اگه خواستی یه پیغام خصوصی بهم بده یا بیا تو یاهو تا بهت بگم چیکار کنی
موفق باشید
شما توی کدوم مرکزین؟ وضعیت شبانه چطوره؟
شاتل ترافیکشا خیلی گرون میفروشه!!!!شاتل بهتر از همه اس تو اصفهان
1 گیگ 9 و خورده ایه
یکی این عکس را برای من توضیح بده لطفاً
من الان چقدر ترافیک برام مونده؟
چقدر استفاده کردم؟
اینجا چرا اینجوریه!!!!![]()
سلام دوستان
یه چیز جالب من پنج گیگ ظرفیت دانلودم رفته بود دیشب یهو اینترنتم قطع شد و دیگه کانکت نشد حالا امشب که درست شد رفتم تو حساب کاربریم دیدم کل ظرفیت دانلود استفده شده رو زده 80 بیت و سه ساعت استفاده از اینترنت حالا میخوام بدونم چی شده یعنی اشتباهی همه ش بم برگردونده شده؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)