تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 220 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2191

نام تاپيک: Call of Duty: World at War

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

منم اخیرا بازی رو تموم کردم توی اینکه بازی عالیه هیچ شکی نیست.
    ولی به نظر من به پای نسخه قبل نمی رسید. نه گیم پلی (اینکه دیگه جای بحث نداره!) و نه حتی گرافیک(بله حتی گرافیک)درسته خیلی از دوستان شاید بگن که گرافیکش که از نسخه قبل بهتره... درسته بعضی از افکتها مانند آب و غیره بهش اضافه شده ولی اگه شما به طور همزمان نسخه قبل رو هم روی کامپیوتر داشته باشید متوجه میشید که در نسخه چهارم هم تعداد رنگ به کار رفته خیلی بیشتر بود(یعنی رنگها خیلی زنده و پویاتر و هم تفکیک بین سایه روشن ها خیلی دقیقتر بود ) همچنین حالات محیط تنوع بیشتری داشت(یعنی در بازی شما افکت روز و شب ,صبح , ظهر و عصر رو به صورت مجزا وخوبی داشتید)در حالی که در این نسخه این تنوع وجود نداشت.
    البته شاید این به این خاطره که به نوعی می خواستند که حس 60 سال پیش رو توی گیمرها بوجود بیارند.

ولی در کل منم این بازی رو به عنوان یکی از بهترین بازیهای سال 2008 قبول دارم و واقعا به کسانی که انجامش ندادند توصیه می کنم که از دستش ندهند...
    با بعضی از حرفاتون موافقم .
    مثلا COD:MW از COD:wAw بهتره .
    ولی در مورد رنگ خودتون یکم فکر کنید .
    منم موافقم یکمی بازی رنگش تیره بود ولی چون این بازی جنگ جهانی هست اینا بازی رو یه طوری ساختن که حالت قدیمی باشه .

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

یک مرحله گیر کردم . مرحله ای که بعد از عملیات دریایی بود. اون بسته هایی که با چتر نجات فرستادهن رو باید چیکارشون کنیم. به نظر بمب هستن ولی نمیشه برشون داشت!! یه چیزی در مورد bunker میگه؟!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ولی در مورد رنگ خودتون یکم فکر کنید .
    منم موافقم یکمی بازی رنگش تیره بود ولی چون این بازی جنگ جهانی هست اینا بازی رو یه طوری ساختن که حالت قدیمی باشه .
    فرمایش شما متینه

منم گفتم احتمالا به خاطر اینه که می خواستند قدیمی بودن محیط رو نشون بدهند.

ولی این رو هم باید مد نظر داشت که خیلی از گیمرها(مخصوصا حرفه ای ها) علاوه بر گیم پلی گرافیک بازی براشون خیلی مهمه و اینکه بخواهند نسخه جدید یه بازی رو در گرافیکی کمتر نسبت به اون بازی کنند براشون یه کم ضد حاله و به نظر من سازنده ها حداقل باید این ضعف رو توی گیم پلی جبران می کردند که نکردند به همین دلیل من این نسخه رو در کل ضعیف تر از نسخه قبل خوندم
    وگرنه من هم این بازی رو به عنوان یه شاهکار قبول دارم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یک مرحله گیر کردم . مرحله ای که بعد از عملیات دریایی بود. اون بسته هایی که با چتر نجات فرستادهن رو باید چیکارشون کنیم. به نظر بمب هستن ولی نمیشه برشون داشت!! یه چیزی در مورد bunker میگه؟!
    میخوایین بردارین که بهتون حمله میشه باید مقاومت کنید ادامه بدی خودت میفهمی جریان چیه

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در این محوطه دقیقا سه تا سنگر هست که باید منفجر بشن.

بنابراین شما باید 3 تا بمب رو به داخل هر سنگر پرتاب کرده و سپس چاشنی انفجار رو فشار بدین.
    در صورتی که کمبود بمب داشتین 3 تا کیسه که فقط محل برداشتن بمب هستن در این محوطه قرار داده شده که از همون ها میتونین بمب بردارین.

7. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

در این محوطه دقیقا سه تا سنگر هست که باید منفجر بشن.

بنابراین شما باید 3 تا بمب رو به داخل هر سنگر پرتاب کرده و سپس چاشنی انفجار رو فشار بدین.
    در صورتی که کمبود بمب داشتین 3 تا کیسه که فقط محل برداشتن بمب هستن در این محوطه قرار داده شده که از همون ها میتونین بمب بردارین.
    میشه بگین بمبه رو با چی باید پرت کنم؟؟؟اخه هر چی دکمه بود زدم نشد.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

میشه بگین بمبه رو با چی باید پرت کنم؟؟؟اخه هر چی دکمه بود زدم نشد.

با فشار دادن کلید 5 و فشار دادن راست کلیک بمب رو پرتاب و با چپ کلیک منفجرش کن.

موفق باشی...

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بیشتر کسایی که این کارو انجام دادن جواب گرفتن...
    آقا ایول اجرا شد ! ولی یه مشکلی وقتی وارد بازی شدم در قسمت اول که فکر کنم نوشته بود solo من هر کاری کردم بازی اجرا نمیشد ! حتی من مرحله رو هم انتخاب میکردم ولی بازی نمی اومد و توی همون منو بازی میموند ! چشه پس ؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آقا ایول اجرا شد ! ولی یه مشکلی وقتی وارد بازی شدم در قسمت اول که فکر کنم نوشته بود solo من هر کاری کردم بازی اجرا نمیشد ! حتی من مرحله رو هم انتخاب میکردم ولی بازی نمی اومد و توی همون منو بازی میموند ! چشه پس ؟!
    شما برنامه ی Punk Buster رو نصب کردی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم همین مشکل و داشتم.فهمیدم اگه به اینترنت وصل باشم این جوری میشه !!!!!!!!!!!

حالا نمی دونم واسه شما جواب میده یا نه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •