تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 157 از 159 اولاول ... 57107147153154155156157158159 آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خیلی ممون از توضیحاتتون.

اما من فکر نکنم مثل هر گیمری ای بازی رو تموم کنم چون 7:13 دقیقه هست که بازی کردم اما فقط 4 درصد بازی رو تمام کردم نمی دونم چطوری مراحل رو بگذرونم.

علی تو خودت چطوری مراحل رو تمام کرد به هر کی بگم 7 ساعت دارم یه بازی رو بازی می کنم اما4 دصدش رو تموم کردن بهم میخندن جز علی .

علی بهم نخندیها

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممون از توضیحاتتون.

اما من فکر نکنم مثل هر گیمری ای بازی رو تموم کنم چون 7:13 دقیقه هست که بازی کردم اما فقط 4 درصد بازی رو تمام کردم نمی دونم چطوری مراحل رو بگذرونم.

علی تو خودت چطوری مراحل رو تمام کرد به هر کی بگم 7 ساعت دارم یه بازی رو بازی می کنم اما4 دصدش رو تموم کردن بهم میخندن جز علی .

علی بهم نخندیها
    ببین عزیز من اینجوریه بازی خب نیگاه:
    1- این بازی چندینتا دکل داره که روشون علامت تعجب زرد رنگ دارن خب اونجا یعنی باید بریو اوندکلو از کار بندازی بعد جکال به گوشیت زنگ میزنه صداشو عوض میکنه میگه فلانی رو حال توهرمنطقه ای که باشه واسه من بکش بعدش مرحله جدید میگیریو نقشرو نیگاه کن علامت قرمزه بعدش میگه که اونو کشتی 10تا یا15 تا الماس بهت میدم بعضی جاها 15 تا میده
    2-ببین این بازی تو اون اسلحه خونه ها یه علامت تعجب عین همون یکی ها داره که باید بری اونجا با اون همکاره صحبت کنی میشین جدیدو که ترکوندن یه کامیونرو قبول کنی که دو تا از اون ماشینا اسکورتش میکنن باید با آرپی جی بترکونیش بعد اون همکارت اسلحه هایی که قرارداد بستیرو واست باز میکنه گرفتی؟ فکر کنم تا آخر بازی 7-8 تا از اینا باشه تا همه اسلحه ها باز شن
    3-اون قسمت هایی که قفل هستنو روشون علامت گارد داره همشونو باید باز کنی گرفتی؟ بعدشم تموم خونه هارو باید آنلاک کنی
    4- تو این بازی 221 دونه الماس تو کیفا هستش که اونجوری که گفتم باید بگردی دنبالش دمب ساعت مخفیشو ونقشرو باز کن اگه ورد داری یه راهنمای توپ واست بزارم ورد2007 داری؟
    5- اون منطقه وسط که درصد بازی اونجا بالا میره دوتا ساختمون داره بزرگن اونجا دونفر جلوی درشون وایسادن اسلحه هاتو بهشون بده تا اجازه عبور بهت بدن بعد میری طبقه دومو اونجا مافیای بازی که APR ,UFLL هستن باهاشون قرار داد میبندی که فلان ما موریتو واسشون اجرا کنی بعد که قبول کردیو تموم شد بهت الماس میدن گرفتی؟ بعد از اینکه از ساختمون اومدی بیرون دوستت که تو اون استپ میزنی اون پایین میاد اون به گوشیت زنگ میزنهو بهت میگه این کاری که من میگمو انجام بده خب بعد اگه حرفشو گوش کنی اون واست تو اون خونه ها اسلحهو تیرو از این جور چیزا میاره که دیگه مجبور نباشی کنار اسلحه خونه ها بریو خودتو شارژ کنی گرفتی ؟
    خب جای دقیق221 تا الماس و.... واست میزارم
    فقط بگو ورد 2007 داری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فقط بگو ورد 2007 داری ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این چیه نوشتی؟ میگم یه راهنما ازاین بازی تویه فیل ورد میزارم واسه دانلود این چیه نوشتی؟

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

فکر کنم منظورش اینه که تو اگه داری برای دانلود بزار؟؟؟
    راستی علی جان من رفتم اونجایی رو که میگی اگر میشه بزار منم یاد بگیرم توکفش موندم!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم منظورش اینه که تو اگه داری برای دانلود بزار؟؟؟
    راستی علی جان من رفتم اونجایی رو که میگی اگر میشه بزار منم یاد بگیرم توکفش موندم!
    پنجره هرو میگی خیلی باحاله فکر کنم30-40نفرو میپیچونی اونقدر خنده داره که من اولش مردم این راهو که دیدیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

علی یه پست ادد زدم م اینکه ادد نشد .اخرشم نوشتم نه

8. این کاربر از abolfazlx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب خب نیگا این بید اول از اینجا میری تو اون اتاقه بعد از اون عکس دوم از پشت ساختمون میپیچونی به همین راحتی30-40نفرو فال میزاری واز اون پل پشتی درمیری گرفتین!
    این اول اول بازیه: برین تو اون اتاق روبرو که پنجرش کرکره داره بعد پنجره بقلیش بازه تو عکس دوم بپیچونین:
    تشکر تشکر تشکر تشکر!!!!!!!!!!
    این اولی:
    اینم اون یکی:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. داخل يكي از ماموريتها ميري پيش يه تانكر حمل سوخت. كه من زماني كه رسيدم اونجا همشونو از بالاي كوه با دوربين دار زدم.

پيش تانكر هم همش واگن قطاره. اونجا بايد چيكار كنيم؟؟ تانكرو ميگم؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض S

سلام. داخل يكي از ماموريتها ميري پيش يه تانكر حمل سوخت. كه من زماني كه رسيدم اونجا همشونو از بالاي كوه با دوربين دار زدم.

پيش تانكر هم همش واگن قطاره. اونجا بايد چيكار كنيم؟؟ تانكرو ميگم؟؟
    باید بترکونیش دیگه بعدشم روی یکی از اون کانتینرا که تو اون خرابه بزرگ هست یه الماس روشه یادت نره

12. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •