تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 157 از 2550 اولاول ... 571071471531541551561571581591601611672072576571157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

ببخشید

من از ماکس نت ADSL گرفتم.
    یه مشکلی که دارم اکثر مواقع وقتی میخوام از rapid دانلود کنم میگه IP من در حال دانلوده و باید صبر کنم. مشکل چیه؟

نمیشه فهمید چند نفر از این IP استفاده میکنن؟
    Last edited by feryshad; 19-10-2008 at 15:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MaSoOd
    پس همون 5 تومنو بدم خووبه
    اگه بتونی بفهمونی آره.
    برای سرویسای ددیکیت که سیم کشی اضافه نمیخواد ؟
    نخیر البته برای این سرویسهای معمولی که همه شرکتها میدن.
    تازه مخابرات که نمیفهمه ایشون برای من ددیکیت داده که
    چرا نمیفهمه . اگر بازرسی کنه.
    نه بابا اتفاقا فرم تعرفه هم اینو نوشته که برای ART ها 15 تومن و برای ECO ها 25 تومن

ببینم BizimT غیر از خودت چند نفر هستن که Multi DSL هستن ؟ من فکر کردم فقط خودت چند تا DSL داری !

برای شرکت میگیرم که متنوع باشه اونم 2 تا میشه مجموعا که برشون جورمیکنم.
    بابا زووده برا بازنشستگی / تو که سنی نداری

ولی فکر نکنم کار آیندت هم چندان بی ربط به اینترنت و آی اس پی و البته گرافیک ! باشه ( میشناسمت )

راستش همیشه فکر می کردم من فقط زرنگم ولی الان میبینم که نخیر مثل من و بهتر از من زیاده. شما که دیگه حسابی من روغافل گیر میکنی. واقعا چه خبره اگه چیزی هست که بهتره بدونم و بشناسم بیا تو حرفهای خصوصی .
    راستی حالا که بحث DSL تبریز پیش اوومد یه سوالی ازت بپرسم :
    همارا که نماینده ی شرکت تهرانی نیست پس چرا اسمش جزو اون 11 تا PAP نیست ؟
    + = محرمانه و ساده تحقق کن . من خیلی نمیدونم ولی خیلی ساده هست در تاپیکام چند بار گفتم و لو دادم. ()
    یکی از دووستان که نماینده ی DSL هست یه مطلبی رو بهم گفته : ( نقل قول از ایشون )
    - سرعت سرویس ددیکیت برابر مقدار اسمیش هست یعنی اگه 128 بخری 128 کیلوبایت دانلود داری
    مثال : Share Ratio شاتل 1:4 هست و هم چنین سرعت دانلود کاربراش هم اینو ثابت میکنه
    یوزری که 128 داشت از شاتل سرعت دانلودش بالای 30 بوود / در صورتی که برای سایر شرکتا مثل همارا نسبت شیر 1:8 و سرعت دانلود 16
    به عبارتی : 128/8=16 برای همارا با نسبت شیر 8 و 128/4=32 برای شاتل با نسبت شیر 4
    لطفا نظر دقیق و کامل رو درباره ی این صحبت بالا بگو

همه میدونن که در دنیای سرعت همه چیزبر حسب کیلو بیت هست نه کیلو بایت این از این.
    حالا به نظر شما چطوری میشه که 128kb میشه 128kB ؟ اینم از این.
    حالا زیاد مانور نمی دهم و خلاصه میکنم . شما به مثال سرویس kb128 + همارا رو میگیری و تا 60KB سرویس میگیری این حالا چطوری میشه ؟ (تبلیغات و مشتری آور + سود).
    حالا اینقضیه رو اینطور حساب کن که با این نام میده ولی در حقیقت چون پول زیادی میگیره به عنوان 256 میده یا ... در ضمن بازم share میده چون به صرفه نیست.
    همه شرکتها آنقدر دوز و کلک سوار می کنند که کاربران سردرگم شده اند که حقیقت چیست. بهتر هست مقالات لاتین را شما بخوانید. dedicated به هیچ عنوان در ایران معنی نداره مگر از مخابرات به کاربر. یا به صورت مخفی و دزدکی از طریق ماهواره.
    خب ما که 100% مطمئنیم که همارا ( برای مثال ) سرویساش شیر هست و شما هم که میگی اگه دانلود 16 بده شیر نیست در صورتی که من همین مقدار ( مثلا 15 به بالا ) رو گرفتم و سرویسم هم شیر بووده

خوب عزیزم من گفتم که shared و dedicated یعنی چی ؟ اگر از پهنا که 10 کاربرداشته باشه و 9 تا off باشند همه پهنا در اختیار اون یکی خواهد بود و مسلما اینطور میشه.
    مثلا 15 به بالا تا چند میره و چقدر دوام داره ؟ ایا ثابت رو 15 به بالا میمونه >؟ شما نوسان دارید.
    توجه داشته باشید که به صورت دقیق در نظر گرفته نشده و تقریبی هست این تقسیم ها و . . .
    اصلا سوال مهم اینه که : چطوری میشه ما یه خط 128 رو بین 8 نفر تقسیم کنیم و برای هر کدوم سرعت 128 یا شایدم 120 برسه ؟

خوب بحث تخصصی شد و قابل ادامه. البتهدر این تاپیک نمیگنجه و در تاپیکهای دیگر هم به این مورد پاسخ شده به هرحال.
    خلاصه :
    این کارها توسط نرم افزارهایی که در اختیار هست صورت می گیرد.
    در کل از کش سرور و از iso --- > (اینو اشتباهی نوشتم متوجه اشتباه نبودم منظورم ISA SERVER بود . (قش قش خنده)) , .... , و هزار تا کلک استفاده می کنند.
    و توسط سخت افزارهای مربوطه خود.
    ازطریق نرم افزار تغییرات رویسخت افزار اعمال میشود. و سخت افزار ارائه خدمات می کنند.
    یکی از این سخت افزارها DSLAM هست .
    دستگاه DSLAM مورد استفاده ارائه كنندگان خدمات دسترسی، دستگاهی است كه در واقع امكان كاركرد DSL را به وجود می‌آورد. DSLAM اتصالات تعداد زیادی از مشتریان را جمع آوری كرده و آنها را در یك اتصال پرظرفیت به اینترنت قرار می‌دهد. به علاوه ، دستگاه DSLAM ممكن است قابلیت‌های دیگری از جمله مسیریابی یا اختصاص آدرس‌های LP پویا به مشتریان را نیز داشته باشد. از آنجائیكه كاربران معمولاً یك شبكه را كه یك محله مسكونی را تحت پوشش قرار می‌دهد بین خود تقسیم می‌كنند، در بسیاری از موارد افزایش تعداد كاربران به كاهش كیفیت منجر می‌شود.
    عزیزم همه این کارها یک نوع کلاه برداری هست که سر پهنا در می اورند. چطوری بگم آخه حرف مونده تو دلم.
    شما ها اینترنتتون درست نیست. واقعی نیست.
    اگر روزی برسه که همه کاربران یک شرکت که کلا 4-5 مگ پهنا داره در ان واحد یک نرم افزار 5 مگی رو دانلودکنن اونوقت میبینید که چه اتفاقی می افته ؟ ! هاها isp های نامرد. لو میدم من شما ها رو .
    بقیه مبحث تخصصی تر و سیاسی تر میشه تا اینجا بسه بای.
    شاتل از لحاظ کیفیت حرف اول رو میزنه و گروونه
    ببین کدومشو می خوای

آره دیگه . چون تخصصی داره دنبال میکنه .
    Last edited by BIZIMT; 20-10-2008 at 14:08.

3. 2 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببخشید
    من از ماکس نت ADSL گرفتم.
    یه مشکلی که دارم اکثر مواقع وقتی میخوام از rapid دانلود کنم میگه IP من در حال دانلوده و باید صبر کنم. مشکل چیه؟
    نمیشه فهمید چند نفر از این IP استفاده میکنن؟
    چطوری از این شرکت گرفتید با این هزینه و کیفیت ؟
    برای اینکه ip های ماکس چ بلاک شده هست. همه این مشکل رو دارن نه تنها از اینجا بلکه از همه سایتهای امنیتی و ... .
    به قول خودشون باید ip valid بگیرید و برای گرفتنش هم 10-15 هزار تومن برای هر ماه باید بپردازید.

5. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

چطوری از این شرکت گرفتید با این هزینه و کیفیت ؟
    برای اینکه ip های ماکس چ بلاک شده هست. همه این مشکل رو دارن نه تنها از اینجا بلکه از همه سایتهای امنیتی و ... .
    به قول خودشون باید ip valid بگیرید و برای گرفتنش هم 10-15 هزار تومن برای هر ماه باید بپردازید.
    کدوم شرکت بهتره؟

قیمت هاش اینجاست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من 256 نامحدود گرفتم که حدود 47 تومن در اومد
    کم قطع میشه

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

+ = محرمانه و ساده تحقق کن . من خیلی نمیدونم ولی خیلی ساده هست در تاپیکام چند بار گفتم و لو دادم. (

آخه میدونی یکی هم عین این هست تو استان یزد بوود فکر کنم که فقط استانی سرویس میده ولی اوون جزو 11 شرکت PAP  هست !

به هیچ عنوان در ایران معنی نداره مگر از مخابرات به کاربر. یا به صورت مخفی و دزدکی از طریق ماهواره.

مخابرات به کاربر که عملی نیست با این وضعیت فعلی /  ماهواره هم باز ددیکیت رو برای یه حجم خاصی گارانتی میکنه 

فکر کنم باید بسوزیم و بسازیم ! 

خوب عزیزم من گفتم که shared و dedicated یعنی چی ؟ اگر از پهنا که 10 کاربرداشته باشه و 9 تا off باشند همه پهنا در اختیار اون یکی خواهد بود و مسلما اینطور میشه.

ولی این موردی که گفتی احتمالش زیر 10% هست  شایدم کمتر  

دلیلش اینه که وقتی یکی چند برابر پول میده و سرویس نا محدود میگیره  دلیلی نداره که ازش استفاده نکنه ! 

حالا اگه اون فرض رو هم حساب کنیم میتونیم بگیم که از 8 نفر 6 نفر استفاده میکنن  که قاعدتا باید برا هرکدوم 21 کیلوبایت سرعت برسه ولی باز عملا بالای این میرسه  

یه سوال دیگه و مربوط:  ایا عمل شیر اختصاصا توسط دستگاه DSLAM  انجام میگیره ؟ اونم فقط در مرکز مخابراتی ؟  یا در ISP  هم کنترل میشه ؟ 

به عبارتی دیگر :  اگر دستگاه مزکور به علت کمبود کاربر در اون منطقه فقط به یک یوزر مثل بنده ی خوش شانس سرویس بده پهنا رو  همش رو میده به من یا نه بازم یک هشتم رو میده ؟ 

2-- چرا سرویسای شاتل برا 128 سرعت بالای 160 میدن ؟ 

مثلا 15 به بالا تا چند میره و چقدر دوام داره ؟ ایا ثابت رو 15 به بالا میمونه >؟ شما نوسان دارید.

تا چند رووز پیش که تلفنمون مشکل داشت سرعتم از 27 بالا نمیرفت ولی الان با برطرف شدنش و هم چنین تعویض سیمکشی داخلی  سرعتم بالای 31 هست ( 31.5 تا 32 )  و با این سرعت دارم دانلود میکنم 24 ساعته  اوونوقت طبق گفته ی بالایی باید به شریکای من که با من شیر شدن هیچی نرسه درسته ؟ 

این کارها توسط نرم افزارهایی که در اختیار هست صورت می گیرد.
    در کل از کش سرور و از iso , .... , و هزار تا کلک استفاده می کنند.
    و توسط سخت افزارهای مربوطه خود.
    ازطریق نرم افزار تغییرات رویسخت افزار اعمال میشود. و سخت افزار ارائه خدمات می کنند.
    یکی از این سخت افزارها DSLAM هست .
    ایا کش سرور بصورت دوره ای سایتهای پر بزدید رو کش میکنه ؟ یا کار دیگه ای هم بلده ؟

مسلما تمام فعالیت های این 8 یوزری که با هم شیر شدن بازدید از یاهو یا گوگل نیست که کش سرور بیاد کمکش  ( خواهشا اگه میتونی یکمی بیشتر مبحث رو باز کن ) 

صحبت من اینجاس که  وقتی ما یه لوله ی آب 2 اینچی داریم  چطور می خوایم ازش 8 تا لوله ی 2 اینچی منشعب کنیم ؟ 

آره دیگه . چون تخصصی داره دنبال میکنه .

فکر کردم دفتر فنی شاتل توو ساختمون مجد باقیه 

دیروز سر زدم دیدم داداش شهرام هم تشریف آوردن تو ساختمون  خیابان امام  

راستی دیروز از همارا پرسجو کردم درباره ی ددیکیت  ، اینارو بهم گفت : 

مشکلی در واگذاری نمی باشد.

قیمت رسمی شرکت مخابرات برای پهنای باند اختصاصی 128کیلو 220 هزار تومان + 6% عوارض ماهانه می باشد.

در صورت عدم قطعی و اختلالات مخابرات کشور که بعضاً بعلت قطعی لینک فیبرنوری ورودی به کشور یا سیستم -------- کشور رخ می دهد بایستی از سرعت 16 کیلوبایت - 128Kbps/8bit=16Byte - در ثانیه پائین تر نباشد.

در خاتمه برای راه اندازی پهنای باند بایستی بستر فیزیکی آن نیز آماده باشد: 1- DSL خطوط اختصاصی یا Leased l 
    2- تجهیزات بیسیم Wireless 
    3- لینک ارتباطی مخابرات نظیر اینترانت - PTP 
    که هزینه راه اندازی آن حداقل 100 هزار تومان و قیمت تجهیزات و مودم و روتر آن بطور متوسط 1 الی 2 میلیون تومان خواهد بود.

کدوم شرکت بهتره؟

قیمت هاش اینجاست
    کد:

کم قطع میشه

من همین سرویسو از همارا گرفتم اصلا قطع نمیشه چه برسه به اینکه کم و زیادم داشته باشه   

Last edited by MaSoOd; 20-10-2008 at 10:09.

8. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کدوم شرکت بهتره؟

قیمت هاش اینجاست
    کد:
    کم قطع میشه
    Sرعت دانلودت چنده ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مخابرات به کاربر که عملی نیست با این وضعیت فعلی / ماهواره هم باز ددیکیت رو برای یه حجم خاصی گارانتی میکنه

MaSoOd شما دنبال چی هستی آخه من نمیدونم ؟؟؟ اصلا پهنای اختصاصی به چه درد شما می خوره ؟
    دیدی خیلی مشکوک میزنی ای شلوغ.
    یه سوال دیگه و مربوط: ایا عمل شیر اختصاصا توسط دستگاه DSLAM انجام میگیره ؟ اونم فقط در مرکز مخابراتی ؟ یا در ISP هم کنترل میشه ؟
    به عبارتی دیگر : اگر دستگاه مزکور به علت کمبود کاربر در اون منطقه فقط به یک یوزر مثل بنده ی خوش شانس سرویس بده پهنا رو همش رو میده به من یا نه بازم یک هشتم رو میده ؟

خوب معلومه 100 در صد از isp هم کنترل میشه (مانیتورینگ) در ضمن ممکن هست این کارها از تهران یعنی نماینده مادر شرکتهای موجود هم صورت بگیره ، (اگر نماینده باشه) .
    عزیزم همه چی رو شما میدونی ها نمیدونم چرا همش دوست داری من لقمه رو بجوم بجوم بجوم و 100 در صدش رو بزارم تو دهن بچه و بچه هم فقط قورت بده ؟
    همه این کارها اتو هست و به طور مساوی بین کاربران تقسیم میشه . به ازائ ورود هر کاربر دوباره تقسیم میشه.

2-- چرا سرویسای شاتل برا 128 سرعت بالای 160 میدن ؟
    احتمالا این طور تعریف شده . گفتم که قرار نیست همه عین هم باشن. هر کسی هر چی عشقش کشید همونه . مشکوکی
    تا چند رووز پیش که تلفنمون مشکل داشت سرعتم از 27 بالا نمیرفت ولی الان با برطرف شدنش و هم چنین تعویض سیمکشی داخلی سرعتم بالای 31 هست ( 31.5 تا 32 ) و با این سرعت دارم دانلود میکنم 24 ساعته اوونوقت طبق گفته ی بالایی باید به شریکای من که با من شیر شدن هیچی نرسه درسته ؟
    نخیر -
    ایا کش سرور بصورت دوره ای سایتهای پر بزدید رو کش میکنه ؟ یا کار دیگه ای هم بلده ؟

مشکوکی. من می دونم دیگه چیکار کنم.
    نخیر -
    مونده به نوع کش سرور .
    یکیش کش هست که با استفاده از قابليت Caching مي توان Request هاي Http و Ftp کاربران شبکه را Cache کرد تا در هنگام مراجعات دوباره کاری شده با صرفه جويي در زمان و پهناي باند آن شرکت بتوان به آن درخواستها از طريق اطلاعات Cache Server دسترسی داشت.
    میتونه یک دروازه امنیتی باشه که شبکه را از دسترسی هکرها و کرمهای مزاحم موجود در امان نگه داره.
    میتونه باعث کاهش ترافیک بشه.و ...

مسلما تمام فعالیت های این 8 یوزری که با هم شیر شدن بازدید از یاهو یا گوگل نیست که کش سرور بیاد کمکش ( خواهشا اگه میتونی یکمی بیشتر مبحث رو باز کن )

میخوای isp بزنی یا هک کنی ؟
    خوب همه که دانلود نمی کنن هر موقع دانلود کردند اونموقع افت پهنا پیش میاد. وگرنه مثل شما خیلی کم هست که بشینه برا دانلود از 00:00 تا 24:59 .
    بعضی ها رو هم که میدونی ترافیک محدود میدن با نامحدود شبانه . مگر چند نفر پیدا میشه شبها بشینه پشت دانلود. همین کافیه اطلاعات در حد معلومات.

دیروز سر زدم دیدم داداش شهرام هم تشریف آوردن تو ساختمون خیابان امام

شما من نمیدونم کی هستی خیلــــــــــــــــــــــ ـــــــــی مشکوکی . اصلا شما اونجا چرا تشریف برده بودی ؟
    راستی دیروز از همارا پرسجو کردم درباره ی ددیکیت ، اینارو بهم گفت :
    مشکلی در واگذاری نمی باشد.
    قیمت رسمی شرکت مخابرات برای پهنای باند اختصاصی 128کیلو 220 هزار تومان + 6% عوارض ماهانه می باشد.
    در صورت عدم قطعی و اختلالات مخابرات کشور که بعضاً بعلت قطعی لینک فیبرنوری ورودی به کشور یا سیستم -------- کشور رخ می دهد بایستی از سرعت 16 کیلوبایت - 128Kbps/8bit=16Byte - در ثانیه پائین تر نباشد.
    در خاتمه برای راه اندازی پهنای باند بایستی بستر فیزیکی آن نیز آماده باشد: 1- DSL خطوط اختصاصی یا Leased l
    2- تجهیزات بیسیم Wireless
    3- لینک ارتباطی مخابرات نظیر اینترانت - PTP
    که هزینه راه اندازی آن حداقل 100 هزار تومان و قیمت تجهیزات و مودم و روتر آن بطور متوسط 1 الی 2 میلیون تومان خواهد بود.
    من نمیدونم شما به شرمتها چرا همینجوری تشریف میبری ؟ همشون تو لیست روزانه شما هست MaSoOd جان ؟
    مشکوک
    عزیزم شما چی میخوای من گفتم دیگه.
    شرکت 3 تا خدمات داره .
    خانگی
    حرفه ای
    ازاد
    2 تای اخرب به قول شما ددیکت هست.
    برای همین شرکت بدون هیچ امکانات اضافی میتونه در اختیارت قرار بده.
    اما عزیزم سرویس اخری که پهنای باند کاملا اختصاصی هست نیازمند امکانات و شرایط خاصی هست.
    انگاری یک شرکت داره برای شرکت isp خودش پهنا میگره.
    در ضمن شما MaSoOd جان چرا اینطوری هستی بی خیال شو بابا خودت همه چی رو میدونی چرا میپرسی من رو خسته میکنی من از این توضیحات و ... خسته ام و اینجا رو دیدم چون موضوعات متفاوت هست و در هر موضوعی میتونه به غیر عنوان شغلیش فعالیت داشته باشه و سرگرم باشه.

تا بعد مشکوک
    Last edited by BIZIMT; 20-10-2008 at 15:14.

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

درخواست کمک فوری.......

شرکتی که سرویس 64 نامحدود رو از نوع +adsl2 با ارزانترین قیمت ارائه میده معرفی بفرمایید...

ممنون...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درخواست کمک فوری.......

شرکتی که سرویس 64 نامحدود رو از نوع +adsl2 با ارزانترین قیمت ارائه میده معرفی بفرمایید...

ممنون...

هماراسیستم.
    سه ماهه 19800. (بدون احتساب هزینه آبنومان و مالیات)
    موفق باشید

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

درخواست کمک فوری.......

ممنون...
    همينطور شاتل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •