سلام
این هم یه اسکین مشکی و زیبا با تمام وسایل( تم ، استاتوس ،واکمن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
این هم یه اسکین مشکی و زیبا با تمام وسایل( تم ، استاتوس ،واکمن)
این هم یه اسکین جدید دیگه همراه با (تم ، استاتوس)
این هم اسکین مدیا پلیر ( پلیر خود گوشی) برای گوشی های m600 و p1
این هم برنامه ای برای بزرگ کرده آیکن ها
سلام ... یه سوال ؟
گوشیم : p990
من گوشیمو هک کردم و آیکونهای آیفون رو ریختم ، اگه بخوام آیکونهای دیگه رو بریزم اول باید فایلهایی که واسه هک آیکونهای قبلی هست رو پاک کنم و بعدش فایلهای آیکونهای جدید رو کپی کنم ؟؟؟
مرسی
نيازي به پاك كردن نيست . شما بدون پاك كردن چيزي پك آيكن هاي جديد رو ميريزي و اونا overwrite ميشن و بعد گوشيتو رستارت كردي درست ميشه .
![]()
هك افزايش صدا 2 باعث رستارت شدن مكرر بعضي از گوشيها مخصوصا p1 مشيه ولي اين مشكل در شماره 3 تا حد زياد خل شده و افزايش صدا تغريبا دوبرابر شماره 2 شده من هر دو را هم روي p1 هم روي w950 تست كردم كه شماره 3 را به همگي توصيه ميكنم كه اين كار براي كساني كه قبلا هك افزايش صداي هدفون و اسپيكر را كرده اند بسيار ساده هست و فقط كافيه فايلهاي جديد پوشه AATFILes را جايگزين فايلهاي قبلي در c نمايند.
مرحله سوم هک p990 و UIQ3 تقویت صدای اسپیکر تا 10 برابر حالت معمول !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vafa1353; 03-08-2008 at 21:39.
سلام دوستان ضمن عرض خسته نباشيد و خدا قوت به همه دوستان ميخواستم بگم من تمام كارها را براي فارسي كردن فونت اس ام اس انجام دادم اما باز هم فارسي نميخونه اگه ممكنه شما فونتها را با مسيري كه خودتون در گوشي p990 قرار داديد برام بزاريد
دو پک آیکن جدید (Black Neon و Dead_Heart) که قبلا توسط دوستمون mohammad-p990i گزاشته شده و من ضمیمه سایت میکنمش:
Black Neon
Dead_Heart
دوست من اگه منظورت دریافت اس ام اس فارسی هست یه سر به پست اول این تاپیک بزن ، توو پست اول کامل آموزش داده شده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m.s.f; 04-08-2008 at 07:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)