باید تا تکمیل ظرفیت دوم منتظر بمونیم![]()
درود
واسه مهر ثبت نامم و انجام دادم حالا اگه تکمیل ظرفیت قبول بشم میتونم شهریه و مدارک و از واحد قبلی بگیرم و به واحد جدید انتقال بدم؟ظاهرا نتایج تا 15 مهر میاد و شروع کلاسها هم ترم مهر شروع میشه.درسته؟
آره اتفاق ناجوری بود..
این به یک دلیله محمد جان .
اولا که واحد هایی که سرشون به تنشون می ارزه ، خودشون بر میدارن ظرفیت خالی رو . از طریقی هم به شخص مورد نظر اطلاع رسانی میکنن .
حالا توی این مرحله همین واحد های به درد نخور میان دانشجو میگیرن
اما توی تکمیل ظرفیت دوم ، مطمئنا واحد های خوب ، برمیگردن . و با تراز پایین قبول میکنند .
الان خوب خیل ها هستن که یا میرن خدمت ، یا کلا میرن یه جا ثبت نام میکنن ، یا هر اتفاق دیگه ای براشون می افته و بی خیال دومی میشن .
سلام . آره هر چیزی که الان هست رو میتونی انتخاب کنی .
مجبورم منتظر تکمیل ظرفیت دوم بشم امیدوارم اونجا مثل آدم بگیرنآره اتفاق ناجوری بود..
این به یک دلیله محمد جان .
اولا که واحد هایی که سرشون به تنشون می ارزه ، خودشون بر میدارن ظرفیت خالی رو . از طریقی هم به شخص مورد نظر اطلاع رسانی میکنن .
حالا توی این مرحله همین واحد های به درد نخور میان دانشجو میگیرن
اما توی تکمیل ظرفیت دوم ، مطمئنا واحد های خوب ، برمیگردن . و با تراز پایین قبول میکنند .
الان خوب خیل ها هستن که یا میرن خدمت ، یا کلا میرن یه جا ثبت نام میکنن ، یا هر اتفاق دیگه ای براشون می افته و بی خیال دومی میشن .![]()
حالا کی اعلام میشه که کی پذیرفته شده؟
دوستان نکته ی مهمی که باید بدونید
وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ، خودتون رو جزء کسانی معرفی میکنید که متقاضی شرکت در تکمیل ظرفیت هستند .
این یعنی واحد های انتخابی شما توی مرحله ی اصلی میتونن شما رو ( در صورت نیاز) انتخاب کنند .
مثلا اگر انتخاب اول شما تهران بوده باشه ، و قبول نشده باشید ،
وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ،
و وقتی که جواب تکمیل ظرفیت میاد ،
توی کارنامه ، شما میبینید که تهران به عنوان یک انتخاب برای شما منظور شده .
و اگر توی این مرحله ی اول شرکت نکنید ، چنین اتفاقی نمی افته .
این یک شانس برای شماست ، و همچنین یک درآمد برای دانشگاه .
پس میتونید به خودتون این فرصت رو بدید..
تا 15 مهر اعلام میشه و همون موقع میری سر کلاس : )
تکمیل ظرفیت بعدی تو چه ماهی هست ؟
اگه تو این تکمیل ظرفیت شرکت کنم تو تکمیل ظرفیت بعدی نمیتونم دیگه شرکت کنم ؟
شما مطمئنی !؟از کجا فهمیدی اینو ؟ اگه منبع دقیقی داری بگو خیلی مهمه
فکر نکنم این جوری باشه ها
من خودم هم میخواستم شرکت کنم این مرحله ولی ترسیدم مرحله دوم بگن چون مرحله اول شرکت کردی ، دیگه مرحله دوم نمیتونی شرکت کنی ! همچین قاونی هست ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 22-09-2013 at 15:39.
سلام
1-دوستان تاریخ تکمیل ظرفیت برای ارشد سراسری کی هست؟
2-و یه سوال دیگه اینکه من رتبم تو کنکور ارشد 25 هزار شده به نظرتون شرکت کنم یا نه؟راستش شنیدم می گن تکمیل ظرفیت به رتبه کنکور توجه نمی کنند و بیشتر به سوابق دانشگاهیت نگاه می کنند.
ممنونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)