ممنون فردا میبرمش
ممکنه از فیلتر سو خت باشه
...
دقیقه نگرفتم اما اگه باهاش اینجور برم
حتما باید یه بار خاموش کنه تا برسم خونه
ممنون فردا میبرمش
ممکنه از فیلتر سو خت باشه
...
دقیقه نگرفتم اما اگه باهاش اینجور برم
حتما باید یه بار خاموش کنه تا برسم خونه
راستش منم یه 131 صفر داشتم.یه بار اومدم روشنش کنم هرچی استارت میزدم روشن نمیشد.
اعصابم خورد شد گفتم بیا اینم ماشین صفر.
بعد سوییچو یک بار بستم دوباره باز کردم و استارت زدم روشن شد.
دلیلش به نظرم این بود که ایموبلایزر سوییچو شناسایی نمیکنه.موتور استارت میخوره اما روشن نمیشه.
من شکم به ایموبلایرزه.
طبیعی نیست. نباید اینطوری باشه.
بهتره ببریدش نمایندگی.
سلام دوستان يه تاپيك زدم .. هيشكي محل نزاشت .. گفتم اينجا بگم شايد كمكي بكنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يك هفته است 132 صفر از نمايندگي تحويل گرفتم .. از همان روز اول وقتي ماشين 3 يا 4 ساعت خاموش ميمونه بعد كه استارت ميزنم به مدت 2 يا 3 ثانيه يه دود آبي ميده بيرون !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اين از چي ميتونه باشه ؟
روغن سوزي ؟
مشكل داشتن سوپاپ ؟
مشكل داشتن سيستم احتراق ؟
يا چيز ديگه![]()
دود سیاه --------> تنظیم نبودن نسبت هوا به سوخت و ورود بیشتر بنزین به سیلندر ها .
دود سفید-------->نشت آب به داخل سیلندرها از واشر سر سیلندر و یا سوراخ شدن بدنه ی سیلندر مثلاً در اثر ترکیدن پوسته ی موتور در زمستان .
دود آبی ----------> روغن سوزی . --------- دلیل-------->معمولاً مربوط به اشکال رینگ پیستون است .
دادا در مورد اين روغن سوزي خيلي سرچ كردم .. فكر نكنم برا من روغن سوزي داشته باشه ... چون 2 يا 3 ثانيه لحظه روشن شدن ماشين دود ميده فقط![]()
دود آبی دلیل دیگه ای جز سوختن روغن نداره .
ولی چون ماشینتون نو هست و روی اون فشار نیاوردید روغن سوزی با تعریف رایجش ممکنه در مورد ماشینتون صدق نکنه و ایراد از رینگهای فشاری و روغنی روی پیستون نباشه .
ممکنه از جای دیگه ای مقداری روغن کم کم وارد سیلندر میشه و همونجا تدریجاً جمع میشه و با استارت زدن میسوزه و شما برنگ آبی میبینید . حتماً ببرید نمایندگی تا محل نشت روغن پیدا شه .
Last edited by LightningII; 25-08-2012 at 22:10.
آره مي برمش نمايندگي .. ولي به دليل اجلاس سران يه هفته تعطيله .. حالا به ميخواستم بدونم تو اين مدت .. با استفاده ماشين مشكل بزرگتر پيش نياد ؟
سلم دوستان
بردمش نمایندگی فیلتر سوختشو عوض کرد و شمع هاشم عوض کرد خوب شده کلا ماشین شتابش با لا رفته
حالا باید ببرمش فیلتر روغنشو عوض کنم بنظر شما فیلتر روغن چی بزارم روش
دوستان چند روز پیش بود دیدم 206ـه هرکاری میکنم روشن نمیشه
کلی مکانیک آوردم سر ماشین کسی سر درنیاورد چشه
همه چیشم چک کردن از پمپ بنزین و سوخت رسانیش تا سیستم برق و باتری و ECu و کوئل و کوفت و ...
تعطیلی بود ایران خودرو تعطیل فرستادم خونه یه ککانیکه قول داد یروزه درستش میکنه و گفت مشکل خاصی نداره
الان بعد 10 روز الاف کردن و بدون اینکه یه قطعه عوض کنه میگه درست کردم 350 تومنم درستمزدشه چون خیلی رو ماشین کار کرد مثلا
میخوام بدونم این دسمزد منطقیه وقتی حتی یه قطعم عوض نکرده ؟ میفرستادم نمایندگی بدون تعویض قطعه ایراد گیری میکردن همچین دستمزدی میگرفتن؟
مثل اینکه ECU از تنظیم خارج شده بود
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)