تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 157 از 254 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام بله سایپا دیزل fm9 330 زده تو محصولاتش والا من fm 340 و 300 دیدم ولی تا به حال 330 ندیدم قیمت اش رو فکر کنم حدود 100 تومن اینا باشه ولی مطمون نیستم میتونید با این شماره تماس بگیرید 44196513
    امیکو الان 100 تومان
    Last edited by بی باک بی بال; 27-03-2012 at 23:02.

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

امیکو الان 100 تومان
    گفتم که مطمئن نیستم.

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بله سایپا دیزل fm9 330 زده تو محصولاتش والا من fm 340 و 300 دیدم ولی تا به حال 330 ندیدم قیمت اش رو فکر کنم حدود 100 تومن اینا باشه ولی مطمون نیستم میتونید با این شماره تماس بگیرید 44196513

اینم مشخصات فنیش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دوست عزیز تو مشخصات نوشته باری یعنی کشنده نیست دیگه درسته؟
    فرقش با fh440 چیه؟
    راستش من دنبال یه کشنده هستم یه چیزی تو مایه های همین دانگ فنگو هوو / اینو دیدم ولوو هست اسمش میارزه به این چینیا ولی خب اگه اشتباه نکنم هوو و دانگ فنگ 40 تن هستن
    شما خودت ماشین سنگین داری؟ میشه یکم راجع به بار و باربری توضیح بدی مثلا من اگه این 330 رو بگیرم وضعیت بار چطوره براش یکی از دوستام میگفت اکثر بارا تا 20 تن هستن و نیاز نیست حتما 40 تن بگیری
    میشه یکم راجع به وضعیت کاریش و درامدش راهنمائیم کنی وضعیت بار چطوره خوبه یا نه اگه اینو بگیرم تقریبا ماهی چقدر برام میمونه خرج در رفته؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

بله باری 6چرخ هم هستش

فرقش با fh440 چیه؟
    فرقشون که زمین تا آسمون اف هاش کشنده هستش قیمتش هم کلی با این فرق داره بعدش اون 440 اسب این 300 یا 340 تا بله ولی برای ما کشنده هست که الان بار خوب هست براش 20 تن که برای کشنده ها هستش اینا هم تا 19 تن میتونن بارگیری کنن والا فکر کنم از بندر و چابهار بار به اندازه کافی باشه برای اینا حالا دوستان دیگه که تجربه بیشتری دارن نظراتشون رو بگن

البته یه چیزی بگم اینا همش الکی که مجاز 19 تن و اینا تو همین فروم همسایه یه جاش نوشته بود یه nh رو بردم رو باسکول 60 تن وزنش بود ببینید چقدر بار زده بود دیگه البته نمیدونم دیگه بین شهری اینطوری باشه یا نه گیر ندن ولی داخل شهر این کمپرسی های مثل چی بار میزنن

5. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

فرقش با fh440 چیه؟
    راستش من دنبال یه کشنده هستم یه چیزی تو مایه های همین دانگ فنگو هوو / اینو دیدم ولوو هست اسمش میارزه به این چینیا ولی خب اگه اشتباه نکنم هوو و دانگ فنگ 40 تن هستن
    شما خودت ماشین سنگین داری؟ میشه یکم راجع به بار و باربری توضیح بدی مثلا من اگه این 330 رو بگیرم وضعیت بار چطوره براش یکی از دوستام میگفت اکثر بارا تا 20 تن هستن و نیاز نیست حتما 40 تن بگیری
    میشه یکم راجع به وضعیت کاریش و درامدش راهنمائیم کنی وضعیت بار چطوره خوبه یا نه اگه اینو بگیرم تقریبا ماهی چقدر برام میمونه خرج در رفته؟
    اگه دنبال کشنده اول بگو چقدر پول داری
    فرق اینا با کشنده از زمین تا آسمان
    وضعیت بار بنسبت منطقه شهر استان فرق می کنه
    اگه یکی از اینا هم بگری راخت ماهی 4 تومان داری

7. 2 کاربر از Amin-Nasim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

دم رفتنی همین الان از بابام پرسیدم گفت از چابهار همیشه بار هست.بعد گفت این ها خیلی گرون نسبت به ماشینشون یه آکسور یا آتگو بخره بهتره چون استهلاک کمتری داره کمتر اذیت میکنه خیلی راحت و نرم هم هستن خوب هم راه میرن

9. 3 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه دنبال کشنده اول بگو چقدر پول داری
    فرق اینا با کشنده از زمین تا آسمان
    وضعیت بار بنسبت منطقه شهر استان فرق می کنه
    اگه یکی از اینا هم بگری راخت ماهی 4 تومان داری
    شما تا 100 حسابکن خاستم برم دنبال چینیا ولی خب همه میگن درسته که قطعاتشون ارزونه ولی زود زود تو خرج میفتن امنیتشونم کمه
    دوست عزیز من متاهل هستم این 4 تومن که میگی به چه صورت هست میشه من کار رو جوری بردارم که مثلا 1هفته کار کنم و 1 هفته خونه باشم
    راستش عشق ماشینم هم سواری هم سنگین
    حالا اگه قرار باشه ی ماشین سنگین بردارم که تو شهر کار کنم چی بهتره که بتونم شبا برم خونه

دم رفتنی همین الان از بابام پرسیدم گفت از چابهار همیشه بار هست.بعد گفت این ها خیلی گرون نسبت به ماشینشون یه آکسور یا آتگو بخره بهتره چون استهلاک کمتری داره کمتر اذیت میکنه خیلی راحت و نرم هم هستن خوب هم راه میرن
    عزیز یه کشنده هست به اسم ماز که موتورش مال اکسوره گیربکسم zf المان قیمتش فک کنم تو همین حدود باشه نظرت راجع بهش چیه این اکسور و اتگو که میگی صفرشون این قیمته؟
    حقیقت دنبال ی ماشین سنگین خرکار و کم استحلاک و کم خرج مثل همین پدربزرگ معروف جی ال ایکس خودمون هستم که خوراکش جادست زیادم نمیخام از خونه دور باشم

حالا با این وضعیت نظرتون چیه با این شرایط من پیشنهادتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

شما تا 100 حسابکن خاستم برم دنبال چینیا ولی خب همه میگن درسته که قطعاتشون ارزونه ولی زود زود تو خرج میفتن امنیتشونم کمه
    دوست عزیز من متاهل هستم این 4 تومن که میگی به چه صورت هست میشه من کار رو جوری بردارم که مثلا 1هفته کار کنم و 1 هفته خونه باشم
    راستش عشق ماشینم هم سواری هم سنگین
    حالا اگه قرار باشه ی ماشین سنگین بردارم که تو شهر کار کنم چی بهتره که بتونم شبا برم خونه

عزیز یه کشنده هست به اسم ماز که موتورش مال اکسوره گیربکسم zf المان قیمتش فک کنم تو همین حدود باشه نظرت راجع بهش چیه این اکسور و اتگو که میگی صفرشون این قیمته؟
    حقیقت دنبال ی ماشین سنگین خرکار و کم استحلاک و کم خرج مثل همین پدربزرگ معروف جی ال ایکس خودمون هستم که خوراکش جادست زیادم نمیخام از خونه دور باشم

حالا با این وضعیت نظرتون چیه با این شرایط من پیشنهادتون چیه؟
    والا صفر که با این پول نمیشه گرفت ولی میتونی دست دو قسطی برداری همین حدودا پیش بدی بقیه اش رو قسط بدیوالا اینا تازه اومده انگار فقط موتورش آکسور بقیه چیزاش همون ماز ماز هم که باید بدونید ماشین فوق العاده خشن و خشک و اصلا امکانات رفاهی خوبی ندارهالبته بازم مطمئن نیستم دوستان نظرشون رو بگن
    ولی بخوای داخل شهر کار کنی میتونی کمپرسی کار کنی بیشتر اینا چون تو روز محدودیت دارم معمولا شبا کار میکنن
    آکسور 1935 یه ماشین 354 اسبی خر زور کم استهلاک و خیلی محکم و ماشین نشکنی هستش
    نوش که خیلی گرون تموم میشه یه بنده خدایی فکر کنم مهر پارسال خریده 140 اونم دسته دو نوش خیلی بالا میره شما هم دنبال قسطیش باش

12. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شیرین جان این ماز که دوست عزیزمون بهش اشاره کردن هم نرمه و هم امکانات رفاهی خوبی داره اتاقش رو با کمک شرکت مان ساختن و اونایی که دارن راضین

14. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

شیرین جان این ماز که دوست عزیزمون بهش اشاره کردن هم نرمه و هم امکانات رفاهی خوبی داره اتاقش رو با کمک شرکت مان ساختن و اونایی که دارن راضین
    بله درست میفرمایید تورج خان کلا در مورد اتاق ماز گفتم مستقیم در مورد مازهای جدید نگفتمچون مطمئن نبودم ممنون که یادآوری کردید

والا من زیاد از قیمتا با خبر نیستم دوستان که تجربه بیشتری دارن راهنمایی کنن این بنده خدارو.

البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اکثر ماها اینجا به صورت تئوری یه چیزایی بلدیم بهتره برید با چند نفر که چندین سال راننده هستن با چند جور ماشین کار کردن مشورت کنید بهتره
    Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 28-03-2012 at 15:57.

16. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •