کدومش بود ؟گم کردم همونی که حجمش زیاد بود؟اردوان جان چرا اون لینکیو که من دادم دانلود نمیکنی 4 نفر تا حالا دانلود کردن و درست بوده غیر از شهر جدید تمام وسایل جدید هم که توی سایت سیمز 3 بوده این جا هست فعلا چیز دیگه ای نساختن.
کدومش بود ؟گم کردم همونی که حجمش زیاد بود؟اردوان جان چرا اون لینکیو که من دادم دانلود نمیکنی 4 نفر تا حالا دانلود کردن و درست بوده غیر از شهر جدید تمام وسایل جدید هم که توی سایت سیمز 3 بوده این جا هست فعلا چیز دیگه ای نساختن.
آره 227 مگ هست تمام چیز های جدید هم توشه بفرما:
این تورنته و با بیت تورنت میاد اینم لینک بیت تورنتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط با بیت تورنت 1مگم هست بیت تورنت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Zende; 28-06-2009 at 15:20.
سلام به همه اگه میشه رمز چیزی واسه این نیازها بزارین مثل خواب- غذا - حمام بابا پدر در اومد یا غذا میخورم یه میخوابم به کارهای دیگه نه می رسم لطفا راهنمایی کنید باتشکر فراوان عزیزان
اره بابا من داتلودش كردو خيللليييي باحال بود
1-من سيمم تو كار پزشكي هست و در لول 4 هستش و يك گزينه داره واسه ارتقا به نام research و من نميدونم چه جوري بايد بالا بردش چيكار كنم؟
2-تو اينونتوري سيمم وقتي لول 4 شد يك چيزي اومد اسمش medical beeper بود اين چي هست؟ و همچنين نميتونم از تو اينونتوري درش بيارم
بچه ها توی فروشگاه و مثلا سالن نمایش شهر و رستوران نمیشه رفت ؟
یعنی باید بیرون منتظر باشی تا کار سیمز تموم شه درسته یا من دارم اشتباه می کنم ؟؟
من یه سری خونه و اینا دانلود کردم یکی بگه کجا باید بذارمشون ؟
تو download تو مای داکیومنت تو سیمز 3
یا جای دیگه ؟؟؟
خیلی زیاده ادرسی ندارید جدا جدا دانلود کنیم؟آره 227 مگ هست تمام چیز های جدید هم توشه بفرما:
آره! بعد تو Launcher نصبش کن!من یه سری خونه و اینا دانلود کردم یکی بگه کجا باید بذارمشون ؟
تو download تو مای داکیومنت تو سیمز 3
یا جای دیگه ؟؟؟
میگم گیتار رو چجوری میشه گذاشت توی اینونتوری ؟!
بگو گیتار بزنه بعد خودش میبرتش تو اینونتوری!
zende این لینک چیه یه توضیح کوچولو در موردش میری اخه من رفتم دانلودش کردم
دوست عزيز اول 1-لينك دوم رو دانلود كن بعد نصبش كن
2-برو به بينك اول و رو دانلود كليك كن و بعد فايل مورد نظر در برنامه bit torrent دانلود ميشود
راستي اگه ميشه به سوال من جواب بدييييييييييييييييييييييي ييييييننننننننننننننننننن ننننننننننن
(h-r-v جان چه اواتارت قشنگه از كجا اوردي؟؟ ميشه ادرس بدي؟؟؟؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)